فرشاد دان استریمت روی چنده ؟ تغییری نکرده از وقتی افتادی روی گسترش ارتباطات ؟
فرشاد دان استریمت روی چنده ؟ تغییری نکرده از وقتی افتادی روی گسترش ارتباطات ؟
روی همون 2مگه ولی سرعت دانلودم بیشتر شده سرعت صفحه باز کردن هم خیلی خیلی بهتر شده
Last edited by farshad0123; 13-02-2014 at 05:07.
ساعت رایگان شبانه 2 تا 6 هست! کمترین میزان ساعت رایگان! مخابرات گدا!
512 نامحدود فیبر آسیا تک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم.
همه ی فیبر نوری ها رفتن آسیاتک؟
این گسترش ارتباط ای پیش با 5 شروع میشه درسته؟
پینگ خارجیش نسبت به مخابرات گیت وی آذربایجان چطوره؟
خوب بعد از 3 هفته قطعی دیشب اینترنتم را وصل کردند.واقعا بازرسی مخابرات عالی کار کرد دیروز صبح با بازرسی تماس گرفتم شب وصلش کردند.خود بازرسی به شدت از اسیاتک ناراضی بود و گفت ظهر جلسه ای در این مورد دارند.اولین نفری بود که بهم گفت بهت تایم نمیدم که کی درست میشه اما مطمئن باش اینترنتت فعال میشه!سرویسم 512 نامحدود سرعت بین 45 تا 55 در نوسانه پینگ افتضاح نسبت به مخابرات!
ربطی به ip نداره ممکنه ipهات با 5شروع بشن ولی تو مخابرات(information technology )باشی مهم ispیه که تو پینگ و تایم اوت و سرعت و..... تاثیر داره اما خب گیت وی های 89و تکرقمی های مخابرات هم عالی هستن
پینگش خوبه(داخلی29-43و خارجی250-350)-صفحه باز کردن عالی و نسبت به مخابرات صفحه باز کردنش خیلی بهتره
![]()
Last edited by farshad0123; 13-02-2014 at 16:08.
فيبر مركز آزادي بودي درسته ؟ بازرسي شمارش چنده ؟ شمارش رو بده مال منم وصل كنن ، منم مركز آزادي هستم
تو كانفيگ مودمت vci 35 هست ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره فیبر نوری بودم.3362220 شماره بازرسیه.با نمایندگی اسیاتک هم 4450400 تماس بگیر بهت 3تا شماره میده این شمارها را بگیری وصل میشی به تهران شمارتو بهشون شماره ای دی اس ال تو بده بهشونوم تاکید کن شمارتو اس مس کنن به مخابرات اهواز که شمارتو به دیتابس اسیاتک اضافه کنن.
لامصب اساتک مهلت نداد منو محدود کرده سرعتم 12 کیلو بایت!!!!!!
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)