شرمنده اخلاق ورزشی همتون![]()
شرمنده اخلاق ورزشی همتون![]()
عجب ....
حدود 20 پست مانده تا ده هزارمین پست تاپیک استقلال .....![]()
من خودمو میکشم کنار
بهتره کسی که بیشترین پست راتوتاپیک داره 10هزارمینو بزنه برامن فکر نکنم به گرد محمدرضا ومریم پاییزی برسه
تعدادپستهای من دراین تاپیک 703 تابود
ایول .... ماشالا ......
من 60 تا پست بیشتر ندارم ......![]()
مدافع تيم استقلال سه جلسه محروم شد
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، بيژن كوشكي مدافع تيم استقلال تهران را به سه جلسه محروميت و پرداخت مبلغ ۱۵ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
به گزارش ايرنا، نشست كميته انضباطي فدراسيون درخصوص تخلف كوشكي در ديدار مقابل پرسپوليس تهران، عصر امروز در محل اين فدراسيون برگزار شد.
دراين جلسه، كوشكي از رفتارش برابر خبرنگاران عذرخواهي كرد و گفت: خستگي جسمي و روحي باعث شد تا حركت نادرستي را در پايان بازي انجام دهم.
وي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخواست كرد شرايطي را فراهم كند تا بازيكنان در حين و يا پايان مسابقه با نمايندگان رسانهها مواجه نشوند.
در پايان اين نشست اعضاي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، كوشكي را به سه جلسه محروميت و مبلغ ۱۵ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كردند.
كوشكي تاكنون دو جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته است و تنها در ديدار آتي استقلال تهران برابر پاس همدان محروم خواهد بود.
اين ديدار از هفته يازدهم ليگ برتر باشگاههاي ايران عصر سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه قدس همدان برگزار خواهد شد.
اقا هركي تا حال پستاي 1000 تايي زده خودش بره كنار چون نامرديه
يزداني: بدون جباري هيچي نيستند
داريوش يزداني، بازيكن باتجربه برقشيراز در بازي مقابل تيم سابقش - استقلال - يكي از بهترينهاي ميدان بود.
---------------------------------------------
دو تعويض اجباري در 25 دقيقه ابتدايي بازي باعث شد كه يزداني براي اولينبار در طول دوران بازيگرياش در قلب خطدفاع قرار بگيرد و بازي بدون اشتباهي از خود بهنمايش بگذارد. صحبتهاي بيشتر را از زبان خودش ميخوانيد.
باتوجه به صدرنشيني و بدون شكستبودن برقشيراز همه انتظار بازي بهمراتب بهتري را از اين تيم داشتند.
بهنظر خودت برق مقابل استقلال خوب بازي كرد؟
تيم ما بازي را بسيار خوب شروع كرد و يك دقيقه بعد از گلي كه خورديم، توانستيم بازي را به تساوي بكشانيم اما از تيمي كه در عرض 20 دقيقه، دو بازيكنش رباطصليبي پاره ميكنند، نميتوان انتظار بيشتري داشت. تمام برنامههاي ما با اين اتفاق به هم خورد و باعث شد كه تغيير سيستم دهيم. بعد از آن اتفاقات ما فقط به فكر اداره بازي بوديم و خوشبختانه اسير بازي احساسي شديم. استقلاليها در اواخر بازي رو به ارسال توپهاي بلند آوردند، اما ما خيلي منطقي مقابل آنها دفاع كرديم.
استقلاليها اعتقاد داشتند برق با ضدفوتبال توانسته به يك امتياز برسد و حتي ادعا كردند تيم شما با همين روش توانسته تاكنون صدرنشين باشد، جوابي براي آنها نداري؟
استقلاليها هم اگر بلد هستند، ضدفوتبال بازي كنند و صدرنشين شوند. من نميگويم استقلال دو بازيكنش را از دست بدهد. فقط مجتبي جباري را بيرون بگذارد تا آن وقت بگويم چطور فوتبال بازي ميكنند. تيمي كه اين همه ستاره و ادعا دارد بدون مجتبي جباري نميتواند قدم از قدم بر دارد آن وقت چطور از ما كه نصف آنها هم بازيكن نداريم، انتظار دارند بدون دو بازيكن خوب فوتبال بازي كنيم. اگر اتفاقي كه براي ما افتاد، براي استقلاليها ميافتاد، زمين و زمان را به هم ميدوختند، اين در حالي است كه آنها يك تيم ديگر هم روي نيمكت دارند. با اين حال برق با انگيزه بازيكنانش و نظم و انضباط تيمي توانست يك امتياز بگيرد و تا اينجاي كار صدرنشين باشد.
پس قبول نداري كه برق ضدفوتبال بازي كرد؟
بحث ضدفوتبال را به اين دليل مطرح ميكنند كه نتوانستند برنده باشند. اگر استقلاليها در اين بازي پيروز ميشدند، هيچ اسمي از ضدفوتبال نميآوردند. آنها انتظار داشتند ما مثل مقاومتسپاسي حمله ميكرديم تا پنج گل بخوريم و آنها هم راضي باشند كه برق فوتبال بازي كرد. اين روزها ديگر به فوتبال زيبا امتياز نميدهند. اگر استقلاليها دو گل جلو بودند، آيا واقعا به فوتبال زيبا فكر ميكردند؟
از اولين تجربه حضورت در خطدفاع بگو. از حضورت در اين پست راضي بودي؟
من تا جايي كه امكان داشت، وظايفي كه آقاي عباسي از من خواسته بودند را انجام دادم. اميدوارم كه عملكرد خوبي بوده باشد. ما قصد داشتيم بازي را كنترل كنيم كه فكر ميكنم به اين هدفمان هم رسيديم و در كل فكر ميكنم در نقش يك مدافع بد كار نكردهام.
باتوجه به اين مصدوماني كه روي دست شما مانده، فكر ميكني هفته آينده و مقابل پرسپوليس هم ميتوانيد ركورد بدون شكست بودنتان را حفظ كنيد؟
ما براي مساوي با هيچ تيمي به ميدان نميرويم. همانطور كه يك امتياز اين بازي نه به درد ما خورده و نه به درد استقلال. مقابل پرسپوليس هم همينطور است و فقط پيروزي ميخواهيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)