امکان که داره
ولی برای اطمینان زنگ بزن با یه اپراتور دیگه صحبت کن تا اونم برات چک کنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امکان که داره
ولی برای اطمینان زنگ بزن با یه اپراتور دیگه صحبت کن تا اونم برات چک کنه
یعنی با کدوم قسمت صحبت کنم ؟؟
با قسمت فروش
من 512 نامحدود مخابرات داشتم با دانلود 64 ولی داره تموم میشه . خواهشا" یه سرویس آسیاتک بگید که تو رنج ماهی 30 تومن باشه . سرعتش هم از 80 پایین نیاد .
اینجا همه قیمتا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ماهی 34 تومن میتونی 512 نقره ای بگیری که 6 گیگ هدیه سرعت بالا داره
با 33 تومن میتونی 1 مگ بگیری با ترافیک 10گیگ در ماه شبانه هم رایگانه
سلام دوستان من الان اينترنت پرسرعت حامي 06 گيگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) دارم میخواستم این سرویس رو چند روز دیگه بگیرم (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان)حالا میخواستم ببینم در کل روز وشب سرعت دانلود با idm رو 16 پورت سرعت دانلود چنده؟دوستان یه سوال دیگه جریان این چیه (256) - شبکه ملي 256 كيلو بيت ( اينترانت ) (164250 ريال + آبونمان) آیا فرقی میکنه با بقیه سرویس ها میکنه نامحدود هست یا محدود اصلا با پرو کسی و غیر میشه با این سرویس رفت تو ف یس بوک؟
همه قیمتها اینجا هست
crm.asiatech.ir
میتونی سرویس 1 مگ با ترافیک 10 گیگ بگیری که شبانه رایگان داره با ماهی 33 تومن که سرعتش 120 تا 130 هست یا 512 نامحدود نقره ای که 6 گیگ هدیه سرعت بالا داره بعد اون 6 گیگ سرعتش 60 تا 70 هست ماهی 34 تومن
خیلی بهتون خوب سرعت بده بین 30 تا 40 هست(البته بستگی به شلوغی منطقه مخابراتی هم داره)
اون که اصلا اینترنت نیست، اینترانته یه شبکه داخلی
کسی نبود جواب ما رو بده !!!![]()
1 مگ با 10 گیگ ترافیک و شبانه رایگان میتونی بگیری 33 تومن سرعتش تو روز بین 120 تا 130 هست، 512 نامحدود نقره ای با 6 گیگ هدیه سرعت بالا بعد از هدیه هم سرعتش بین 60 تا 70 هست
اگه سرویس 2مگ بخوای میتونی 2 مگ با 6 گیگ ترافیک بگیری که شبانه نیم بها داره 27 تومن یا 2 مگ با 10 گیگ ترافیک که شبانه رایگانم داره ماهی 37 تومن سرعت هم 200 تا 250 تو روز
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)