تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 942 از 1635 اولاول ... 44284289293293893994094194294394494594695299210421442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام بچه ها انگار سؤال من مغفول موند
    کسی جواب بنده رو می دونه؟
    اصولا چیزی به اسم دوربین تقلبی در بازار نداریم . خیالتان کاملا راحت . . .
    ژاپنی ، چینی ، مالزی ، تایلندی و تایوانی هم برای بار چندم عرض می کنم هـــــــــــــــیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند .

شاد باشید .

2. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=alishadabmehr;6151431]
    دوستان بين fz35 و fz40 و سوني hx9 كدوم بهتره ؟
    انتظاراتمم كيفيت عكس بالا مخصوصا در حالت jpeg و جنس بدنه خوب و مستحكم و زياد بزرگ نباشه و خوشدست باشه و زوم بالاي 15 ديگه نيازي نيس ولي خوب اگه كيفيت كم نميشه باشه بهتره و تنظيماتش راحت باشه يعني بتونم سريع باهاش كار كنم و تقريبا همه نوع هم عكاسي ميكنم كلا مزايا و معايب مدلهاي ذكر شده رو نسبت به قيمتشون مقايسه كنين و بگين كه نسبت به قيمت كدومشون ارزش بالاتري دارن قيمت نهايت 500 . دم همتون گرم[/QUO
    الو حاجي جواب بده ...كماكان منتظر...
    كمككككككككككككك...

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=alishadabmehr;6151431]
    دوستان بين fz35 و fz40 و سوني hx9 كدوم بهتره ؟
    انتظاراتمم كيفيت عكس بالا مخصوصا در حالت jpeg و جنس بدنه خوب و مستحكم و زياد بزرگ نباشه و خوشدست باشه و زوم بالاي 15 ديگه نيازي نيس ولي خوب اگه كيفيت كم نميشه باشه بهتره و تنظيماتش راحت باشه يعني بتونم سريع باهاش كار كنم و تقريبا همه نوع هم عكاسي ميكنم كلا مزايا و معايب مدلهاي ذكر شده رو نسبت به قيمتشون مقايسه كنين و بگين كه نسبت به قيمت كدومشون ارزش بالاتري دارن قيمت نهايت 500 . دم همتون گرم[/QUO
    الو حاجي جواب بده ...كماكان منتظر...
    سلام
    راستش من HX9 رو نمیشناسم ولی خودم FZ35 دارم. اگه در مردش سوالی داشتی بپرس
    این ریویوو رو هم پارسال نوشتم .فکر کنم به دردت بخوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=rostamiani;6152699]

سلام
    راستش من HX9 رو نمیشناسم ولی خودم FZ35 دارم. اگه در مردش سوالی داشتی بپرس
    این ریویوو رو هم پارسال نوشتم .فکر کنم به دردت بخوره

کد:
    موفق باشید
    خيلي ممنون دوست عزيز و يه سوال داشتم اينكه بين fz35 و fz40 كدوم بهترن؟آخه بعضي جاها خوندم نويز 40 بيشتر از 35 هستش .كلا لايك كه وزن و اندازش تو اين حدودا باشه و خروجيش مثل fz35 خوب باشه قيمت هم تا 500 چي هست؟ نيكون p500 و l120 چطورن؟
    راستي آخرين قيمت اين دوربين ها رو اگه دارين ممنون ميشم از الان دارم تحقيق ميكنم ايشالا اواخر تير ميگيرم.ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=alishadabmehr;6152957]

خيلي ممنون دوست عزيز و يه سوال داشتم اينكه بين fz35 و fz40 كدوم بهترن؟آخه بعضي جاها خوندم نويز 40 بيشتر از 35 هستش .كلا لايك كه وزن و اندازش تو اين حدودا باشه و خروجيش مثل fz35 خوب باشه قيمت هم تا 500 چي هست؟ نيكون p500 و l120 چطورن؟
    راستي آخرين قيمت اين دوربين ها رو اگه دارين ممنون ميشم از الان دارم تحقيق ميكنم ايشالا اواخر تير ميگيرم.ممنون
    اینجا می تونید کیفیت این دو دوربین رو با هم مقایسه کنید. در مورد کیفیتشون بهتره خودتون قضاوت کنید

کد:
    کنون هم دوربین های SX20 و SX30 رو داره که شاید یه جورایی رقیت FZ35 و FZ40 هم به حساب میان و دوربین های خوبی هستند ولی متاسفانه RAW ذخیره نمی کنند
    fuji HS10 هم دوربین خوبیه یه نگاهی بهش بندازید.درسته بزرگ تره ولی در عوض زومش دستیه که می تونه خیلی کمکتون کنه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=rostamiani;6153170]
    اینجا می تونید کیفیت این دو دوربین رو با هم مقایسه کنید. در مورد کیفیتشون بهتره خودتون قضاوت کنید

