پج رسمي رو از gamespot دانلود كردم،
منم از نسخه كرك شده استفاده ميكنم،
يعني چي با ورژن بازي سازگار باشه؟
خيلي از مپ هاي رسمي و غير رسمي رو هم كه دانلود كردم مشكل دارم و وسط لود از برنامه خارج ميشه، اونم ميشه كاريش كرد؟
ممنون
پج رسمي رو از gamespot دانلود كردم،
منم از نسخه كرك شده استفاده ميكنم،
يعني چي با ورژن بازي سازگار باشه؟
خيلي از مپ هاي رسمي و غير رسمي رو هم كه دانلود كردم مشكل دارم و وسط لود از برنامه خارج ميشه، اونم ميشه كاريش كرد؟
ممنون
سلام
من x men wolvorine رو که نصب می کنم کامل نصب میشه . وقتی اجراش مبکنم دموهاش رو هم نشون میده ولی تا به لودینگ میرسه می پره بیرون .
آخرین درایور کارت گرافیک رو از انویدیا گرفتم ، Phys x 9.09.0408 رو هم نصب کردم و دایرکت ایکس 9 رو هم به طور کامل ریختم اما مشکلم حل نشد ، رو دو ویندوز ایکس پی پک 2 و 3 هم نصب کردم همینطوری بود .
کرکم هم از تو دی وی دیم ریختم حجمش 50 مگ بود .
مشکل از کجاست ؟ دارم دیووووونه میشم .
خیلی دلم می خواد بازیش کنم ، اگه میشه هرچه زودتر کمک کنین .
همونطوری که گفتم این مشکل در Head set هم وجود داره و فقط هم مختص بازی ها هست!!
دوست عزيز من اين بازيو تا آخرش رفتم اگه تو مراحلشم مشكل داشتي بگو
شما سيستمتو بزار اگه بازي نصب ميشه و تو بازي هم ميره مشكل از دي وي ديت نيست از ضعيف بودن سيستمته![]()
میگه کمبود رم داری اگه توی ویستا بازی می کنی برو توی xp ببین درست میشه...
یعنی اینکه ورژن پچی که دانلود میکنی با بازی یکی باشه که میتونی با راست کایگ روی آیکون اصلی بازی در قسمت properties ببینی...
والا من خودم یه گرافیک 7600gt 512mb گرفته بودم قلابی از آب در اومد(چون اصلش 7600gt 256 ddr3 هست)بهت پیشنهاد میکنم با برنامه gpu.z یه عکس ازش بگیری و با اونچه که روی جعبش نوشته شده مقایسه کنی...
شما unimidem رو disable کردی؟؟
فكر كنم بازيو شما كال اف ديوتي 5 بود
من با 9400 gt 1gb نتونستم اجراش كنم اين بازي گرافيكه سنگيني داره كه با گرافيك شما و من نمياد البت به cpu و چيزاي ديگه هم مربوطه![]()
بله ، مثل cod5شما unimidem رو disable کردی؟؟
حتما ، سیستمم :دوست عزيز من اين بازيو تا آخرش رفتم اگه تو مراحلشم مشكل داشتي بگو
شما سيستمتو بزار اگه بازي نصب ميشه و تو بازي هم ميره مشكل از دي وي ديت نيست از ضعيف بودن سيستمته![]()
Ram : 2G
Graphics : GF , 512 , 9500
cpu : 3000
Windows : XP sp2 sp3
شاید سی پی یو کم باشه اما من با همین GTA iV که میگن کلی وابسته به سی پی یو هست رو خیلی راحت اجرا کردم ( با کمک دوستان فروم P30World )
یعنی من نمیتونم هیچ جوری بازی کنم؟؟
اینطور که معلومه باید از خیرش بگذرم.
نه هم گرافيكت خوبه هم سي پيوت
من يه پيشنهاد واست دارم اگه يه 28 تومن داري يه رم 2 گيگ بخر كه ديگه راحت بتوني بازي كني
يه چيز ديگه شما كه آي وي بازي ميكني با اين سيستم افت فريم نداري يا كند بودن حركات نيكو ميخواستم بازيو بخرم ترسيدم نياد ولي سيستم شما رو كه ديدم با هاش بازي ميكني اميدوار شدم
نه چرا از خيرش بگذري يه 300 تومن خرج داره كله سيستمو عوض كني تا مناسب بازي هاي 2009 بشه![]()
دوستان یک مشکلی در اجرا بازی Fallout3 دارم ..
نصب میشه ولی زمانی که اجرا میکنم همون اولش که میره تو سریع میپره بیرون و ارور زیر رو میده :
داخل پوشه کرک هم 4 تا گزینه بود :
Extractor
Fallout3
FalloutLauncher
install.crack
اینارو کپی می کنم ، همون جوری هست
روی فایل install.crack کلیک می کنم صفحه سیاه باز میشه و نوشته های زیر میاد :
Fallout 3 - TRiViUM
Wait a minute, please...
Could Not Find J:\FallOut 3\resource0.dat
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.dll
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.exe
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.x64
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.x86
Enjoy Fallout 3!
Press any key to continue . . .
هر کلیدی رو هم بزنم میاد بیرون و گرینه Extractor هم به همراه install.crack غیب میشه....
کلا نمی فهمم مشکلم چیه...
با ویندوز XP SP3 امتحان کردم همین بود الان هم با SP2 هم همینه
سیستم هم به روزه و کاملا می کشه..
نت فریمورک 3.0 هم نصبه ، همه چی نصبه کلا
اساتید محترم یک حالی به ما بدید ، راش بندازیم
مرسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)