سلام دوستان
کسی اطلاعاتی درباره این مودم جدید جیبی ایرانسل داره؟
کسی گرفته یا باهاش کار کرده؟
این که نوشته قابلیت اتصال به اینترنت از طریق USB یعنی چی؟ چجوری میشه؟
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی درباره این مودم جدید جیبی ایرانسل داره؟
کسی گرفته یا باهاش کار کرده؟
این که نوشته قابلیت اتصال به اینترنت از طریق USB یعنی چی؟ چجوری میشه؟
من ندارم ولی بر اساس اطلاعاتی که رو سایت هست ظاهرا مثل مدل 8000 است ( تنظیمات و منوهاش که یکی است )
باز صبر کن ببین کسی امد یا نه اگر نبود زنگ بزن پشتیبانی ازش بپرس ببین فرقی با مدل 8000 داره یا نه و چه استانداردی wireless رو ساپورت می کنه.... ( b,g,n )
کلا وضع همین است تا ببینیم در اینده چه اتفاقی می افتد.....
راستش تجربه شخصی و چیزی که بین کاربرا دیدم این بوده که معمولا توصیه نمی شه 6 یا یک ساله بگیرن چون معلوم نیست وضع شبکه انجا چطوری باشه و ایا انتظارات کاربر رو براورده می کنه یا نه....
اگر می دونی وضع منطقه ات چطوره و می دونی یک سال یا بیشتر رو سرویس هستی بگیر.
همچنین یادت باشه این 24 گیگ برای کل یک سال است نه برای هر ماه ( یعنی از اولین روز 24 گیگ می زارن تا سال بعد ) و اگر تموم شود نمی تونی سوییچ کنی به یک اشتراک دیگر ( زمان من اینطوری بود ) و باید بسته افزایشی بگیری ... اگر مصرفت زیاد است یا امار مصرف خودت رو نداری حواست به این مورد باشه....
پ ن:
اگر خوزستان و البرز هستی حواست به زیر نویس جدول باشه - 1024 و 2048 رو انجا ارائه نمی کنند.
دوست عزیز ضرر نداره یه خورده خودت هم تلاش کنی
پایین همون قسمت جای وارد کردن فرکانس داره.
مهم رنج فرکانسهاست که تو عکس مشخصه
نگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته
با تشکر
کسی مودم یو اس بی داره با مودم اوت دور مبین نت تعویض میکنم!!!
برای سرعتهای بالای 128 ایرانسل مدارک خاصی لازمه
کلا سرویس دهی و سرعت نسبت به مبین نت چجوریه؟؟
Last edited by 20sasa; 25-06-2013 at 12:12.
بالاتر از 128 معرفينامه لازم هست .
من 512 دارم سرعت دانلود مشكلي نداره و كم نوسان هست (حدود 62) . ولي سرعت باز كردن صفحات گاهي اوقات خيلي كند ميشه .
بدون معرفی نامه گرفتم . تازه بابام گرفت منم نبودم که زبون بازی کنم .....
من دارم از سایت میگیرم ... معرفی نامه رو از کدوم قسمت بگیرم ... اینجا فقط 128 رو میشه انتخاب کرد
بايد گزينه (شرکتی - حقيقی) رو انتخاب كني . معرفينامه رو بايد از بيرون بگيري و هر وقت كه نصاب اومد معرفينامه رو بهش بده (قبلاً كه اينطوري بود) .
معرفی نامه نداشته باشی هیچ رقمه نمیشه بالاتر از 128 گرفت؟؟ کارت دانشجویی - جواز کسب؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)