کد:
    کنون هم دوربین های SX20 و SX30 رو داره که شاید یه جورایی رقیت FZ35 و FZ40 هم به حساب میان و دوربین های خوبی هستند ولی متاسفانه RAW ذخیره نمی کنند
    fuji HS10 هم دوربین خوبیه یه نگاهی بهش بندازید.درسته بزرگ تره ولی در عوض زومش دستیه که می تونه خیلی کمکتون کنه

موفق باشید
    خيلي ممنون ولي كلا با فوجي حال نميكنم كيفيت fz40 هم خيلي خوبه فقط مونده قيمتش كه اگه اطلاعي دارين الان چنده ؟ تا اواسط تابستون چقدر افت قيمت داره؟
    راستي تو يه سايتي چند وقت قبل يكي دوربين panasonic gf1 رو گفته بود با قيمت 570 تومن با لنز 14-54 خريده آيا واقعا قيمتش انقدر كمه؟دمت گرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=alishadabmehr;6153320]

خيلي ممنون ولي كلا با فوجي حال نميكنم كيفيت fz40 هم خيلي خوبه فقط مونده قيمتش كه اگه اطلاعي دارين الان چنده ؟ تا اواسط تابستون چقدر افت قيمت داره؟
    راستي تو يه سايتي چند وقت قبل يكي دوربين panasonic gf1 رو گفته بود با قيمت 570 تومن با لنز 14-54 خريده آيا واقعا قيمتش انقدر كمه؟دمت گرم
    اره . فکر کنم قیمت GF1 تو همین حدود باشه. اگه با این لنز مشکلی ندارید احتمالا کیفیت عکسش خیلی خیلی عالی تر از FZ35 باشه
    اتفاقا فوجی دوربین های خیلی خوبی داره .بستگی داره برای چه کاری بخواید
    مدتی هست که قیمت دوربین خیلی زیاد شده و احتمال میره دوباره بیاد پایین.باید صبر کرد و دید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=rostamiani;6153478]
    اره . فکر کنم قیمت GF1 تو همین حدود باشه. اگه با این لنز مشکلی ندارید احتمالا کیفیت عکسش خیلی خیلی عالی تر از FZ35 باشه
    اتفاقا فوجی دوربین های خیلی خوبی داره .بستگی داره برای چه کاری بخواید
    مدتی هست که قیمت دوربین خیلی زیاد شده و احتمال میره دوباره بیاد پایین.باید صبر کرد و دید
    يعني واقعا قيمت gf1 زير 600 تومنه؟ آخه ميشه تقريبا هم قيمت lx5 و ارزونتر از سري نكس سوني در اينصورت كه واقعا محشره .دوستان كسي آدرس نمايندگي دوربيناي panasonic رو اگه ميدونه بگه دستتون درد نكنه.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من دوست صمیمیم رشته عکاسی میخونه و یه دوربین کنون 500D داره البته با همون لنز فابریک ۵۵ - ۱۸

حالا من میخوام با یکی دیگه از دوستام واسه روز تولدش یه لنز خوب واسش بخریم چون همیشه گلایه داره که نمی تونه از طبیعت به خوبی عکس بگیره و بتونه تصویر زنبور توی گل رو شکار کنه یا مثلا گل نیلوفری که روی اب هست و چند متری فاصله داره و از این چیزا..، که با ۵۵ - ۱۸ نمیشه

حالا من و دوستم میخوایم یه لنز کار درست و خوب واسش بگیریم که نه خیلی خیلی گرون باشه چون دوستم حرفه ای که عکاسی نمیکنه و از طرفی هم میخوام یه چیز درست و درمون بگیرم که بگن ایول و دستم لذت ببره ( متوسط نمیخوام ، خفن هم نمیخوام ، یه چیز خوب )

بودجه هم ۵۰۰ ، حالا اگه واقعا چیز ارزش دار تری باشه نهایت تا ۶۰۰

واسه خرید هم عجله ای ندارم

خیلی خیلی ممنون

سلام
    چون حرفه ای عکاسی نمیکنه همون 250-55 که دوستمون گفتند خوبه یا 200-18 که یک لنز همه کاره هست
    از برندهای دیگه لنز پیشنهاد نمیکنم چون بعضی از نمونه هاشون مشکل دارند و برای فروش دردسر دارند

11. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

ممنون

۱. تفاوت ۲۵۰ - ۵۵ با ۲۰۰ - ۱۸ در چیه و اینکه چرا یه سری با ۱۸ و یه سری با ۵۵ و سری دیگه یا .... شروع میشه !‌؟

۲. عدد دوم که بزرگتره نشانه ی چیه و مثلا ۱۳۵ - ۱۸ و ۲۰۰ - ۱۸ چه فرقی دارن ؟

۳. از این ۲ مدل که گفتین واسه یه عکاس که کارش حرفه ای نیست و فقط چون ۵۵ - ۱۸ اصلا زوم مناسبی نداره واسه طبیعت و تو گل و فواصل ۷ - ۸ متری ، کدومش مناسب تره ؟
    ۴. اگه قیمت های تقریبی شون هم بگین که دیگه خیلی لطف کردین

خیلی خیلی ممنون
    Last edited by ravani_13; 05-06-2011 at 18:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •