کسی Burberry London رو استفاده کرده؟
لطفا رایحشو توصیف کنید.
کسی Burberry London رو استفاده کرده؟
لطفا رایحشو توصیف کنید.
آخه دوست عزیز معمولا همه ی شرکتها و برندها سعی در جلب مشتری دارند و نه فراری دادنشون!
بنابراین هیچکسی نمیاد رایحه بد بو بزاره برای عطرش!
حالا زنونه مدنظرتون هست یا مردونه؟
زنونه یکی سراغ دارم که واقعا سردرد میاره! و غیرقابل تحمله![]()
این رایحه الهام گرفته شده از شهر لندن است . این عطر این حس را به تصویر میکشه که درون روح زنی باشه که در حال قدم زدن در خیابان های شلوغ لندن باشه و به فکر توباشه . سازنده ی این عطر Antoine maisondieu که در سال 2006 تولید شد .
[لینک حذف شد]
Last edited by SNOW PATROL; 23-09-2013 at 16:07. دليل: حذف لینک
خب اینکه توی همه سایتها هست
میخوام بدونم اگه کسی ازش استفاده کرده رایحش رو توصیف کنه.
من تست کردم . خیلی دقیق یادم نیست . اما بوی آلبالو میده . عطر اسپرت و خنک محسوب میشه از دید من .
دوستان خواهشا یه سایت مطمئن و خوب خرید انلاین عطر معرفی کنین![]()
منظورم مثل همین عطرهاییه که سراغ دارین. خودم هم خیلی پیش میاد که بیرون با این جور عطرهای بدبو مواجه میشم(البته "خیلی" یه خورده اغراقه) ولی به هر حال خواستم چند مدل اسمشونو بدونم.
زنونه مردونه فرق نداره.
حالا این زنونه هه اسمش چیه؟
گوچی بای گوچی
البته ورژن قدیمیش که دقیقا طلایی هست با جعبه طلایی چون یک مدل جدیدترش هم هست جعبش صورتی رنگ هست که بوش بهتر شده
اینم عکس گوچی بای گوچی طلایی
این عطررو که خریدم جز چندبار نتونستم استفادش کنم چون واقعا بوی تند و بدی داره و وقتی روی بدن یا لباس میشینه بدتر هم میشه و بطور کل باعث سردرد خوده شخص و اطرافیان میشه((البته نظر شخصیمه شاید هم کسی پیدا بشه خوشش هم بیاد!))
سلامــــــــــــــ
از دوستان یک درخواست داشتم اگه امکانش هست عکس از ادکلن (خودشون دارن)
He Wood Silver Wind Wood از کل جعبه(بالا و پایین) و خود ادکلن " " "بزارن![]()
Last edited by dxcess; 24-09-2013 at 10:44.
من باربری لندن رو داشتم
بوی جنگلی داشت! بوی چمن مرطوب و چوب کاج و.. ... همین رو میتونم بگم...و من اصلا خوشم نمیاد
نمیدونم چرا همه میگن این ادکلن بوی آلبالو میده!! برای من با اینکه از خارج از کشور خریداری شده بود ولی اصلا بوی آلبالو حس نمیکردم![]()
Last edited by Ali_softcenter; 24-09-2013 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)