تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 942 از 2014 اولاول ... 442842892932938939940941942943944945946952992104214421942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهرزاد معدنچي با اشاره به ادعا‌هاي "آري‌هان":

پرونده اين صحبت ها بسته شده است مهاجم ايراني تيم النصر امارات درمورد ادعا‌هاي "آري‌هان" مبني بر مخالفت او و كاظميان براي حضور "علي دايي" در تيم پرسپوليس گفت: لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم. مهرزاد معدنچي در ابتدا درمورد شرايط تيم النصر و شرايط نه چندان خوب اين تيم در ليگ برتر امارات گفت: ما در حال حاضر شرايط آن‌چنان خوبي نداريم اما به مرور زمان ما به هماهنگي لازم خواهيم رسيد. وي درباره عدم درخشش خود در مقايسه با سال قبل در تيم الشعب نيز گفت: من سال گذشته در تيم الشعب به عنوان يك مهاجم، آزادي عمل داشتم و بالطبع کارنامه بهتري نسبت به امسال داشتم و امسال نيز من با توجه به اينکه در پست هافبک چپ بازي مي‌کنم، بازهم در ليگ يک گل زده‌ام و سه پاس گل داده‌ام و در جام اتصالات هم يک گل زده‌ام و اميدوارم بازهم براي تيم مثمر ثمر باشم. وي علت اين عدم نتيجه‌گيري را کوچ 12 بازيکن اصلي اين تيم در ابتداي فصل مي‌داند که ضربه بزرگي به پيکره تيم زده است و در ادامه از اوضاع بهتر اين تيم در هفته‌هاي آينده خبر داد. معدنچي در ادامه گفت‌وگويش در مورد صحبت‌هاي اخير "آري هان" درمورد مخالفت او و کاظميان براي حضور علي دايي در تيم پرسپوليس گفت: من طي اين يکي دو روز حسابي تمرکز خود را به خاطر اين مسائل حاشيه‌اي از دست داده‌ام و ديگر دوست ندارم اصلا در اين باره صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي شرايط تيم النصر برروي ما فشار وارد کرده است و ديگر لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم، چراکه دوست دارم در آرامش کامل در خدمت تيم باشگاهيم باشم و پرونده اين صحبت‌ها براي من بسته شده است. مهاجم تيم النصر درمورد حضور دوباره در اردوي تيم ملي فوتبال با اشاره به اينکه من در بازي با کره شمالي دو اخطاره بودم و نتوانستم در خدمت تيم ملي باشم، افزود: براي بازي مقابل امارات هم هنوز چيزي مشخص نيست اما، درصورت دعوت به تيم ملي با جان و دل در اختيار تيم کشورم خواهم بود و همواره بزرگترين افتخارم بازي و خدمت در تيم ملي بوده است. وي در مورد نتايج و شکست‌هاي اخير تيم پرسپوليس گفت: تيم پرسپوليس با توجه به قهرماني در فصل پيش و حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا توقعات بالايي از اين تيم مي‌رود. دو شکست اخير اين تيم در بازي‌هاي ليگ برتر نيز نشان از ضعف شديد خط دفاعي اين تيم دارد و هيچ تعارفي در کار نيست. موقعي که يک تيم در دو بازي 7 گل را دريافت مي‌کند در خط دفاع مشکل دارد، چراکه در همين دو بازي مي‌بينيم که پرسپوليس 5 گل را به ثمر رسانده که اين گوياي کار خوب مهاجمان و هافبک‌هاي تيم است. اميدورايم با انديشه مربيان اين تيم مشکل اصلي در خط دفاعي برطرف شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس:

دليل بي‌نظمي‌ها در جشن پرسپوليس صدور بيش از حد بليت بود ‏ مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: بي‌نظمي و ناهماهنگي در جشن پنج‌شنبه‌شب تيم پرسپوليس، بخاطر صدور بيش از ظرفيت بليت از سوي شركت برگزار كننده اين مراسم بود. مرتضي ضرابي درباره مشكلات، بي‌نظمي‌ها و وضعيت نامطلوب برگزاري جشن تيم پرسپوليس كه پنج‌شنبه شب گذشته در تهران برگزار شد گفت: بي‌نظمي و ناهماهنگي‌هاي بوجود آمده در برپايي اين جشن تنها به خاطر صدور بيش از ظرفيت بليت توسط شركت برگزار كننده مراسم بود. پس از بررسي‌هاي انجام شده اخير، باشگاه پرسپوليس سرانجام براي برگزاري اولين جشن تيم پرسپوليس با شركتي كه تاكنون مراسم‌هاي مهمي را برگزار كرده بود، قرار داد بست و پس فراهم‌آوري و تدارك برنامه‌هاي پيش‌بيني شده، اقدام به صدور بليت براي مراسم فوق كرد كه قرار بود بخشي از درآمد اين كار نيز عايد باشگاه پرسپوليس شود. وي افزود: متاسفانه تعداد بليت‌هاي صادر شده حدود دويست يا سيصد عدد بيش از ظرفيت مراسم فوق بود كه اين عامل اصلي بوجود آمدن بي‌نظمي و ناهماهنگي در برپايي جشن مذكور شد. حتي در پايان مراسم ما شاهد بوديم مقدار غذاي بسياري اضافه مانده بود، در حالي كه شنيده مي‌شد برخي ميهمانان شام نخوردند. بالاخره برگزاري اين جشن و چنين جشن‌هايي حركتي جديد در باشگاه‌هاي بزرگ ايران است كه بايد از جايي شروع مي‌شد كه شايد بي‌نظمي در اولين مراسم آنچنان غيرطبيعي به نظر نيايد. ضرابي گفت: برپايي جشن تيم پرسپوليس كه بنا داريم آن را در شب پيش از انجام هر بازي در شهرستان‌ها برگزار كنيم تا هواداران پرسپوليس بتوانند، با بازيكنان محبوبشان ديدار كرده و با آنها عكس يادگاري بگيرند، در جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس مطرح و تصويب شده است اما ما بايد از تجربه اخير استفاده كرده تا مشكلات اين‌ چنيني ديگر پيش نيايد. مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس همچنين درباره عدم حضور مربيان و بازيكنان پرسپوليس در مراسم فوق نيز به ايسنا گفت: متاسفانه پيرواني و قطبي هر كدام به دليل حضور در مراسم‌هاي خانوادگي‌شان، در اين جشن حضور نداشتند و بازيكناني هم كه براي حضور اين جشن آمدند، به خاطر ازدحام جمعيت و ابراز احساسات شديد هواداران، مراسم را ترك كردند، اما مديرعامل و سرپرست تيم پرسپوليس در اين جشن حضور داشتند. ‏

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بالاخره علي آبادي به پرسپوليس ‏OK‏ داد ‏

مثل اين که محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني در مجمع باشگاه پرسپوليس اين هفته وقت آزاد در اختيار دارد و قرار است زماني را براي ديدار با پرسپوليسي ها در نظر بگيرد. روز پنج شنبه خبر رسيد که اين هفته جلسه مشترک علي آبادي و اعضاي هيات مديره پرسپوليس برگزار مي شود . البته فعلا در مورد روز دقيق آن حرفي به ميان نيامده اما اگر مشکلي پيش نيايد تا اواسط هفته، جلسه برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پاداش يک ميليوني در انتظار سرخپوشان

اگر چه باشگاه براي پيروزي در رويارويي با برق شيراز براي هرکدام از بازيکنان و اعضاي کادر فني پاداش چهارصد هزار توماني در نظر گرفته بود، اما به نظر مي رسد حساسيت ديدار با سپاهاني باعث شده تا پاداش يک ميليوني براي پيروزي احتمالي در مسابقه امروز در نظر گرفته شود.‏ در تماسي که صبح ديروز با محمود خوردبين داشتيم ، ولي ضمن تاييد اين مطلب به جهان فوتبال گفت: براي پيروزي مقابل برق از سوي مديريت باشگاه مبلغ چهارصد هزار تومان به عنوان پاداش در نظر گرفته شده بود که به آن ها پرداخت شد. حالا قرار است اعضاي کادر فني و بازيکنان طبق وعده مدير عامل در صورت پيروزي مقابل سپاهان نفري يک ميليون تومان پاداش بگيرند که به شخصه اميدوارم اين امر محقق شده و بچه ها با ارائه يک بازي زيبا و هدفمند حريف پرقدرت خود را در تهران شکست دهند.‏

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منصوري اين فصل از پرسپوليس جدا مي شود

محمد منصوري به شدت از وضعيت اش در پرسپوليس ناراضي است . هافبک چپ پا و تکنيکي که طي چند بازي اخير هر گاه به عنوان بازيکن تعويضي راهي ميدان شد، چند موقعيت مسلم گلزني را براي همبازيانش فراهم کرد، همچنان از نگاه قطبي يک بازيکن تعويضي است.‏ منصوري اگر چه قصد ندارد در روزنامه ها به نارضايتي خود از وضعيت موجود دامن زده و به اين موضوع اعتراف کند، اما اخبار موثق دريافتي حکايت از آن دارد که با ارائه اين روند ، هافبک تکنيکي پرسپوليس در پايان نيم فصل از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد. منصوري که در ابتداي فصل به رغم چند پيشنهاد مناسب از تيم هايي چون سايپا، سپاهان ، صباباتري و حتي استقلال به واسطه علاقه بيش از حدش به پرسپوليس در نهايت راهي اين تيم شد پس از گذشت يازده هفته هنوز نتوانسته يک بازي کامل براي پرسپوليس انجام دهد. اين در حالي است که او طي چند بازي اخير عملکرد بسيار خوبي داشته است.‏ در هر حال همين قدر بدانيد که با ادامه اين روند جدايي منصوري از پرسپوليس قطعي است.‏

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باز هم با ناداوري نتونستن شير آسيا رو رام کنن

مسخرش رو در آوردن تو تمام بازيا حتما بايد 3 - 4 تا بزنيم تا داور هم جلودارمون نشه

مرده شور اين داوري رو ببره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منصوري اين فصل از پرسپوليس جدا مي شود

محمد منصوري به شدت از وضعيت اش در پرسپوليس ناراضي است . هافبک چپ پا و تکنيکي که طي چند بازي اخير هر گاه به عنوان بازيکن تعويضي راهي ميدان شد، چند موقعيت مسلم گلزني را براي همبازيانش فراهم کرد، همچنان از نگاه قطبي يک بازيکن تعويضي است.‏ منصوري اگر چه قصد ندارد در روزنامه ها به نارضايتي خود از وضعيت موجود دامن زده و به اين موضوع اعتراف کند، اما اخبار موثق دريافتي حکايت از آن دارد که با ارائه اين روند ، هافبک تکنيکي پرسپوليس در پايان نيم فصل از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد. منصوري که در ابتداي فصل به رغم چند پيشنهاد مناسب از تيم هايي چون سايپا، سپاهان ، صباباتري و حتي استقلال به واسطه علاقه بيش از حدش به پرسپوليس در نهايت راهي اين تيم شد پس از گذشت يازده هفته هنوز نتوانسته يک بازي کامل براي پرسپوليس انجام دهد. اين در حالي است که او طي چند بازي اخير عملکرد بسيار خوبي داشته است.‏ در هر حال همين قدر بدانيد که با ادامه اين روند جدايي منصوري از پرسپوليس قطعي است.‏

خب تيم بزرگ اين مشكلاتم داره ديگه
    هنوز بادامكي نيومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باز هم با ناداوري نتونستن شير آسيا رو رام کنن

مسخرش رو در آوردن تو تمام بازيا حتما بايد 3 - 4 تا بزنيم تا داور هم جلودارمون نشه

مرده شور اين داوري رو ببره

هر كاري كنن بازم سروريم

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کريم باقري": حالا براي صدرنشيني مي جنگيم
    کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس، شکست دادن تيم سپاهان اصفهان را نقطه شروع اين تيم براي رسيدن به صدر جدول رده بندي ليگ برتر مي داند و مي گويد حالا براي صدرنشيني مي جنگيم
    pnnc: انتظار داشتيد يکي از گلزنان برتر ليگ برتر شويد؟
    - به هر حال من بازيکني هستم که از همان ابتداي فوتبالم در گلزني موفق عمل مي کردم، با اين حال گمان نمي کردم که با اين تعداد گل به عنوان مدعي آقاي گلي مطرح شوم.

pnnc: چقدر به آقاي گل شدن فکر مي کنيد؟

- همه آنهايي که کريم باقري را مي شناسند، مي دانند که من خيلي به اين مسايل فکر نمي کنم. البته از اين به بعد هم سعي مي کنم که با گلهايم زمينه ساز موفقيت هاي تيمم شوم.

pnnc: چه عاملي را در اوج گيري دوباره خود بيشتر سهيم مي دانيد؟

- کار خاصي را انجام ندادم، هميشه سعي کرده ام فقط به فوتبال فکر کنم و با دوري جستن از حاشيه ها به اندازه اي آماده باشم که يکي از مهره هاي تاثيرگذار تيم خود در بازي هاي مختلف باشم.

pnnc: مي توانيد روند فعلي را تا پايان ليگ برتر حفظ کنيد؟

- نگراني بابت افت احتمالي ندارم، در حال حاضر شرايط خوبي دارم و اميدوارم در خلال فصل با مصدوميت مواجه نشوم تا بتوانم در راه تکرار قهرماني تاثيرگذار باشم.

pnnc: بازي با تيم سپاهان را چطور ديديد؟

- رويارويي ما با سپاهان هميشه يکي از جذاب ترين فوتبال هاي هفته را رقم مي زند، اين بار هم در طول 90 دقيقه، بازيکنان دو تيم صحنه هاي جالبي را به وجود آوردند تا تماشاگران با رضايت کامل، ورزشگاه را ترک کنند.

pnnc: پرسپوليس واقعا مستحق پيروز شدن بود؟

- ما از همان دقيقه اول نشان داديم که با استفاده از بازيکنان خوبي که در اختيار داريم، نسبت به حريف بهتر بوديم و در نهايت توانستيم سه امتياز کامل را از آن خود کنيم.

pnnc: قبول داريد که خط دفاعي تان در حد و اندازه هاي خط دفاعي يک تيم مدعي نيست؟

- به هر حال با 18 گل خورده نمي توانيم ادعا کنيم که برنامه هاي دفاعي مان بي نقص است، اما اين دليل نمي شود که بازيکنان خط دفاعي ما زير سوال بروند. وقتي يک تيم دروازه اش را باز شده مي بيند، همه بازيکنان در گل خورده به اندازه خود نقش دارند.

pnnc: البته خط حمله تا حدودي اين عيب را پنهان کرده است
    .
    - پرسپوليس به لحاظ مهاجم گلزن و حرفه اي بهترين شرايط را در بين تيم هاي ليگ برتري دارد، شايد به همين دليل است که با وجود 18 گل خورده، جايگاه خوبي در جدول داريم.

pnnc: فاصله پرسپوليس با صدر جدول کمتر شد، چه زماني مي توانيد صدرنشين شويد؟

- فعلا که در نتيجه گيري موفق هستيم، حالا بايد منتظر امتياز از دست دادن تيم هاي بالاي جدول باشيم تا بالاخره پرسپوليس هم در هشتمين دوره ليگ برتر صدرنشيني را از آن خود ببيند

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبري پرسپوليس
    هواداران روزنامه را انتخاب كردند
    Last edited by فاطـمه; 28-10-2008 at 09:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •