ممنون از پاسخت
آموزشیش هم توی زندانه؟ با پارتی نمیشه انتقالی بگیرم تهران؟! بعد مال کدوم ارگان هست؟
ممنون از پاسخت
آموزشیش هم توی زندانه؟ با پارتی نمیشه انتقالی بگیرم تهران؟! بعد مال کدوم ارگان هست؟
اموزشیش زندان نیست ! امکان داره مرکزتون پر باشه یه تعدادیتون رو بفرستند مرکز اموزش شهید دستغیب ناجا جهرم هرجور شده همونجا بمون
سازمان زندان ها زیر نظر ناجا هست (نیرو انتظامی )
اکثرا هم میندازن شهر محل سکونت مثلا اگه بچه تهران باشید احتمال اینکه بیافتید تهران خیلی هست
بعد از اموزشی هم یگانت که مشخص شد با پارتی میتونید بیوفتید تهران
درود
زندان به نظر من بدترین جا هست محیط جالبی نداره
منم این رو تایید میکنم بچه های تهران 90 درصد خود تهران هستند البته 90 درصد
به نظر من یکی از بهترین آموزشگاه ها مالک اشتر اراک هست
برخوردشون خوبه مخصوصا اگر مدرک تحصیلی تون بالاتر باشه بردخوردشون بهتر میشهتنها جایی بود که دیدم سرباز رو آدم حساب میکن مخصوصا یه سرهنگ بود که فرمانده اونجا بود اسمشم قجری بود خیلی مرد خوبی خیلی
من خودم هم اونجا بودن
خیلی ممنون
فقط یه سوال
مگه هرکی اموزشی هرجا بیفته,یگان هم همونجاست؟ الیته من که اول و آخرش میام تهران ولی میخوام بدونم
2 ماه اونجام دیگه خدا بخیر کنه ! معلومه همونجوری که با زندانی برخورد میشه با ما هم همونطوری فتار یکنند,نه؟!
آقا من امروز مراجعه کردم نظام وظیفه، اعزامم رو اول شهریور توی پادگان شهید خضرایی اعلام کردن. منتها گفتن ناجا خدمت میکنی
میخواستم ببینم پادگان شهید خضرایی که مال نیروی هوایی ارتش هست، توش سربازهای نیروی انتظامی هم اموزش میبینن یا به من اطلاعات غلط دادن ؟
رفیق گفتم که اموزشی سازمان زندان ها زیاد سخت نیست فقط یگان که همون زندان باشه به قول بچه ها هیکلت میاد
و این که بله رفیق مگه میشه اموزشی سپاه باشی یگانت ارتش !!؟؟
اا نیمدونستم,پس بدبخت شدم
نیرو انتظامی شنیدم پوست کنیه
بیشتر منظورم این بود که یعنی وقتی اموزشی کســی میفته یه شهری,مگه یگان هم همونجا میمونه (در واقع همونجا میفته) ؟
Last edited by arming900; 28-07-2012 at 22:45.
نه برادر ممکنه هر شهری تقسیم بشی
خب استعلاجی-خلاء ما هم تموم شد
فردا باز روز از نو روزی از نو
باید برگردم یگان
بچه ها پیشنهاد میکنم دنبال استعلاجی زیاد نباشید چون بعدش که میخواین برگردین خیلی دپرس میشین(الان مثل خودم)![]()
سلام بچه ها امروز رفتم مثنی برگه سفید رو گرفتم تاریخ اعزام ۱\۶ از مشهد افتادم ۰۱ نیرو زمینی ارتش تهران .حالا چه طور جایست؟ نحوه تقسیم بعد از اموزشی ۰۱ چه طوریه یعنی من که تک پسرم چقدر شانس دارم بعد از اموزشی دوباره مشهد بیافتم؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)