تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 942 از 2365 اولاول ... 442842892932938939940941942943944945946952992104214421942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان از راهنماییت.پس این کواکیسال هرتز خوبه دیگه نمیخواد عوض کنم فقط آمپ و بعدا کامپ اضافه کنم جواب میده؟ من خودم نظرم رو آدیو سیستم هست.فقط دادا قیمت آمپML 75.4 و کامپ MX 165 plus چند؟ چون شما آشنا دارین پایینتر میتونین برام تهیه کنی
    سلام ادیب جان.خواهش میکنم قربان انجام وظیفه میکنم.من دیروز pm دادم خدمتتون. ملاحظه نفرمودید؟لطف کن یه تماس با بنده بگیر.09122270982 ادیب جان من هرتز رو تائید نکردم اونم این سری رو.منتها دیدم خریدید دیگه چیزی نگفتم وگرنه تورنج پائین MXc609 خیلی صدای بهتری داره و کاملا با 9*6 های خوب بازار قابل رقابت هست.قیمت فروشش 370 هست. امپ ML 75.4 هم فروشش 670 هست. کامپوننت MX هم فروشش 360 هست.
    سلام آقا حمید گل آقا من یه آمپیلی MB acostik (شرمنده اگه اشتباه تایپ کردم) که حدود 1هفته کار کرده میگه 300 تومن به نظرت بگیرم ؟ مشخصات آمپیلی هم اینه که 4 کاناله و 2700 وات قدرتشه اصن آمپ خوبی هست کیفیتش چطوره به نظرت به درد 1073 می خوره ؟؟؟؟؟
    سلام عزیزم. خوبین شما؟من MB Quart شنیده بودم ولی این رو؟!ری مارک هست. تو نت هم چیزی پیدا نکردم. شما 220 بزار روش برات JVC AR 8004 بگیرم شاید هم کمتر.البته این قیمت خرید قبل هست وگرنه الان بالای 600 دلاره.120*4 وات خروجی میده. آمپ شناخته شده و تست شده ایه. اینم مشخصاتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که دارید هزینه میکنید یه چیز خوب بگیرید که اگر ماشینتون رو هم عوض کردید باز نیاز به هزینه کردن نداشته باشید. اتفاقا این آمپ برای 1073 مناسبه.راستی 1073 رو چند گرفتید. من از یکی از عوامل فروش قیمت بالای 450 گرفتم. اما یه نفر از دوستان یادمه 350-60 فکر کنم گرفته بودند که برای من جای سوال بود. احتمالا فیک بوده چون شنیدم داره زیاد میشه. لیبل زاب رو باید داشته باشه. 6975 هم اول اورجینال بود بعدا که تقاضاش زیاد شد رفتم فیکش رو دادن تو بازار. خلاصه سعی کنید 1073 رو از نمایندگیها خرید کنید تا اصل باشه.
    اره رفتم در مغازه بهم گفت 13 میخوره اگر ممکنه چند مورد بهم پیشنهاد بدید
    همونطور که لنگرود جان فرمودند متاسفانه سایزش استاندارد نیست مثل خود ماشین،12 هستش. ولی من سوال کردم 13 فیتش میشه. کامپوننت MX 130 plus هست که فروشش 340 هست. کامپوننت راکفورد سری پرایم هم فروشش 210 ،سری پانچ 360،سری پاور 550 تومن.
    سلام دوستان ... من یه سمند LX دارم و پخش خودش بسیار مضخرفه ! اسپیکر ها و سایر تجهیزات هم همونایی که روش بوده از اول ( مدل 85 هست ) . حالا میخوام یه تغییراتی بدم . یه ضبط خوب میخوام که فقط USB بخوره کافیه . دیروز رفتم یه قیمت کردم یه سری مدل remark از پایونیر و سونی و ... بود روی 85 تومن . اصل این ها چنده ؟ بعد با توجه به کیفیت پایین اسپیکر های سمند ، برای عقب چه چیزی پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه . همون طوری که مشخصه من استفاده خیلی حرفه ای ندارم یا صدای خیلی بلند یا ... صرفاً میخوام یه پخش با کیفیت با USB و AUX داشته باشم ( رادیو داشته باشه + امکان انتخاب فولدر ) . در ضمن بودجه هم هر چی کمتر بهتر . ممنون
    پخش رو کن وود 6049 میتونید بگیرید 360 تومن. برای عقب اگر کامپوننت 16 میخواهید ببندید Mx 165 بگیرید که بالا ثیمتش رو عرض کردم.ولی اگر 9*6 لازم دارید بهترین گزینه MXC 609 هست.
