تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 942 از 2403 اولاول ... 442842892932938939940941942943944945946952992104214421942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تاپیک شاتل فقط مال تهرانه؟؟؟؟؟ یه نگاه بنداز فقط مال تهران نیست عزیز مربوط به سرویس شاتله حالا اصفهان و تهران و مشهد و تبریز و اینور و اونور در کل هر شهری که سرویس شاتل توش وجود داره شما فکر میکنم خوب چک نکردین اون تاپیک مخصوص شاتل رو .اونجا هم نوشتم حقیقتا" ظلم شد به افرادی که سرویسشون محدود بوده و فقط 3 گیگ گرفتن چون گفتم اونها که فقط شب میتونن دان کنن و خب که شبها هم که تعطیله و خوب 128نامحدود هم که هر کاری بکنه از 18 گیگ بیشتر نمیتونه بگیره چون بعد از اون دیگه بر میخوره به قانون شاتل و محدود میشه به نصف سرعت قانونی و همینطور سرویسهای نامحدود بالاتر هم بسته به سرویسشون تا یه جایی میتونن دان کنن و باز بعد از اون بر میخورن به قانون محدودیت شاتل البته تو 13 روز عید چون همه ارتیا رو تبدیل به آرت 1 کردن که سرعتش 1 مگ بود .(هر دوستی هم که میخواد اون قانون رو از سایت شاتل بخونه بگه که واصه اش بزارم اگر نمیتونه پیدا کنه ).کسانی بودن که بالای 100 گیگ دان کردن تو 13 روز (البته یوزرایی که سرویشون آرت بود) ولی خوب برای یوزرای محدود 3 گیگ هیچ یا خیلی کم بود ... در کل حقیقتا" عید خوب حال داد .من فقط متوجه نمیشم چرا شب رو محدود کردن حتی زنگ هم زدم و گفتم خوب قبول نمیکنن در صورتیکه حاضر بودم از ساعت 12:58 دقیقه شب تا ساعت 7 (الان میگم کار نمیکنم زیاد نمیدونم ساعت چند بهتر میشه ولی هر چی باشه بعد از 5 یا 6 ) هر کسی رو که دوست داشتن هر ناظری رو هر ساعتی از اون ساعنی که گفتم برای روانه میکردن تا چک کنن اصلا" کاملا" هر کسی ببینه متوجه میشه یهو از روز که مابین 16 تا 25 میگرده سرعت میشه 2 تا 8 یا 12 نهایت 16 اونم امکان نداره 1 دقیقه همین سرعت 8 بالاتر بره.
    الآن داری شوخی میکنی با من نه؟ سرعت دانلود شبانه 8؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه مگه یارو بیماره بره 128 نا محدود بگیره!!؟؟؟؟ من شبانم امکان نداره زیر 130 بیاد. من با چیز پی ان کم کم 120 سرعت دارم شبا. چون دارم یه آرشیو میسازم از youtube .شب خیلی دانلود دارم با چیز پی ان.اگه کاملا از 1 تا 7 دانلود کنی 4.5 گیگم رد میکنی! اینجوری که من تو 4 یا 5 شب اندازه ی کل دوره ی یه 128 ای دانلود دارم که به نظرم این با عقل جور در نمیاد چون اگر هم راست باشه این سرعتی که گفتی باید به عقل اونایی که این سرویسای پر سرعت و ول میکنن و میرن سرویس 128 نا محدود میگیرن شک کرد!!!!! تاپیکیم که گفتی نیگا کردم کلا ربطی به رشت نداشت.

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------

3. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

128 اندیشه سبز خزر

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

11

سلام
    یه مشکل جدیدی دارم:جدیدا هر وقت میخوام کانکت بشم ، کانکت میشه اما تبادل اطلاعات انجام نمیده، باید مودم رو روشن و خاموش کنم ، بعضی اوقات هم لازم هست که سیستم رو هم رستارت کنم و بعدش درست میشه!
    بنظر شما مشکل از کجاست؟
    در ضمن من 2 تا ویندوز دارم و هر دو جا اینطوریه! الان 10 روزه!

