تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 942 از 949 اولاول ... 442842892932938939940941942943944945946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

کسی سرویس XON فن آوا که میگن آیپی اختصاصی میدیم و پینگش خیلی پایین تره نسبت به سرویس های دیگه، استفاده کرده؟

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی سرویس XON فن آوا که میگن آیپی اختصاصی میدیم و پینگش خیلی پایین تره نسبت به سرویس های دیگه، استفاده کرده؟
    این شرکت و اصلا" بهت توصیه نمی کنم ، فن آوا از خودش پورت نداره و روی پورتای آسیاتک سرویس می ده ، هر سرویسی هم که خریداری کنید دقیقا" سرعتش نرم افزاری محدود شده ، من سرویس 4 مگ این شرکت و خریداری کرده بودم اما با وجود اینکه خطم روی 16 مگ بسته شده بود ، سرعت دانلودم فیکس روی همون 4 مگ بود ، پکت لاس هم داره

3. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

این شرکت و اصلا" بهت توصیه نمی کنم ، فن آوا از خودش پورت نداره و روی پورتای آسیاتک سرویس می ده ، هر سرویسی هم که خریداری کنید دقیقا" سرعتش نرم افزاری محدود شده ، من سرویس 4 مگ این شرکت و خریداری کرده بودم اما با وجود اینکه خطم روی 16 مگ بسته شده بود ، سرعت دانلودم فیکس روی همون 4 مگ بود ، پکت لاس هم داره

آره خیلی شکایت دارن از فن آوا، البته پشتیبانی به من گفت منطقه شما تجهیزات خودمون رو داریم

اینا به کنار، آخه رو سرویسای زون خیلی مانور میدن که آیپی اختصاصی و پینگ بسیار کم و ثابت و فلان، واسه همین گفتم شاید xon با بقیه سرویساشون فرق داره.

5. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از 48 ساعت 47 ساعت قطعه !
    بی پدرا ادعا دارن فقط
    با اون اپراتور های دوهزاریشون
    کلا 3 تا اپراتور داره به خدا فک کنم
    من که هر وقت زنگ زدم فقط صدای 1 نفرو شنیدم
    یادش بخیر یکی دوماه پیش زنگ زدم پشتیبانی 1 ساعت و 10 دقیقه پشت خط بودم

7. 2 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شرط میبندم همون پروفایل گیم و رنج آیپی خاص هست و هیچ چیز خاصی نیست

9. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

شرط میبندم همون پروفایل گیم و رنج آیپی خاص هست و هیچ چیز خاصی نیست
    آره، حالا اگه شاتل و آسیاتک یه همچین سرویسی داشتن یه چیزی... آخه فن آوا همچین چیزی میده بعیده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آره، حالا اگه شاتل و آسیاتک یه همچین سرویسی داشتن یه چیزی... آخه فن آوا همچین چیزی میده بعیده!
    کلا فک کردن اتم شکافتن. بابا این فناوری منسوخ پروفایل فست(به اشتباه میگیم گیم) خط خوب داشته باشی با یک دکمه رو DSLAM فعال میشه . آسیاتک دیگه به حد اعلا رسونده و پول هم میگیره بابتش

12. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من ---- تو این فن اوا
    نه پشتیبانی نه خدمات خوب
    ساعت 11 به بعد شب جوا نمیدن
    همشم قطعی دارن
    خاک بر سرتون بابا جمع اوری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018

1 فن اوا در گذر زمان

من سال اول که از فن اوا خریدم پینگ ام 60-70 بود . اما سال بعد شد 80-90 و الان هم که 90-130 هست . علاوه بر اون قطعی هم تو کل شهر خیلی زیاد شده . شکایت رو هم بعد از یک هفته فقط گفتند رسیدگی میشه . کل کشور پر از مافیا هست . از کشور دیکتاتوری بی قانون و بدون دولت توقع وجدان نداشته باش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من سال اول که از فن اوا خریدم پینگ ام 60-70 بود . اما سال بعد شد 80-90 و الان هم که 90-130 هست . علاوه بر اون قطعی هم تو کل شهر خیلی زیاد شده . شکایت رو هم بعد از یک هفته فقط گفتند رسیدگی میشه . کل کشور پر از مافیا هست . از کشور دیکتاتوری بی قانون و بدون دولت توقع وجدان نداشته باش.
    مشکل اینه که یه چیزی سر زبون مون افتاده که کشور دیکتانور و فلان و فلان. همه بدبختی ما از همین مردمه. طرف میگه مافیا که انگار از مریخ اومده اند. اینایی که فسادهای اقتصادی دارند از کره ماه اومده اند؟ شما یه کارمند ساده یا راننده تاکسی و میوه فروش و معلم و ... رو در نظر بگیر، همه مردم همشون دزد تشریف دارند ولی چپ و راست به دولت بد و بیراه میگن. خودشون دزدی کنند اسمشو میذارن "زرنگی" ولی بقیه باشه "بی وجدان" و "مافیا" و فلان و فلان. یه چند تا کارمند اداره مخابرات گشادبازی در نیارن و به متقاضیان کمکی برسونند مطمئن باشید تعداد کاربران اینترنت فیبر نوری و وی دی اس ال خیلی بیشتر می شد ولی الکی مشتری از سر باز می کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •