کسی سرویس XON فن آوا که میگن آیپی اختصاصی میدیم و پینگش خیلی پایین تره نسبت به سرویس های دیگه، استفاده کرده؟
کسی سرویس XON فن آوا که میگن آیپی اختصاصی میدیم و پینگش خیلی پایین تره نسبت به سرویس های دیگه، استفاده کرده؟
این شرکت و اصلا" بهت توصیه نمی کنم ، فن آوا از خودش پورت نداره و روی پورتای آسیاتک سرویس می ده ، هر سرویسی هم که خریداری کنید دقیقا" سرعتش نرم افزاری محدود شده ، من سرویس 4 مگ این شرکت و خریداری کرده بودم اما با وجود اینکه خطم روی 16 مگ بسته شده بود ، سرعت دانلودم فیکس روی همون 4 مگ بود ، پکت لاس هم داره
آره خیلی شکایت دارن از فن آوا، البته پشتیبانی به من گفت منطقه شما تجهیزات خودمون رو داریم
اینا به کنار، آخه رو سرویسای زون خیلی مانور میدن که آیپی اختصاصی و پینگ بسیار کم و ثابت و فلان، واسه همین گفتم شاید xon با بقیه سرویساشون فرق داره.
من که هر وقت زنگ زدم فقط صدای 1 نفرو شنیدم
یادش بخیر یکی دوماه پیش زنگ زدم پشتیبانی 1 ساعت و 10 دقیقه پشت خط بودم
شرط میبندم همون پروفایل گیم و رنج آیپی خاص هست و هیچ چیز خاصی نیست
آره، حالا اگه شاتل و آسیاتک یه همچین سرویسی داشتن یه چیزی... آخه فن آوا همچین چیزی میده بعیده!![]()
کلا فک کردن اتم شکافتن. بابا این فناوری منسوخ پروفایل فست(به اشتباه میگیم گیم) خط خوب داشته باشی با یک دکمه رو DSLAM فعال میشه . آسیاتک دیگه به حد اعلا رسونده و پول هم میگیره بابتش
من ---- تو این فن اوا
نه پشتیبانی نه خدمات خوب
ساعت 11 به بعد شب جوا نمیدن
همشم قطعی دارن
خاک بر سرتون بابا جمع اوری![]()
من سال اول که از فن اوا خریدم پینگ ام 60-70 بود . اما سال بعد شد 80-90 و الان هم که 90-130 هست . علاوه بر اون قطعی هم تو کل شهر خیلی زیاد شده . شکایت رو هم بعد از یک هفته فقط گفتند رسیدگی میشه . کل کشور پر از مافیا هست . از کشور دیکتاتوری بی قانون و بدون دولت توقع وجدان نداشته باش.
مشکل اینه که یه چیزی سر زبون مون افتاده که کشور دیکتانور و فلان و فلان. همه بدبختی ما از همین مردمه. طرف میگه مافیا که انگار از مریخ اومده اند. اینایی که فسادهای اقتصادی دارند از کره ماه اومده اند؟ شما یه کارمند ساده یا راننده تاکسی و میوه فروش و معلم و ... رو در نظر بگیر، همه مردم همشون دزد تشریف دارند ولی چپ و راست به دولت بد و بیراه میگن. خودشون دزدی کنند اسمشو میذارن "زرنگی" ولی بقیه باشه "بی وجدان" و "مافیا" و فلان و فلان. یه چند تا کارمند اداره مخابرات گشادبازی در نیارن و به متقاضیان کمکی برسونند مطمئن باشید تعداد کاربران اینترنت فیبر نوری و وی دی اس ال خیلی بیشتر می شد ولی الکی مشتری از سر باز می کنند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)