نه بابا این چه حرفیه آخه اگه آخر دنیا بود که دیگه بازی نمیساختن وقتی ساختن یعنی برو حالش رو ببر![]()
نه بابا این چه حرفیه آخه اگه آخر دنیا بود که دیگه بازی نمیساختن وقتی ساختن یعنی برو حالش رو ببر![]()
مولتی پلتفرم هست ؟تا 15 ژانویه 2012 GTA V میاد بعد یه حال اساسی میکنیم![]()
من شنیده بودم میخواد در انحصار x360 دربیاد !!
این خبرش هست از سایت گیم اسپات که فعلا گفتن فقط برای PS3 داره بازی پیش فروش میشه
تاریخ اتنتشار بازی GTA V
سایت Gamestop این بازی رو پیش فروش داره می کنه!
حتی تاریخ اونم مشخص کرده! 15 ژانویه 2012
البته یه چیزهایی هم در ارتباط با بازی گفته که مثلآ آقای Dan Houser گفته خیلی وقته دارن بازی رو میسازن ولی قبل طراحی شخصیتها,محیط شهر رو درست کردن.همینطور ایشون گفته داستان بازی چیزی نزدیک به 1000 صفحه هست!
منو بگو که تا الان هنوز iv و eflc رو بازی نکردم(به علت سیستم نفتی نتونسته بودم تا الان بازی کنم)
چند روز دیگه میخوام شروع کنم تازه Eflc رو
![]()
پس اگه IV رو بازی نکردی اول IV رو بازی کن بعد EFLC رو سجاد جان![]()
برا داستان میگی ؟!
چییارو از دست میدم اگه iv رو بیخیال شم ؟!
+
چون خیلی دیر میخوام شروع میکنم !! احساس میکنم وقتو حوصلشو ندارم !! من gta شروع کنم بعد از یکی دو سال تموم میکنم اخه
.
Last edited by SA.JJ.AD; 05-05-2011 at 00:13.
آره خب به داستان ربط داره چون این EFLC در اصل یه dlc هست و اصل بازی و داستان توی IV هستش
هر جور مایلی ولی اگه میخوای هر دو موضع بازی ها رو بفهمی و متوجه بشی از IV شروع کن بعد برو سراغ EFLC
این IV مثل SANANDEREAS زیاد مرحله نداره
چی چی رو IV زیاد مرحله نداره؟!! من که دیدم گاهی مراحل نیم درصد جلو میره!!!گاهیا 1 درصد شاید بیشترش 2 درصده من که ندیدم 2 درصد یهو بره!
اینجوری مراحلش زیاده دیگه.
شاید زود تموم کردی نفهمیدی چی شد!!![]()
اگه دقت کرده باشی من گفتم نسبت به GTA Sa مرحله زیاد نداره
من هم مثل شما ها نیستم بازی رو 10 سال طول بکشه تموم کنم سریع میرم تموم میکنم ببینم آخرش چی میشه
سلام
چیکار کنم که بازی روان تر بشه ؟ آخه الان یخورده تیک میزنه البته زیاد نیست ولی کم هم نیست
تنظیمات گرافیکی هم کم کردم
ویندوز 7 ultimate 32bit
سیستم:
cpu dual core E5300 2.60GHz
RAM 2GB
gforce 9400GT
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)