دوستان اهوازی این 2 روزه سرعتتون کم نشده؟
دوستان اهوازی این 2 روزه سرعتتون کم نشده؟
با 3 و گاهی 2 چراغ روشن سیگنال 90 الی 100 کیلو دان داشتم الان 2 روزه چراغ 4 روشن میشه و 30 کیلو دان دارم از بعد از ظهر تا ساعت 2 ..ده 15 از ساعت 2 به بعد سرعت تک رقمی میشه......کلان شهر اهواز
من که عطای وایمکس اهواز رو به لقاش بخشیدم برگشتم سر همون وایرلس
اینم سرعت و پینگ وایرلس 512 (ساعت 3:10)
![]()
Last edited by arash59b; 02-08-2012 at 14:26.
خود پشتیبان های مبین هم زیاد راهنمایی نمی کنن، اگه از طریق نرم افزار راه حلی پیدا کردی لطفا در تاپیک بزارید تا استفاده کنیم.
متن را با دقت نخواندهاید.
من گفتم "بعضی مواقع در روز که سرعت بهتر است سایت های داخلی با سرعت خوب و پهنای باند کامل لود میشوند."بعضی مواقع در روز که سرعت بهتر است سایت های داخلی با سرعت خوب و پهنای باند کامل لود میشوند. بنابرین در اینجا مودم و سیگنالش نمی تواند بهانه ی خوبی برای ارجاع بی کیفیتی این سرویس به خود کاربر باشد.
پس دلایل شما برای کندی سرعت کاملاً غیر منطقی است.
من در تابستان قبلی سرعت مناسبی داشتم. پس صحبت شما غیر منطقی است.
و...
جواب آقای ایرن زاد کاملا صحیحه و من تو ضیح اضافه نمیدم فقق خواستم بگم ضریب اشتراک من یک به چهار هستش نه یک به ده
این وایرلس چیه چجوری میشه تهیه کرد قیمتاش چجوریه؟اگه این اعداد و ارقام واقعی باشن که عالیه(اونم تو ایران!!!)
دوستان اگر فریمور v2.10.14-g1.5.1-mobinnet را برای مودم dx350 دارن لطفا لینکش رو بگذارن
با سپاس
راستی عجیبه من دیشب ساعت یک و نیم سرعت دانلودم به یک مگ رسیده بود داشتم شاخ در میاوردمولی ساعت دو به بعد رفت رو 10 کیلو
,امروزم شده 100کیلو
!!!
یه انتن باید تهیه کنید به قیمت 150-180 هزار تومن
و مثل وایمکس باید یه isp باشه که منطقه شما رو پوشش بده + هزینه اکانت ماهیانه
شبیه به مودم های فضای باز وایمکس باید انتن رو بیرون نصب کنید و با دکل وایرلس دید مستقیم داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)