    Last edited by hamidR15; 14-02-2013 at 16:16.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    بچه ها مدل ظبط من اینه Alpine 9885 حالا میخوام یه جفت باند کواکسیال بخرم دوست دارم که باندی که میخرم بیس قوی ای داشته باشه که فکر میکنم باند های جی بی ال مناسب باشند.حالا میخوام ببینم باندی که باید بخرم حتما" باید 4 اهم باشه؟چون پخشم اگه اشتباه نکم 4 اهم هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بچه ها مدل ظبط من اینه Alpine 9885 حالا میخوام یه جفت باند کواکسیال بخرم دوست دارم که باندی که میخرم بیس قوی ای داشته باشه که فکر میکنم باند های جی بی ال مناسب باشند.حالا میخوام ببینم باندی که باید بخرم حتما" باید 4 اهم باشه؟چون پخشم اگه اشتباه نکم 4 اهم هست.
    سلام گلم.
    از کواکسیال 16cm توقع توان بالا اونم با پخش نداشته باشید.بله باید 4 اهم باشه.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام گلم.
    از کواکسیال 16cm توقع توان بالا اونم با پخش نداشته باشید.بله باید 4 اهم باشه.
    منظورتون این بود که پخشم خوب نیست؟
    چه باندی رو پیشنهاد میدید؟
    آها فکر کنم منظورتون این بود که باند و پخش فقط جواب نمیده درسته؟
    عرض کنم که یه آمپ هم دارم مدل jbl gto 2000
    Last edited by Persian_Gun's; 14-02-2013 at 16:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خسته نباشید.حقیقتاتازه ماشین گرفتم و میخوام یه ضبط کول خوربزارم با دوتا باند یه اپلی فایر فقط یه بیس بده یه اهنگی گوش کنیم اهل بترکونو اینجور چیزا نیستم که بخوام باکس بزارمو وباطری قویو از این حرفا.یه چیز دیگه دوست دارم ظاهر ضبطه هم خوشکل باشه اخه بعضی ها رودیدم روش خیلی دکمه داره اگر ال سی دی باشه کلیداشم کم خیلی خوبه.ببخشید اینقدر سطح پایین حرف میزنم اخه هیچی از ضبط سردرنمیارم.در ضمن اگه میشه هزینه هاروهم بهم بگید مجموعا چقدر میشه.ببخشید طولانی شد.موفق باشیدیاعلی.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون این بود که پخشم خوب نیست؟
    چه باندی رو پیشنهاد میدید؟
    آها فکر کنم منظورتون این بود که باند و پخش فقط جواب نمیده درسته؟
    عرض کنم که یه آمپ هم دارم مدل jbl gto 2000
    پس آمپ دارید که؟!دوست عزیز شفاف سازی نمی کنیدها
    من تصور کردم میخواهید کواکسیال گرد ببنیدی.
    JBL که کلا فیکه اینفی ها هم همینطور.
    اگه باس خوب میخواهید 1073 DLS ولی حدود 130-40 وات باید بهش بدید بلکه هم بیشتر.
    نه پخشتون خوبه.
    آمپتون برای درایو کردنش ضعیفه.
    من سری MXC 609گلیدن آدیو سیستم رو بهتون پیشنهاد میکنم.صدای خیلی صاف و پر دیتیلی داره. BASS خوبی هم داره. میتونید جزعیاتش رو از دوست خوبم محمد جان (آیدی محمد کیلر) سوال کنید چون برای ایشون گرفتم این اسپیکر رو.جنای رسول خان هم همینطور.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خسته نباشید.حقیقتاتازه ماشین گرفتم و میخوام یه ضبط کول خوربزارم با دوتا باند یه اپلی فایر فقط یه بیس بده یه اهنگی گوش کنیم اهل بترکونو اینجور چیزا نیستم که بخوام باکس بزارمو وباطری قویو از این حرفا.یه چیز دیگه دوست دارم ظاهر ضبطه هم خوشکل باشه اخه بعضی ها رودیدم روش خیلی دکمه داره اگر ال سی دی باشه کلیداشم کم خیلی خوبه.ببخشید اینقدر سطح پایین حرف میزنم اخه هیچی از ضبط سردرنمیارم.در ضمن اگه میشه هزینه هاروهم بهم بگید مجموعا چقدر میشه.ببخشید طولانی شد.موفق باشیدیاعلی.
    سلام دوست عزیزم. به سلامتی،انشاءالله باهاش عروس بیاری(البته اگر هنوز متاهل نشدید)چه قدر میتونید هزینه نمائید؟
    Last edited by hamidR15; 14-02-2013 at 20:02.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون.من نهایتا تا 600خودمم میدونم با این گرونی فحشمم نمیدن ولی دیگه ما بیشتر از این نمیتونیم.حالا شما اگر دیدی نمیشه اپلی رو حساب نکن همون ضبط باند.ماشینم پرایده اگر باند نزارم میشه امپلی رونصب کرد.چون یکی از دوستان یکی داره مال 4 سال پیشه گفته همینجور بهت میدم کارمارو راه میندازه.راستی منظور از هدیونیت چیه اخه چندتا عکس دیدم ازش همونجر که من میخام بودوشروع قیمتش از چنده.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