صعود داماش گیلان به لیگ برتر رو به تمام گیلانی های عزیز تبریک میگم!

منم دقیقا همین مشکل رو دقیقا از ده روز پیش دارم! با ریستارت کردن مودم مشکل حل میشه!!!
    اندیشه سبز

صعود داماش گیلان مبارک... مبارک.....

ایشاا... سپیدرود هم سقوط نمیکنه!

6. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت october's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

دوستان من فردا میخوام برم adsl بگیرم تو رشت.
    بالاخره نفهمیدیم کدوم ISP بهتر ه؟ تعرفه شاتل هم که خیلی گرونتر از اندیشه هست.
    نمیدونم 128 بگیرم یا 256؟ محدود یا نامحدود؟ با توجه به اینکه 4تا کامپیوتر تو خونمونه. با کمترین هزینه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از اندیشه بگیر
    128 محدود
    حجمش دیگه به خودت بستگی دااره

9. این کاربر از میلاد صبح خیز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوستان من فردا میخوام برم adsl بگیرم تو رشت.
    بالاخره نفهمیدیم کدوم ISP بهتر ه؟ تعرفه شاتل هم که خیلی گرونتر از اندیشه هست.
    نمیدونم 128 بگیرم یا 256؟ محدود یا نامحدود؟ با توجه به اینکه 4تا کامپیوتر تو خونمونه. با کمترین هزینه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
    داداش من خودم از همین دوستامون پرسیدم آخرش به این نتیجه رسیدم از اندیشه بگیرم
    میرید ساختمون البرز ثبت نام میکنید 2 هفته ای وصل میشه هیچ پولی هم نمیخواد بدی فقط هزینه طرح ماهیانتو بده
    میخواید خیلالتون واسه حجم راحت باشه 8 گیگ بگیرید 23000 تومن حتما سرعت 128 بگیرید 256 نگیرید! حتما محدود بگیرید
    پس محدود 128 کیلوبیت هزینه 23200 تومن تمام
    (شاتلم الان طرفدارش میاد توضیح میده ولی بودجت کمه حجم زیاد 8 گیگ بخوای گرون درمیاد اندیشه دایم سرعتش 120 کیلوبایته طبق گفته دوستان)

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrcivil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من با چیز پی ان کم کم 120 سرعت دارم شبا. چون دارم یه آرشیو میسازم از youtube .شب خیلی دانلود دارم با چیز پی ان.اگه کاملا از 1 تا 7 دانلود کنی 4.5 گیگم رد میکنی! ا

توام فایلا رو با فرمت FLV دانلود میکنی دیگه؟ آره؟ اصلا از یوتیوب با فرمت دیگه که نمیشه دانلود کرد که کیفیتش بهتر باشه. میشه سوسمار جووون؟ اگه میشه که ما رو هم خبر کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

توام فایلا رو با فرمت FLV دانلود میکنی دیگه؟ آره؟ اصلا از یوتیوب با فرمت دیگه که نمیشه دانلود کرد که کیفیتش بهتر باشه. میشه سوسمار جووون؟ اگه میشه که ما رو هم خبر کن.

تا اونجا که من میدونم فقط میشه FLV دانلود کرد اما بگرد که HQ اون ویدئو رو پیدا کنی توش. تو بیشتر موارد پیدا میشه. کلا کار جالبیه هر شب انجام بدی این کارو . من الآن یه آرشیو بزرگ rock heavy o death metall دارم از youtube. ولی شبا وقتی بیشتر از 2 گیگ دانلود میکنم با IDM از youtube دیگه بم لینک دانلود نمیده. نمیدونم چرا شاید محدودیت داره یا اینکه ممکنه مشکل از IDM باشه. اگه کسی دیگم این مشکل و داره بگه.
    Last edited by soosmar_asl; 24-04-2011 at 14:37.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سرعت داغونه! امروز میرم سرویسم رو عوض کنم!
    میشه از 128 نامحدود به 128 3 گیگ تغییر سرویس داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •