مهرزاد معدنچي با اشاره به ادعاهاي "آريهان":
پرونده اين صحبت ها بسته شده است مهاجم ايراني تيم النصر امارات درمورد ادعاهاي "آريهان" مبني بر مخالفت او و كاظميان براي حضور "علي دايي" در تيم پرسپوليس گفت: لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم. مهرزاد معدنچي در ابتدا درمورد شرايط تيم النصر و شرايط نه چندان خوب اين تيم در ليگ برتر امارات گفت: ما در حال حاضر شرايط آنچنان خوبي نداريم اما به مرور زمان ما به هماهنگي لازم خواهيم رسيد. وي درباره عدم درخشش خود در مقايسه با سال قبل در تيم الشعب نيز گفت: من سال گذشته در تيم الشعب به عنوان يك مهاجم، آزادي عمل داشتم و بالطبع کارنامه بهتري نسبت به امسال داشتم و امسال نيز من با توجه به اينکه در پست هافبک چپ بازي ميکنم، بازهم در ليگ يک گل زدهام و سه پاس گل دادهام و در جام اتصالات هم يک گل زدهام و اميدوارم بازهم براي تيم مثمر ثمر باشم. وي علت اين عدم نتيجهگيري را کوچ 12 بازيکن اصلي اين تيم در ابتداي فصل ميداند که ضربه بزرگي به پيکره تيم زده است و در ادامه از اوضاع بهتر اين تيم در هفتههاي آينده خبر داد. معدنچي در ادامه گفتوگويش در مورد صحبتهاي اخير "آري هان" درمورد مخالفت او و کاظميان براي حضور علي دايي در تيم پرسپوليس گفت: من طي اين يکي دو روز حسابي تمرکز خود را به خاطر اين مسائل حاشيهاي از دست دادهام و ديگر دوست ندارم اصلا در اين باره صحبت کنم، چرا که به اندازه کافي شرايط تيم النصر برروي ما فشار وارد کرده است و ديگر لزومي ندارد درمورد گذشته صحبت کنم، چراکه دوست دارم در آرامش کامل در خدمت تيم باشگاهيم باشم و پرونده اين صحبتها براي من بسته شده است. مهاجم تيم النصر درمورد حضور دوباره در اردوي تيم ملي فوتبال با اشاره به اينکه من در بازي با کره شمالي دو اخطاره بودم و نتوانستم در خدمت تيم ملي باشم، افزود: براي بازي مقابل امارات هم هنوز چيزي مشخص نيست اما، درصورت دعوت به تيم ملي با جان و دل در اختيار تيم کشورم خواهم بود و همواره بزرگترين افتخارم بازي و خدمت در تيم ملي بوده است. وي در مورد نتايج و شکستهاي اخير تيم پرسپوليس گفت: تيم پرسپوليس با توجه به قهرماني در فصل پيش و حضور در جام باشگاههاي آسيا توقعات بالايي از اين تيم ميرود. دو شکست اخير اين تيم در بازيهاي ليگ برتر نيز نشان از ضعف شديد خط دفاعي اين تيم دارد و هيچ تعارفي در کار نيست. موقعي که يک تيم در دو بازي 7 گل را دريافت ميکند در خط دفاع مشکل دارد، چراکه در همين دو بازي ميبينيم که پرسپوليس 5 گل را به ثمر رسانده که اين گوياي کار خوب مهاجمان و هافبکهاي تيم است. اميدورايم با انديشه مربيان اين تيم مشکل اصلي در خط دفاعي برطرف شود.