تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 942 از 1174 اولاول ... 4428428929329389399409419429439449459469529921042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

« می‏خواهم با او صحبت کنم. من منتظر تماس او نیستم. فکر نمی‏کنم او تماس بگیرد، برای اینکه او به دنبال بازیکنان دیگری است. می‏خواهم با بارسا بمانم. من به عنوان یک بچه به بارسلونا آمدم و آن‏ها همه چیز به من دادند. من یکی از مردم اینجا هستم. بنابراین، من امیدی به تماس فلورنتینو نخواهم داشت، برای اینکه او مرا می‏شناسد
    ای بابا ..حالا همچین اش دهن سوزیم نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

میشه حالا رونالدو رو نخریم؟اصلا قابل تحمل نیس
    منم موافقم نمیدونم چرا اصلا از این بازیکن خوشم نمیاد
    فقط کاکا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از فابرگاس خيلي خوشم مياد
    به قول احمد بازيكن با تعصبيه
    کلا اسپانیایی ها اینجورین!

مثلا تورس هم سر اتلتیکو مادرید خیلی تعصب داشت، یا همین ویا سر والنسیا!

اگه بیاد خیلی خوب میشه، هرچی اسپانیایی بیشتر، بهتر!

اصلا میخوام تیم ملی را بندازیم: دی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد اینکه چرا این همه تو شهر آیتم واسه setting trap کمه؟!

یه کلاه خوب پیدا کردم خریدم، یه کفش هم هست که میخوام بخرم.

دیگه چیز بدرد بخوری ندیدم...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بودجه 113 میلیونی رئال برای ونگر

به گزارش RmadridFC: فلورنتینو پرس و کادرفنی اش اشتیاق فراوانی برای به خدمت گرفتن آرسن ونگر فرانسوی دارند و مبلغ قابل توجهی را برای شرکت در بازار نقل و انتقالات تابستانی به او پیشنهاد کرده اند.

رئال مادرید سورپرایز دیگری برای آرسن ونگر ، مربی فرانسوی دارد تا او را به هر ترتیبی به برنابئو بیاورد. به نقل از خبری که درروزنامه دیلی میرر به انتشار رسیده ،فلورنتینو پرس، که به احتمال فراوان رئیس آتی باشگاه مادریدی خواهد بود،اعلام کرده که در صورتی که ونگر مربی گری این تیم را عهده دار شود، بودجه ای 113 میلیون یورویی (معادل 100 میلیون پوند) را برای انجام خریدهای تابستانی در اختیار او قرار خواهد داد وخود ونگر هم دستمزدی سالیانه معادل 6.8 میلیون یورو خواهد داشت.
    این در حالی است که ونگر فصلی طوفانی را در آرسنال پشت سرگذاشت و در حال حاضر انتقادات زیادی به شیوه کاری او وارد است. مسئولان آرسنال نیز اعلام کرده اند که تنها 13 میلیون یورو را برای خریدهای تابستانی صرف خواهند کردو البته پیتر هیل وود، این خبر را تکذیب کرده است. سران باشگاه رئال آماده اند تا با بهره گیری از شرایط موجود، ونگر را به هر ترتیبی که شده به مادرید بیاورند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پرس، رونالدو را نمی خواهد

به گزارش RmadridFC: این طور به نظر می رسد که سران آتی باشگاه برنابئو دیگر تمایلی به جذب ستاره پرتغالی منچستر ندارند.

در حالی که پیش از این به گوش می رسید که سران رئال مادرید و کریستیانو رونالدو، پیش قراردادی را به امضا رسانده اند، ولی این طور به نظر می رسد که فلورنتینو پرس دیگر علاقه خاصی برای به خدمت گرفتن ستاره پرتغالی ندارد. بنا به گفته گیم بالاگ، یکی از کارشناسان فوتبال اسپانیا که برای روزنامه AS و اسکای سپورت کار می کند، پرس تمایلی ندارد تا هزینه هنگفتی از وجه نقل و انتقالاتش را صرف خرید تنها یک بازیکن کند.
    این در حالی است که رامون کالدرون رئیس سابق باشگاه مادریدی در مذاکره با ژرژ مندس، مدیربرنامه های کریس، به توافقاتی دست یافته بود ولی پرس اکنون به دنبال آن است تا این معامله را برهم زند. در حقیقت هر گونه توافق به منزله خریداری کریس از منچستر یونایتد بود که در حال حاضر عملی نمی شود و پس از اتفاقاتی که میان سران دو باشگاه به وجود آمده، محقق نخواهد شد.
    بدین ترتیب پرس خواهد توانست با همین وجه برای خرید 4 یا 5 بازیکن دیگر وارد عمل شود و ترجیح می دهد وجه حدود 90 میلیون یورویی را که تنها برای خرید رونالدو در نظرگرفته شده بود، صرف خرید چند ستاره دیگر نماید. پس می بایست انتقال کریس به رئال را که هدف اصلی پرس بود،تمام شده دانست و او عملا خواسته هواداران باشگاه را برای خریداری ستاره پرتغالی محقق نخواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پدراگ میاتوویچ از رئال مادرید جدا شد

به گزارش RmadridFC: " پدراگ میاتوویچ " مدیر ورزشی رئال مادرید از این باشگاه جدا شد.

این تصمیم در حالی گرفته شد که " میاتوویچ " قبل از پایان قراردادش باید این باشگاه را ترک کند. بعد از برکناری " رومن کالدرون " رئیس پیشن رئال مادرید انتظار می‏رفت که مهاجم سابق این تیم هم سانتیاگو برنابئو را ترک کند.

بیانیه باشگاه رئال مادرید بدین شرح است: « مدیران رئال مادرید و پدراگ میاتوویچ مدیر ورزشی این باشگاه به توافق رسیدند که قبل پایان قراردادش در جون 2010 به کار خود خاتمه دهند. هیئت مدیره از خدمات صادقانه میاتوویچ در 3 سال گذشته که همراه با دو قهرمانی لیگ(2006/07 و 2007/08) و یک قهرمانی جام حذفی(2008) همراه بود، تشکر می‏کند. رئال مادرید و اعضای هیئت مدیره برای آینده شخصی و حرفه‏ای او بهترین‏ها را آرزو می‏کنند. »

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض ویا:فصل بعد در لیگ قهرمانان

به گزارش RmadridFC: ستاره اسپانیایی والنسیا اعلام کرده که در صورتی که باشگاه والنسیا نتواند مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد اروپایی را کسب کند،راهش را از این تیم جدا خواهد کرد.

داوید ویا، گلزن برتر والنسیا ترجیح می دهد اطلاعات دقیقی از آینده ورزشی اش منتشر نکند ولی حضور او در والنسیا یک شرط دارد. او که برای خرید به مادرید رفته بود، در گفت و گو با روزنامه AS اعلام کرد:«فصل آینده دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهم بود

این در حالی است که والنسیا در حال حاضر و با توجه به جایگاه کنونی اش در جدول رقابتهای لالیگا جایی در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان نخواهد داشت و البته مشخص نیست که این اظهار نظر ویا در راستای تزریق انگیزه به والنسیاست یا از جدایی اش از این تیم حکایت دارد.

ویا در پاسخ به سوالی در مورد آینده اش گفته:«شایعات زیادی به گوش می رسد ولی من آنها را رد می کنم. مطمئن باشید که بهترین تصمیم را در مورد آینده ام خواهم گرفت ولی هواداران والنسیا نباید از اینکه تیمهای دیگری بازیکنانشان را می خواهند،ناراحت شوند و آنها باید به این بازیکنان افتخار کنند.»

شنیده می شود که سران باشگاه مادریدی پیشنهادی 40 میلیون یورویی را برای جذب ویا به مستایا ارائه خواهند کرد.آنها همچنین آلوارو نگردو را از آلمریا پس گرفته و در نظر دارند تا او را به والنسیا بفروشند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض ونگر و رد پیشنهاد رئال

به گزارش RmadridFC: شاید ونگر از نظرپرس گزینه ایده آلی برای برعهده گرفتن مربی گری رئال باشد ولی این مربی فرانسوی تصمیم به ترک آرسنال ندارد.

به رغم شایعات متعددی که از پیوستن احتمالی ونگر به باشگاه مادریدی خبر می دهد، این مربی باتجربه اعلام کرده که می خواهد در آرسنال بماند. این روزها تمام خبرگزاری ها ونگر را در آستانه پیوستن به برنابئو می دانند و به گوش می رسد که اگر پرس ریاست باشگاه مادریدی را عهده دار شود، ونگر مربی این تیم خواهد شد.

این شایعات پس از آنکه ونگر اعلام نمود که مربی گری در رئال بسیار هیجان انگیز است قوت گرفت ولی او اکنون تمام این شایعات را رد کرده و در صحبتهایی اعلام نمود:«هیچ مسئله ای برای نگران شدن وجود ندارد و برای من هیچ مشکلی به وجود نیامده است.من همین جا می مانم.

اگر چیزی تغییر کند، من شما را درجریان می گذارم، پس نگران هیچ چیز نباشید.هیچ مسئله ای به وجود نیامده است.» ونگر تا سال 2011 با آرسنال قرارداد دارد و البته در این میان انتقادات فراوانی متوجه اوست، چرا که آرسنال در 4 فصل اخیر نتوانسته در هیچ رقابتی به قهرمانی برسد. به علاوه ونگر برای شرکت در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیز سرمایه بسیار کمی را در اختیار خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خب از ونگر كه راحت شديم
    در حد كلاس رئال نبود
    مورينيو رو ميخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •