در ضمن من از كابل شبكه استفاده ميكنم ميتونم از كابل usb هم استفاده كنم البته اين كابل توي جعبه نبود اگه از كابل usb بتونم استفاده كنم نيازي به ادابتور هست يا ربطي نداره
در ضمن من از كابل شبكه استفاده ميكنم ميتونم از كابل usb هم استفاده كنم البته اين كابل توي جعبه نبود اگه از كابل usb بتونم استفاده كنم نيازي به ادابتور هست يا ربطي نداره
جمیعا سلام
شما ابن رو رمانی که اینترنت قطع شده بود گرفتی؟ با توحه ping 192 معلومه که هیچ مشکلی بین سیستم و مودم نیست. همچنین از اعداد دوم معلومه که اینترنت داری ولی time اون بالاست که معلومه یا ISP شیر فلکه رو بسته یا نویز خط تون بالاست. شما جدول Line Status رو که تومودم هست رو بذار ببینیم نویز خطت چظوره.
مطمن باش مشکل بین مودم و سیستم نیست.
-----------------------------------------
فکر کنم xss عزیز یه پست واستون دادن ، نشد؟
----------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعید نیست نویز خط تون بالا باشه.
من مدل مودمتون رو نمیدونم! برید تو تنظیمات مودم ، آخرای منو باید یه قسمتی بنام Diagnostic یا همچین چیزیایی باشه که خط رو تست میکنه و میزان attenuation و SNR خط رو تو یه جدول میده. ازش یه عکس بذارین تا ببینیم مقادیرش تو رنج استاندارد هست یا نه؟
-----------------------------------------
خوب شما یه Ping 192.168.1.1 بگیر تا مطمئن شی IP مودمتون هنوز 192.168.1.1 هستش. بعد تو سیستم این ها رو وارد کنید:
Use IP Address = 192.168.1.3 ، البته بجای 4 میتونید هر عددی بین 2تا254 بدین. چون 1 که واسه خود مودمه و 2 رو هم احتمالا مودم داده به سیستم.
Default Getway = 192.168.1.1 که به همون IP مودم هستش.
تمام این اعداد رو او راهنمای مودتون ذره به دره گفته که مقادیر رو چند بذاری. حتما یه نگاه بنداز . . .
---------------------------------------------
ما مشکلی نداریم و مخلص تمام دوستان هم هستیم. ولی بعضی روزها پست ها زیاده و دوستان هم درگیر کارهاشونن و ممکنه یه کم دیرتر سر بزنن. این رو به حساب بی مرامیشون نذارین
1- در این حالت وضعیت چراع ها چطوره؟ مودم به شبکه وصله؟
2- برای این که تست کنیم که مشکل بین مودم و سیستمه یا مودم و ISP ، تو منوی Start و داخل Run تایپ کنید cmd و بعد تو کادر داس عبارت ping 192.1681.1 رو تایپ کنید و اینتر بزنین. از نتایج یه عکس بذارین تا ببینیم چطوره؟
همین کار رو با دستور ping yahoo.com انجام بدین.
-----------------------------------------------------
منظورتون MAC Filter هستش؟ میشه الآن از تنظبمات MAC یه عکس بذاری؟
-----------------------------------------------------
من از تهران فراژه راضی بودم. دالای کامپیوتر رو هم دوستان زیاد تعریف میکنن.
بله میتونید ، تنها فرقش اینه که باید تو سیستمی که میخواید با usb وصلش کنید ، درایور مودم رو هم باید نصب کنید تا USB از دید سیستم ، تبدیل به یک شبکه مجازی بشه.
شما اول تنظیمات شبکه در لپ تاپ رو مطابق راهنمای مودمتون انجام بدین (راهنمای بعضی مودم ها در پست اول هست) و مطمئن شید که با LAN میتونید بهش وصل شید و اینترنت هم داره. بعد اقدام به نصب درایور USB مودم روی PC تون کنید. تا ارتباطتون با اینترنت و احیانا رفع اشکال ها قطع نشه.
منظورتون از آداپتور رو متوجه نشدم!!
اگه نیازی به راهنمایی بیشتر داشتید ، حتما مدل مودم و ویندوزهای PC و Notebook j تون رو هم ذکر کنید.
Last edited by a6l3i; 04-09-2010 at 12:02.
سلام
اقا این ارور 651 مارو دیوانه کرده.کلی تو اینترنت گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد!!
فقط اینو میدونم وقتی تو اینترنت میام بیرون و مودمو 1بار خاموش و روشن میکنم این ارور میاد؟(اگر خاموش نکنم نمیاد)
باید چند بار مودمو ریست کنم تا درست بشه!البته خوده ویندوز خطای ip میگیره و میگه ممکنه مودم به کامپیوتر وصل نباشه!!
1راه جلو پای ما بزارید.ثواب داره
میتونه این ارور مربوط به سخت افزار مودم باشه؟؟؟؟
سلام جناب a6l3i
منظورتونا متوجه نشدم
اینه؟اگه نه بفرمایید کجا را میگید.
الان از اونجا بر میگردم
گفتند این یک سیستم جدید که به تازگی وارد کردند
Last edited by hekhek; 04-09-2010 at 15:46.
با سلام و با اجازه از دوستمون a6l3i
تصويرتون رو ندارم دوست عزيز
با سلام
651 . مودم شما ( یا سایر دستگاههای اتصال دهنده ) خطایی را گزارش کرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .
از چه ويندوزي استفاده ميكنيد؟
چون فكر ميكنم توي ويندوز 7 يكم اين مشكل طبيعي هست و از سمت مودم هست
اما به هر حال توي هر ويندوزي كه هستيد اين مشكل بر ميگيرده به دستگاه مودمتون
مودم رو چند وقته داريد؟
ویندوز 7 مدل مودم zexel p-660hw-t1
حدود 2هفته ای میشه که خریدمش
سلام دوستان خوبم
یه سوال من مودم G31 ASUS دارم راضیم فقط یه مشکل اینکه وایرلسشو با دو تا گوشیم وصل میشم اما با لب تاب مشکل داره یعنی اصلا فکر میکنم مشکل از لب تابم باشه
لب تاپم DELL INSPIRONهست تازه گرفتم اما اصلا انگار یه جورایی وایرلسش غیر فعاله F2 رو هم که میزنم به همین صورت بازم
یه قسمت داره تو نتورک WLAN MINI .... که اونم DISABLE RADIO میزد ENABLE کردم SEARCH که میکنم EROOR SEARCHING میزنه
در قسمتای NETWORK هم که ADD NETWORK WIERLESS CONNECTION میزنم بازم چیزیو پیدا نمیکنه اصلا موندم که چشه !!!!
کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم
من میخوام یه مودم ADSL بخرم واسه استفاده لپ تاپ و PC . میخواستم نظروتون رو بدونم که چه مارکی بخرمب هتره؟ شما چی رو پیشنهاد میکنید؟ حداقل 60 تا 70 هزارتومن میخوام هزینه کنم.
برد وایرلسش واسم خیلی مهمه و اینکه با ISP ها مشکل نداشته باشه
با تشکر
با سلام
دوست عزيز؛ توي قسمت ADD network يعني وقتي دستي وارد ميكني بازم نتيجه اي نميگيري؟
اگه يه مودم ديگه ميتوني جور كني ، با اون هم امتحان كن ببين بازم همين مشكل رو داري و سرچ نميكنه واست
با سلام
اكثر مودم ها رو آي اس پي ها هم ساپورت ميكنن
مودمهاي معروف و زيادي هستن ، TP-link و linksys .
من كه خودم از Alfex استفاده ميكنم - 60 تومن گرفتم
همه چيش هم مثه يه ماشين بنز كار ميكنه
باهاش هم هيچ مشكلي ندارم
مهمتر از برد وايرلس مساله ي نويز و يكسان بود محوطه هست ( يعني اينكه وسط ديوارهاي بتني نباشيد، آهن مانع نباشه و از اين طور مسائل
قاتل امواج واي فاي هميناس
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
با سلام
اگه ميتونيد يه چك با ويندوز XP هم بكنيد
چون در مورد ويندوز 7 زياد از اين مشكلات ديده شده
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)