درود
این سرویس به درد کم مصرفها میخوره! ماهی 4 گیگ بین الملل میده و داخلی که اون 500 تا سایته نامحدوده! که بهتریشن همون شاتلنده!
درود
این سرویس به درد کم مصرفها میخوره! ماهی 4 گیگ بین الملل میده و داخلی که اون 500 تا سایته نامحدوده! که بهتریشن همون شاتلنده!
پشتیبانی تهرانش که نمیدونم ولی کارشناس فنی اهوازشون تک کانکشن نمیدونست چیه!
اصلا گوشام داغ کرده بود وقتی داشتم باهاش حرف میزدم ......شعر تحویلم میداد هیچیم نمیفهمید یه وضعی بود__ یادش افتادم![]()
دوست گرامی
اکثریت مردم چیزی از مودم تک کانکشن پینگ و اینا سر در نمیارن مملکت شده گرایش به مصرف کنندگی فقط
مملکتی که فقط اینترنت رو میبینن اولین چیز یاد تلگرام و اینستا میافتن
سواد مملکت یخورده پاینه
شما درک کن اون پشتیبانی باید جواب اون مردم رو بده تک کانکشن بپرسی نمیدونه چیه چون یاد گرفته مودمو خاموش روشن کنه چیزای ابتدایی بلده
امروز نمدونم از کجا فهمیدن قصد تخلیه از پارس آنلاین دارم .
شاتل پیامک داده اینترنت ماهیانه 5 تومن
زنگ زدم میگه یک سال قرار داد که ماهیانه 4 گیگ به علاوه پونصد تا سایت داخلی رایگان میشه شصت هزار تومان که باهزینه رانژه و ومالیات میشه 78 تومن .
نمدونم بگیرم یا نه![]()
درست میگی عزیز منم حرفنی ندارم منم خیلی چیزا بلد نیستم هنوز و حالا حالا ها جا داره تا یاد بگیریم
ولی یاد گرفتم اگه چیزی نمیدونم همون موقع بگم یا دری وری تحویل طرف مقابلم ندم
ولی اینا تازه یجوری دری وری تحویلت میدن که خودشونم باورشون شده
خانومه خیلی شیک و مجلسی و با اعتماد به سقف کامل پشت تلفن میگه اگه سرعتت بالا و پایین میشه خط خونت نویز داره خودم دارم میبینم
داشتم خطم رو چک میکردم تقریبا یکی از بهترین خط ها رو دارم
خوب به این___ اون موقع چی باید بگی آخه
خلاصه که آره تقزیبا 99 % هیچیییییییییی بارشون نیست و در حد همون روشن و خاموش کردن مودم بلدن هیچ کاریشم نمیشه کرد
یا علی
حالا بیا یه چی بهت بگم حال کنی
حدود 4 5 سال پیش بود که از یکی از سرویس دهندگان اینترنت تو گیلان نت داشتم
بعد مشکل پیدا کردم زنگ زدم پشتیبانی
اینقدر بحث کردیم آخر میگفت یه کیس دیگه بیار اینترنتت رو چک کن
گفت اگه میتونی ویندوز عوض کنی
ببین سواد فنیشون در چه حده !!![]()
من نمی فهمم الان کسی شبانه بخواد باید 10 تومن بده بعد حداقل ترافیک تضمین شده 5 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی ؟
چی فک می کنه این آی اس پی پیش خودش ؟
اون تیکش که میگه " براساس سیاست های تشویقی شاتل " یعنی به معنای واقعی کلمه حالم بالا میاد ...
هرکی ندونه فک می کنه رفته تو سایت یه شرکت چند ملیتی!!!
چی هست که بخواد سیاست تشویقی هم بزاره!!!
واقعا حال بهم زنه این شرکت به معنای حقیقی کلمه .
من الان سه ماهه 4 مگ گرفتم باید بهم 240 گیگ ترافیک بین الملل بده تو قسمت بسته های فعال میبینم بهم 80 گیگ داده چرا اینجوریههههه؟
دوستان تعریف کردن منم تعریف کنم
زنگ زدم پشتیبانی قطع و وصلی داشتم ، قطعی من ناشی از پورت مخابرات بود ، وقتی زنگ زدم یارو گفت روی خط همون دستگاهه که شبیه قوطی کبریته داریبه جان خودم گفت قوطی کبریت
من هیچی دیگه نگفتم و قطع کردم![]()
Last edited by AVAVA; 04-02-2018 at 01:58.
هر ماه ۸۰ گیگ دارید یهو به شما ۲۴۰ گیگ نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)