پس آمپ دارید که؟!دوست عزیز شفاف سازی نمی کنیدها
    من تصور کردم میخواهید کواکسیال گرد ببنیدی.
    JBL که کلا فیکه اینفی ها هم همینطور.
    اگه باس خوب میخواهید 1073 DLS ولی حدود 130-40 وات باید بهش بدید بلکه هم بیشتر.
    نه پخشتون خوبه.
    آمپتون برای درایو کردنش ضعیفه.
    من سری MXC 609گلیدن آدیو سیستم رو بهتون پیشنهاد میکنم.صدای خیلی صاف و پر دیتیلی داره. BASS خوبی هم داره. میتونید جزعیاتش رو از دوست خوبم محمد جان (آیدی محمد کیلر) سوال کنید چون برای ایشون گرفتم این اسپیکر رو.جنای رسول خان هم همینطور.
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقا حمید

ما که از این mxc 609 راضی هستیم . صداش با کیفیته . البته باید آمپت تقریبا قوی باشه
    اگه BASS برات مهمه 1073 بگیر و شک نکن که پشیمون نمیشی ، فقط آمپ قوی میخواد

14. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

دوستان بین kenwood 718 و پایونیر 6994 کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ با توجه به اینکه یه آمپلی 4 کانال در حد دویست تومن میخوام ببندم همراش و ساب باکس رو هم بعدا که پول اومد دستم

هر مدل باندی ک پیشنهاد میکنین اگر آمپلی چار کانالی در همون حد دویست تومن میدونین که بهتره بفرمایید ممنونتون میشم ...

اینم خدمتتون عرض کنم کل بودجم که فعلا باید شامل باند و آمپلی چار کانال و پکیج بشه حول و حوشه پونصد تومنه

تشکر فراوون
    پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •