تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 942 از 1211 اولاول ... 4428428929329389399409419429439449459469529921042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام من تازه امروز اين بازي رو گرفتم_قبلأ شنيده بودم سرعت پاس ها زياده و همينطور هم بود_ كه باعث ميشه خوب نتوني براي اجراي تكنيك وقت فكر كردن داشته باشي__ اما نكته مهمتر براي من اين بود كه چرا دويدن بازيكن صاحب توپ انقدر مصنوعيه??! انگار اسكيت پاشون كرده باشن يا مثلأ سر ميخورن و بجاي يه حركت آروم و طبيعي مثل آدماي هيجان زده و با شتاب و عجله حركت پا به توپ رو انجام ميدن! آدم ياد بازياي احساسي و با عجله بازيكناي ايراني ميفته

2. این کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک مستقیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی گلی داداش . ممنونتم .

فقط این یچ رو که نصب کنم اولا نیاز به کار خاصی که نداره ؟ فقط نصبش میکنمو همه چی حله دیگه ؟!! و دیما مودهایی که در حال بازی کردن بودم مثل bal به هم میریزه ؟

4. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

خیلی گلی داداش . ممنونتم .
    فقط این یچ رو که نصب کنم اولا نیاز به کار خاصی که نداره ؟ فقط نصبش میکنمو همه چی حله دیگه ؟!! و دیما مودهایی که در حال بازی کردن بودم مثل bal به هم میریزه ؟
    نمی خواد کار دیگه ای بکنی ، فقط نصبش کن آیکنش میاد رو desktop
    سیوا رو نمیدونم کار می کنه یا نه
    Last edited by Mehdi.ss; 14-01-2010 at 22:12.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راستی اگه دوستان بخوان من میتونم به طور کامل بشینم درباره مسترلیگ توضیح بنویسم چون من حدود 5 سال هست که مسترلیگ این بازیو دارم بازی میکنم و شاید هر سال حداقل هزار ساعت اونو بازی کنم.البته مطمئن هستم که دوستان در زمینه بازی کردن استاد هستن ولی شاید مسترلیگ رو همه به طور کامل بلد نباشند.دوستان میتونن در این مورد نظراتشون رو بگن.
    خب بشین بنویس و برای اینکه بازدیدکننده داشته باشه میتونی بذاری تو امضات یا اینکه از آقای gholi110 بخوای اون رو در قسمت آموزش پست اول نجمن ادیت قرار بده.
    حالا یه سوال:سطح پیسرفت بازیکنان وقتی بازی رو خودت انجام بدی با زمانی که leave to scout کنی چقدر متفاوته؟و همینطور بین بازیکنان ترکیب اصلی با ذخیره ها تفاوت داره؟چون در 09 فقط ترکیب اصلی پیشرفت داشت ولی در 2010 ویژگیهای همه بازیکنان پیشرفت میکنه.

کسی می دونه نام کلیه بازیکنان توی کدوم فایل از کدوم ایمیج ذخیره میشه؟؟
    Last edited by mohammad_87; 15-01-2010 at 00:40.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بشین بنویس و برای اینکه بازدیدکننده داشته باشه میتونی بذاری تو امضات یا اینکه از آقای gholi110 بخوای اون رو در قسمت آموزش پست اول نجمن ادیت قرار بده.
    حالا یه سوال:سطح پیسرفت بازیکنان وقتی بازی رو خودت انجام بدی با زمانی که leave to scout کنی چقدر متفاوته؟و همینطور بین بازیکنان ترکیب اصلی با ذخیره ها تفاوت داره؟چون در 09 فقط ترکیب اصلی پیشرفت داشت ولی در 2010 ویژگیهای همه بازیکنان پیشرفت میکنه.

کسی می دونه نام کلیه بازیکنان توی کدوم فایل از کدوم ایمیج ذخیره میشه؟؟
    باشه سعی می کنم تا چند روز دیگه بذارمش.
    در مورد سوالت میشه منظورت رو دقیقا از leave to scout بگی چیه؟ در مورد پیشرفت باید بگم که بازیکنان جوان اگه ذخیره ها باشن هم پیشرفت میکنند ولی بازیکنان سن بالا توی ترکیب نذاریشون خیلی پسرفت میکنند مثلا بالاک بعد از چند سال سرعتش میشه 55 یعنی مثل یه شتر میشه
    من سعی میکنم در مورد پیشرفت و کلا تمرین و این جور چیزا توضیح زیادی بدم.

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باشه سعی می کنم تا چند روز دیگه بذارمش.
    در مورد سوالت میشه منظورت رو دقیقا از leave to scout بگی چیه؟ در مورد پیشرفت باید بگم که بازیکنان جوان اگه ذخیره ها باشن هم پیشرفت میکنند ولی بازیکنان سن بالا توی ترکیب نذاریشون خیلی پسرفت میکنند مثلا بالاک بعد از چند سال سرعتش میشه 55 یعنی مثل یه شتر میشه
    من سعی میکنم در مورد پیشرفت و کلا تمرین و این جور چیزا توضیح زیادی بدم.
    منظورم leave to coach بود.اشتباه نوشته بودم.خودم بازی کنم پیشرفت بازیکنان فرق داره با این گزینه یعنی بازی رو رد کنم؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم leave to coach بود.اشتباه نوشته بودم.خودم بازی کنم پیشرفت بازیکنان فرق داره با این گزینه یعنی بازی رو رد کنم؟
    نه فرقی نداره . تازه به خاطر این قابلیت واقعا این بازی معتاد کننده تر شده چو ن شما میتونید مثلا یه فصلو کامل بزنید بره . من پیشنهاد می کنم که اگه فصل اول هستی و ترکیب مورد نظر خودت را نداری سعی کن فصل اولو بیشتر بازیاشو بزنی بری و بیشتر به فکر بازیکنان خریدن باشی.شما برای این که به همه بازیکنان خودت بازی برسه میتونی از Game plan گزینه Assisted sittings رو انتخاب کنی و از اون جا گزینه Lineup رو انتخاب کنی که شما در این جا میتونی مثلا بگی که ترکیب هر بازیو بر چه اساسی بچینه که مثلا پیشنهاد میکنم گزینه 2 یعنی براساس هم روی فرم بودن بازیکن و هم مهارت بازیکن رو انتخاب کن که بهتره چون خودش اتوماتیک در نظر میگیره کدوم بازیکنان هم روی فرم هست(یعنی همون علامتهای قرمز و سبز و...) و هم مهارت بازیکن رو در نظر می گیره.

11. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

راستی اگه دوستان بخوان من میتونم به طور کامل بشینم درباره مسترلیگ توضیح بنویسم چون من حدود 5 سال هست که مسترلیگ این بازیو دارم بازی میکنم و شاید هر سال حداقل هزار ساعت اونو بازی کنم.البته مطمئن هستم که دوستان در زمینه بازی کردن استاد هستن ولی شاید مسترلیگ رو همه به طور کامل بلد نباشند.دوستان میتونن در این مورد نظراتشون رو بگن.
    اینو خوب اومدی خیلی احتیاجه من هم معمولا موقع بیکاری فقط فوتبال بازی می کنم ولی تا قلب از پچ2010 تا حالا مستر لیگ بازی نکردم و حالا تنها یه فصل از مستر لیگ رو بازی کردم که اون هم با هزاران سئوال که می خوام یه تعدادی رو اینجا بپرسم اگه زحمتی نیست جواب بدین
    ممنون

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

من تو مستر لیگ با رئال بازی می کنم و با سیستم 3-2-1-4 و در این سیستم سه تا مشکل دارم
    1. به جز گارای مدافع دیگری برای جایگزینی ندارم ( چون تو مستر اماتورم نمی دونم چطوری شد که متزلدر رو فروختم ، دیشب هم یه هو دیدم بعد از یه کم دستکاری رائول رفت به میلان که مجبور شدم بازی رو ریسیت کنم و از دوباره وارد بشم)
    2. در پست هافبک دفاعی 4 بازیکن دارم هر طوری هم از سیستم چرخشی استفاده می کنم باز هم دوتاش ناراحت میشن
    3.چند تا از بازیکنا رو تعویض پست دادم و یا خرید بازی کن جدید داشته باشم تا پایان فصل یا نیم فصل نمی تونن بیان و استفاده کنم ضمن اینکه بیشتر دوست دارم با همین بازیکنای رئال بازی کنم و زیاد بازیکن جدید اضافه نکنم
    دو تا هم سئوال فنی
    1. اخرین پچی که نصب کردم 1.2 است اگر پچ 1.3 رو نصب کنم ایا می تونم همین مستر لیگ رو که بازی کردم تو اون پچ ادامه بدم یا نه باید از اول شروع کنم
    2. برای بازی ها برد و مساوی و باخت چطور سرمایه تیم اضاف میشه منظورم هر برد چقدر اضافه میشه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اره کامل توضیح بده مخصوصا گزینه هایی که تو game plan تو assistant است
    من فصل قبل تو حالت پروفشنال با منچستر خیلی جام بردم اما این فصل خیلی ضعیف ظاهر شدن علتش چیه؟
    بازیکن های خوبی هم نگرفتم فقط لمپارد توشون خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •