آره میشه. فکر کنم قیمتشم 15 تومن هستش.
خوب PSP رو نگاه کن که هیچ مشکل دیگه ای نداشته باشه.
آره میشه. فکر کنم قیمتشم 15 تومن هستش.
خوب PSP رو نگاه کن که هیچ مشکل دیگه ای نداشته باشه.
دوستان یک خبر خوشحال کننده
در باره بازی Hannah Montana که تازه منتشر شده تحقیق کردم نوشته بودند که روی CFW ها هم اجرا میشه.
امشب دانلود میکنم تا فردا خبرش را میدم که اجرا میشه یا نه.
Last edited by choory; 12-08-2009 at 14:15.
ده بازی برتر کنسول دستی سونی psp از زمان عرضه این کنسول تا کنون
معتبرترین سایت گیم در جهان game spot فهرستی از ده بازی برتر این کنسول را منتشر کرد،که هر یک در جای خود یک شاهکار به حساب می آیند و هر کدام از آن ها می توانند شما را تا مدت ها سرگرم خود سازند.البته بازی های کپی این کنسول در ایران حدود هزار تومان قیمت دارند،یعنی شما می توانید با ده هزار تومان تمامی بازهای زیر را خریداری کنید،در حالی که برای خریداری نسخه های اوریجینال آن ها باید حدود چند صد هزار تومان خرج کنید!!!
رتبه دهم:Wipeout Pure.................................................. ..........اتومبیلرانی
رتبه نهم:World Soccer Winning Eleven 9..................................فوتبال
رتبه هشتم:Syphon Filter: Dark Mirror.......................................شوتر تاکتیکی مدرن
رتبه هفتم:Lumines.................................................. .................پازل
رتبه ششم:Burnout Legends.................................................. ..اتومبیلرانی
رتبه پنجم:Metal Gear Solid: Portable Ops..................................اکشن ماجرایی مدرن
رتبه چهارم:Patapon.................................................. ................ پلاتفورمر دوبعدی
رتبه سوم:Crisis Core: Final Fantasy VII...................................اکشن نقش آفرینی(بازی محبوب من و شما!)
رتبه دوم:Dexter.................................................. ...................پلاتفورمر سه بعدی
رتبه اول:Tekken: Dark Resurrection.................................مبارزه ای سه بعدی
می دانم تمامی گیم خورهای حرفه ای تمامی این بازی ها رو چند بار بازی کردن،ولی اونایی که تازه پی اس پی خریدن باید قبل از هر کاری به سراغ این بازیا برن...
تا باشه از این خبرا.ولی ای کاش برا بازیایی هم که میخواد بیاد اینا صدق کنه وگرنه![]()
اگه این خبر واسه بازی های دیگه هم باشه که خیلی خوب میشه![]()
جای خیلی از بازی ها خالی دوست من.مثال:رسیستانس یا لوگان شادو یا گاد آو وار!!!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟![]()
کلا گیم اسپات مشکل داره با psp
هر بازی خوشش میاد رتبه زیاد میده و بازیهایی رو هم که مورد پسندش نیست کم میده!!!
محبوبترین بازی psp که Gow هست رو نگفته خنده داره واقا
burnout کجاش به یاد ماندی بود ؟ گند زده بودن به بازی
در کل گیم اسپات نباید در مورد psp و بازیهاش نظر بده![]()
راستش من از کل این لیست فقط با چهارمیش و سومیش و خصوصا اولیش خیلی موافقم.ما سال کنکور سر کلاسای مدرسه با تکن زندگی کردیم!!!
ولی بقیش یه کم داغونه...مثلا برن آوت جدیدتره(اسمشو یادم نیست) خیلی بهتره.![]()
{ خوب من فقط نظر گیم اسپات رو انعکاس دادم}
ببینید اگه دوست دارید،بیایید خودمون یه لیست از بهترین بازی های این کنسول ردیف کنیم....
مثلا هرکس بهترین بازی ها رو ارنج کنه و اینجا بذاره،بعدش یه جمع بندی کنیم ، و لیست نهایی رو منتشر کنیم.
تازه ما ایرانی ها خوش سلیقه ترین مردم جهانیم،تقصیر اونا نیست چون level سلیقه ما از اونا بالاتره....
تایید میشه
نظر خیلی خوبیه
موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)