سلام دوستان همانطور كه ميدونيد بيشتر بازي ها 720p است اگه روي يه تلويزيون كه 1080 است بازي كنيم و رزولوشن از 720 به 1080 تغيير ميكنع ميخواستم آيا ما شاهد افت كيفيت يا افت فريم نميشيم خيلي ممنون كه جواب ميديد
سلام دوستان همانطور كه ميدونيد بيشتر بازي ها 720p است اگه روي يه تلويزيون كه 1080 است بازي كنيم و رزولوشن از 720 به 1080 تغيير ميكنع ميخواستم آيا ما شاهد افت كيفيت يا افت فريم نميشيم خيلي ممنون كه جواب ميديد
بله دوست عزیز داره اونی که من دیدم دسته ی arcade بود
اختیار داری![]()
1 - آخرین فرم ور برای دی وی دی درایو 1.6 ـه.
2- من متوجه این سوالتون نشدم، " بازی های NTSC که ریجن فری هستند" یعنی چی، یا NTSCـه یا فری دیگه!
3- بله.
4- بازی های xbox 1 رو فکر می کنم باید رو هارد بریزید و خب آرکید هارد نداره، ولی اگه بعدا بهش هارد اضافه کنید می تونید از بازی های xbox 1 استفاده کنید...
با سلام ،
دوستان من حمید هستم و به تازگی با فروم شما آشنا شدم و خیلی خوشحالم که میتونم از تجربیات و دانش شما عزیزان فیض ببرم .
یه مدت خیلی گرفتار بودم و نتونستم کنسول نسل جدیدی بخرم . الان تصمیم دارم XBOX 360 بخرم . احتمالاً Elite بخرم ، قیمت بهم دادن 455 تومن با ضمانت . از اونجا که خیلی به بازی آنلاین امید دارم ، سوال اصلیم اینه که آیا میشه با توجه به غیراصل بودن دیسک ها ، بدون مشکل بازی ها رو آنلاین انجام داد ؟
چون سابقاً یادمه که یه چیزایی شنیده بودم ، میگفتن اگه نوع دیسک یه نوع خاصی باشه و یه فایل خاصی روش باشه دستگاه بن نمیشه ، اما امروز فروشنده میگفت اون داستان مال قبل بود و الان دستگاه ها رو سخت افزاری دستکاری کردن که بعداً مشکل پیدا نمیکنه و فقط یه اکانت گلد احتیاج داری اونم 60 تومن برای یه سال میگفت کارتش رو داره .
در ضمن اینترنتم 512 از داتک هست ، مشکل قطع و وصلی و کم شدن سرعت و اینجور چیزا ندارم خدا رو شکر .
البته روی هارد نمیریزه
ولی حتما هارد لازمه برای backward بازی کردن
قیمت رو سر سام اور داره بهت میده
قیمت elite الان 360 تومانه اونم برد jasper
اگه تهرانی برو لباف پیش فتحی میده
در مورد بازی هم الان همه بازی ها دارای full stealth هستن که مشکل ban رو حل کردن
از راهنمایی همگی خیلی خیلی ممنانم .
میگم من یه نفر رو توی دهات خودمون پیدا کردم 40 یورو میگیره فلش میکنه ، به نظرتون خودم انجام بدم بهتره یا ببرم پیش این بابا ؟ طرف میگه یه جوری در دستگاه رو باز میکنه که گارانتی نمیپره و این خیلی مزیت خوبیه با توجه به اینکه مایکروسافت همیشه بهترین رو عرضه میکنه بعدش با یه سوتی گند میزنه به هر آنچه که عرضه کرده(همین مشکل حرارتی 360 رو میگم) و گارانتی خیلی به درد میخوره در این موارد .
طبیعیه که من اگر الان بخرم مادر بورد جاسپره و 100% درایو لایت آن و شنیدم ممکنه سریالی که از درایو لایت آن بدست میاری تقلبی باشه و بهتره رو یه درایو دیگه تست کنی که زار و زندگیت از بین نره اینم اگر میشه توضیح بدید ممنون .
البته طرف دوست منه و قیمت همیشه بهم خوب میداده ، این رو نمیدونم چرا انقدر گرون میگه . البته بدون ضمانت رو 390 تومن بهم قیمت داد و میگفت که اون با ضمانت ها کیفیت بهتری دارن و تولید سفارش اروپا هستن . یه چیزایی هم در مورد جاسپر گفت ، ولی یادم نمیاد گفت داره یا نداره !!
فردا پس فردا میرم توپخونه و جمهوری هم یه بررسی میکنم چون باید دنبال تلویزیون هم بگردم . اسم فروشگاهی که معرفی کردین فتحی هست ؟
در مورد اکانت های Live و Gold هم میشه بهم توضیح بدین ؟ که چی هستن و به چه درد میخورن ؟
یه مقدار گیج شدم ، چون یکی از دوستانم میگه دائماً آنلاین بازی میکنه بدون اینکه اکانتی خریده باشه ! جریان چیه ؟
راستی ، اگه نکته ای هم در مورد خرید تلویزیون هست ممنون میشم راهنمائیم کنید . LCD یا پلاسما ؟ 720 یا 1080 ؟
افت فریم که نداره، افت کیفیت هم نه اگرم باشه محسوس نیست.
دستگاه برای کپی خور شدن نیاز به انجام عملیات روی dvd rom داره
که این کار فقط با باز کردن دستگاه ممکنه
و وقتی کنسولی کپی خور شده باشه گارانتیش هم میپره چون قطعا باز شه
در مورد قیمت هم 40 یورو به پول ما میشه 60 تومان در حالی که اینجا با 8 تومان انجام میدن یعنی حدودا 5 یورو![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)