بابا دم شما گرم ، ما رو شرمنده مرام و ادب خود کردید!
والا موادبانه تر هم میشد گفت.
بابا دم شما گرم ، ما رو شرمنده مرام و ادب خود کردید!
والا موادبانه تر هم میشد گفت.
ایشون و تمام طلایی های دیگه این سایت حاضرن سرعت بقیه صفر باشه ولی خودشون 2 مگحتي اگه فقط واسه حل مشكل خودش باشه)
اون اوایل که سرعت شبانه کم شده بود و این اقا ملک نگفته بود محدود کردیم و بارها هی میگفت شماره بدین که اونایی طلایی نداشتن میگفتن یا برای همه درست کن یا نه
فقط ایشون و اون دو تا سه یارشون بود که تنها منافع خودشون اهمیت داشت
زمانی که سرعتشون خوب بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتن به این اقا توهین نشه قهر میکنه
ولی سرعت یا پینگ خودشون که کم شد دیگه کم مونده بود کمر این اقا را بشکنن
حالا من یک طرحی دارم که اگه خدا بخواد و عملی بشه سرعت طلایی ها یک مقدار قابل توجهی کم میشه و سرعت بقیه بهتر میشه
اینم خودشون خواستن و بس
چون خود من هم (پست هام هست )به اقا جعفریان گفتم شما سرعت طلایی ها را کم نکن فقط سرعت ما را حداقل یک روز هفته حدود 50-60 کن
جالبه همین اغا امیدبه ما که 15 -16 تومن برای هر ماه دادیم میگه چندرغاز دادن و خودشون که فقط دو برابر دادن میگه کلی پول
حالا اگه یک اتفاقی افتاد که سرعتتون بجای 16 برابر دو برابر ما شده بدون از همین چندر غاز ها بوده
دوستانی که فکر می کنن چون با ادب و احترام مشکلشون حل نشده پس می تونن با بی احترامی و بی ادبی جلو برن اینو بدونن بی احترامی و بی ادبی هیچ توجیحی نداره و نخواهد داشت
کار اشتباه و بد رو که نباید با کار بد پاسخ داد.
این قدر دم از انصاف و منطق و انسانیت می زدین همینه؟ تا همین جا طاقت آوردین؟
اگه بخوای مقایسه کنی 31 تومن نه و 21500 که میشه همون 4 گیگ . 128 ها هم دارن 11000 تومن بابت همون سرویس 4 گیگ میدن . یعنی شما تقریبا داری دو برابر پول میدی ولی انتظار داری این افراد سرعتشون در حد دایال اپ باشه (یعنی 16kb/s) و خودتون 2 مگ .
اصلا بی خیال این حرفا ما که هممون یه طرفیم . طرف حساب مهندسه که باید راضیش کنیم . اما خواهشا دیگه اینو نگین که بقیه سرعتشون در حد دایال اپ بشه اما شما سرعتتون خوب باشه . اینطوری فقط به این مهندس خط میدین .
من با شما که نبودم !
باعث و بانیش مشخصه !
با اومدن ایشون اینجا تمام روشا که لو رفت!
تمام مشکلاتی که بود بد تر شد
اون م.ج هم که میاد فقط چرتو پرت تحویل میده!!!
از این چیز و بحثو جدل ها به هم دیگه و اون م.چ هیچ چیزی عایذتون نشد که نشد وظع بدتر شد که بهترنشد
حالا چی ؟!
وقتی هم که طرف میاد هیچ جواب قانع کننده ای نمیده چه فایده این میاد میگه پیگیری میکنم 1 ماه دیگه 2هفته دیگه درست میشه باز ایشون غیبش میزنه بعد این که اون همه به شعور هممون اون آقا توهین کرد میاد و باز چرتو پرت تحویل میده!![]()
پس الان چیکار کردی
این چیزا رو من و همه می دونیم
من بحثبم چیز دیگه ست ، من می گم هر اتفاقی هم افتاده دلیل بر بی احترامی و بی ادبی نمی شه
اون آقایی هم که می گی هیچ نیازی نداره بیاد اینجا به شعور من و شما توهین کنه اینا همش توهمات ناشی از عصبانیته.
بابا بدبخت امید اومد ثواب کنه کواب شد
امید داشت سعی می کرد این وضع موجود رو بهتر کنه
جای دستت درد نکنه اینه جوابش
امین از تو انتظار نداشتم
تایید میشهاون آقایی هم که می گی هیچ نیازی نداره بیاد اینجا به شعور من و شما توهین کنه اینا همش توهمات ناشی از عصبانیته.
بحث بیخود راه نندازید
کسی کف دستش رو بو نکرده بود چی میشه
این موضوع که روشها لو رفت و ... هم شوخی بیش نیست
مخابراتیا بعیده دنبال همچین کارایی باشن وقتی هنوز که هنوز یه هفته پشت سرهم نمیشه که همون سامانشون مثل آدم کار کنه!
مشترکین مخابرات هر روز بیشتر میشه و کیفیتش میاد پایین
به عنوان مثال مخابرات همیشه تو ایامی خاصی تو دانشگاه فردوسی دکه میزد برای فروش طرح هاش مثلا ترمی یه هفته
ولی این ترم از اول مهر دکه ثابت زده و ول کن نیست و هر روز هم مشترک میگیره حالا شما تبلیغاتش در سطح شهر رو نگاه کن میفهمی چرا سرعتا میاد پایین
ربطی به این و اون نداره که گیرم هم داشته باشه که چی؟
میخواین چی رو ثابت کنید؟
منم طرح طلایی ندارم و منم از وقتی امید پای م ج رو کشید به این تاپیک سرعتم یک چهارم شده حالا به این و اون بدوبیراه بگیم چی درست میشه؟
اوضاع کاملا مشخصه و همینطور جواب های اون آقا
نتیجه این همه مزاکره چی شد؟؟!!!!!!!!!!
سرعنا برای اونایی که خوب بود افتضاح شد اونایی هم که خوب نبود به 0 رسید !
طلایی ها هم که مشخصه !
این کار هاتون هیچ نتیجه +ای نداشت فقط ------ بود!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)