برای امتحان نهایی زیست بهتره گل واژه بخری.
البته الان دیگه سوالات امتحان نهایی زیست شناسی هم حتی مفهومی شدن و کلا لازمه که کتاب هایی که مفهومی توضیح دادن ( مثل خیلی سبز و گاج ) رو برای زیست بخونی
برای امتحان نهایی زیست بهتره گل واژه بخری.
البته الان دیگه سوالات امتحان نهایی زیست شناسی هم حتی مفهومی شدن و کلا لازمه که کتاب هایی که مفهومی توضیح دادن ( مثل خیلی سبز و گاج ) رو برای زیست بخونی
کسى ميدونه جزوات کنکور ارشد براى رشته حقوق مال کدوم موسسه خوبه?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
بازم ممنون .من فیزیک سراسری 30زدم(آزاد50) گاج داشتم (البته زیاد نخوندم ولی خوب بود) تستاش تمام برا دهه شصت بود!نهایت 86.آخرش سوالات کنکورای آخرو گذاشته 1جا-مشکلم با گاج سبک قدیمی تستاشه بخاطر همون خیلی سبزجامع و میگیرم برا جدید تالیف بودنش.
ممنون.
تواین دورسی که گفتی (وکلا نهایی) هیچ چیز به جز کتاب درسی برا منبع خوندن (اونم خط به خط) به درد نمی خوره چون قطعا توپاسخ نامه عین کتابه.برا تمرین تشریحی هم سوالات سال قبل از منابعی که عین چی تو بازار هست مثل نهایی کانون یا رزمندگان (که خودم از این استفاده کردم ولی در زمان غیر مناسب(شب امتحان)) یا بنی هاشم
شما هم سعی کن از اول سال استفاده کنی تماما هم فصل بندی شدست.
موفق باشی
دوستان فیزیک تجربی بخام 60 به بالا بزنم چی بگیرم ؟
فیزکم زیاد تعریف نداره
سلام
یکی از اقوام تو درس زیست و ریاضی تجربی کتاب کمک درسی آموزشی میخواد که من زیاد نمیشناسم
لطفا اساتید کتاب شاخ معرفی کنن
راسی زبان مبتکران امسال شده جامع
من که قبلا داشتم سال سومو چهارم جدا بود،درک مطلبم جدا،فک کنم رو هم نزدیک 800 900 صفحه میشد!
حالا این کتاب جامع جدید واقعا میتونه همه این بخشارو پوشش بده؟
اونایی که جفتشو دارن یا دیدن نظرشون چیه؟
ندا جان سلام!
من بهت کتابهای فیزیک انتشارات علمی فار رو پیشنهاد میکنم.خودم نداشتم اما هرکی داشته چه ضعیف چه قوی راضی بوده و اطلاعات زیادی درباره کتاباش میدونم..
کتابای دیگری مثل خیلی سبز! هم هست اما چون گفتی قوی نیستی من فار رو پیشنهاد کردم هم درسو عمقی و پایه ای اموزش میده هم روشهای کوتاه رو یاد میده.
یه سر به سایتش بزن ضرر نمی کنی!!!
pharepub.com
خوشحال باشی!
سلام!
یکی از شخوخ{جمع مکسر شاخ!!}توی دروس ریاضی تجربی و زیست شناسی برای داوطلبین تجربی انتشارات خیلی سبز! هست که واقعا کارش درسته!
پیروزی نصیبتان![]()
دیده مثه اینکه خوشش نیومده
کاملا آموزشی میخواد مثه همون فیزیک فار که منم داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)