تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 942 از 3195 اولاول ... 442842892932938939940941942943944945946952992104214421942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,411 به 9,420 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان همانطور كه ميدونيد بيشتر بازي ها 720p است اگه روي يه تلويزيون كه 1080 است بازي كنيم و رزولوشن از 720 به 1080 تغيير ميكنع ميخواستم آيا ما شاهد افت كيفيت يا افت فريم نميشيم خيلي ممنون كه جواب ميديد

داره خودمونی میشه xperia990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad maybe

پيش فرض

3 - دسته های 360 شوک دارند یا خیر ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم اگر سوالی بود مزاحم میشم
    بله دوست عزیز داره اونی که من دیدم دسته ی arcade بود
    اختیار داری

3. این کاربر از xperia990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ببخشید من خیلی سوال میکنم

1 - الان جدید ترین ورژن برای فرمور 360 چی هستش ؟

2 - یه جایی خوندم که بازی های NTSC که ریجن فری هستند فقط روی 360 فلش شده اجرا میشه ، میشه برام بگید داستان دقیقا چیه ؟
    اینو میگم .

سوال : آیا میشود با دستگاه فلش شده بازی های NTSC را هم اجرا کرد ؟

جواب : فقط آن دسته از بازی های NTSC که ریجن فری هستند (کد منطقه ندارند) . حدود 30 تا 40% بازی های NTSC ریجن فری هستند ، بازی های ماکروسافت معمولا ریجن فری هستند و برای نمونه بازی های شرکت EA این طوری نیستند و کد منطقه رو دارند .برای بازی های فول NTSC هنوز هیچ راه تکنیکی و اطلاعاتی در دسترس نیست .

یعنی در کل این طوری که من فهمیدم اگر دستگاه من پال باشه فقط بازی های ریجن فری NTSC و اگر NTSC باشه فقط بازی های ریجن فری پال روش اجرا میشه ، درسته ؟

3 - دسته های 360 شوک دارند یا خیر ؟

4 - این طوری که بنده کشف کردم مدل آرکید توانایی اجرای بازی های XBOX رو نداره درسته ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم اگر سوالی بود مزاحم میشم
    1 - آخرین فرم ور برای دی وی دی درایو 1.6 ـه.
    2- من متوجه این سوالتون نشدم، " بازی های NTSC که ریجن فری هستند" یعنی چی، یا NTSCـه یا فری دیگه!
    3- بله.
    4- بازی های xbox 1 رو فکر می کنم باید رو هارد بریزید و خب آرکید هارد نداره، ولی اگه بعدا بهش هارد اضافه کنید می تونید از بازی های xbox 1 استفاده کنید...

5. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام ،

دوستان من حمید هستم و به تازگی با فروم شما آشنا شدم و خیلی خوشحالم که میتونم از تجربیات و دانش شما عزیزان فیض ببرم .

یه مدت خیلی گرفتار بودم و نتونستم کنسول نسل جدیدی بخرم . الان تصمیم دارم XBOX 360 بخرم . احتمالاً Elite بخرم ، قیمت بهم دادن 455 تومن با ضمانت . از اونجا که خیلی به بازی آنلاین امید دارم ، سوال اصلیم اینه که آیا میشه با توجه به غیراصل بودن دیسک ها ، بدون مشکل بازی ها رو آنلاین انجام داد ؟

چون سابقاً یادمه که یه چیزایی شنیده بودم ، میگفتن اگه نوع دیسک یه نوع خاصی باشه و یه فایل خاصی روش باشه دستگاه بن نمیشه ، اما امروز فروشنده میگفت اون داستان مال قبل بود و الان دستگاه ها رو سخت افزاری دستکاری کردن که بعداً مشکل پیدا نمیکنه و فقط یه اکانت گلد احتیاج داری اونم 60 تومن برای یه سال میگفت کارتش رو داره .

در ضمن اینترنتم 512 از داتک هست ، مشکل قطع و وصلی و کم شدن سرعت و اینجور چیزا ندارم خدا رو شکر .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

1 -
    4- بازی های xbox 1 رو فکر می کنم باید رو هارد بریزید و خب آرکید هارد نداره، ولی اگه بعدا بهش هارد اضافه کنید می تونید از بازی های xbox 1 استفاده کنید...
    البته روی هارد نمیریزه
    ولی حتما هارد لازمه برای backward بازی کردن

8. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

با سلام ،

دوستان من حمید هستم و به تازگی با فروم شما آشنا شدم و خیلی خوشحالم که میتونم از تجربیات و دانش شما عزیزان فیض ببرم .

یه مدت خیلی گرفتار بودم و نتونستم کنسول نسل جدیدی بخرم . الان تصمیم دارم XBOX 360 بخرم . احتمالاً Elite بخرم ، قیمت بهم دادن 455 تومن با ضمانت . از اونجا که خیلی به بازی آنلاین امید دارم ، سوال اصلیم اینه که آیا میشه با توجه به غیراصل بودن دیسک ها ، بدون مشکل بازی ها رو آنلاین انجام داد ؟

چون سابقاً یادمه که یه چیزایی شنیده بودم ، میگفتن اگه نوع دیسک یه نوع خاصی باشه و یه فایل خاصی روش باشه دستگاه بن نمیشه ، اما امروز فروشنده میگفت اون داستان مال قبل بود و الان دستگاه ها رو سخت افزاری دستکاری کردن که بعداً مشکل پیدا نمیکنه و فقط یه اکانت گلد احتیاج داری اونم 60 تومن برای یه سال میگفت کارتش رو داره .

در ضمن اینترنتم 512 از داتک هست ، مشکل قطع و وصلی و کم شدن سرعت و اینجور چیزا ندارم خدا رو شکر .
    قیمت رو سر سام اور داره بهت میده
    قیمت elite الان 360 تومانه اونم برد jasper
    اگه تهرانی برو لباف پیش فتحی میده

در مورد بازی هم الان همه بازی ها دارای full stealth هستن که مشکل ban رو حل کردن

10. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته روی هارد نمیریزه
    ولی حتما هارد لازمه برای backward بازی کردن
    1 - آخرین فرم ور برای دی وی دی درایو 1.6 ـه.
    2- من متوجه این سوالتون نشدم، " بازی های NTSC که ریجن فری هستند" یعنی چی، یا NTSCـه یا فری دیگه!
    3- بله.
    بله دوست عزیز داره اونی که من دیدم دسته ی arcade بود
    اختیار داری
    از راهنمایی همگی خیلی خیلی ممنانم .

میگم من یه نفر رو توی دهات خودمون پیدا کردم 40 یورو میگیره فلش میکنه ، به نظرتون خودم انجام بدم بهتره یا ببرم پیش این بابا ؟ طرف میگه یه جوری در دستگاه رو باز میکنه که گارانتی نمیپره و این خیلی مزیت خوبیه با توجه به اینکه مایکروسافت همیشه بهترین رو عرضه میکنه بعدش با یه سوتی گند میزنه به هر آنچه که عرضه کرده(همین مشکل حرارتی 360 رو میگم) و گارانتی خیلی به درد میخوره در این موارد .

طبیعیه که من اگر الان بخرم مادر بورد جاسپره و 100% درایو لایت آن و شنیدم ممکنه سریالی که از درایو لایت آن بدست میاری تقلبی باشه و بهتره رو یه درایو دیگه تست کنی که زار و زندگیت از بین نره اینم اگر میشه توضیح بدید ممنون .

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قیمت رو سر سام اور داره بهت میده
    قیمت elite الان 360 تومانه اونم برد jasper
    اگه تهرانی برو لباف پیش فتحی میده

در مورد بازی هم الان همه بازی ها دارای full stealth هستن که مشکل ban رو حل کردن
    البته طرف دوست منه و قیمت همیشه بهم خوب میداده ، این رو نمیدونم چرا انقدر گرون میگه . البته بدون ضمانت رو 390 تومن بهم قیمت داد و میگفت که اون با ضمانت ها کیفیت بهتری دارن و تولید سفارش اروپا هستن . یه چیزایی هم در مورد جاسپر گفت ، ولی یادم نمیاد گفت داره یا نداره !!

فردا پس فردا میرم توپخونه و جمهوری هم یه بررسی میکنم چون باید دنبال تلویزیون هم بگردم . اسم فروشگاهی که معرفی کردین فتحی هست ؟

در مورد اکانت های Live و Gold هم میشه بهم توضیح بدین ؟ که چی هستن و به چه درد میخورن ؟
    یه مقدار گیج شدم ، چون یکی از دوستانم میگه دائماً آنلاین بازی میکنه بدون اینکه اکانتی خریده باشه ! جریان چیه ؟

راستی ، اگه نکته ای هم در مورد خرید تلویزیون هست ممنون میشم راهنمائیم کنید . LCD یا پلاسما ؟ 720 یا 1080 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان همانطور كه ميدونيد بيشتر بازي ها 720p است اگه روي يه تلويزيون كه 1080 است بازي كنيم و رزولوشن از 720 به 1080 تغيير ميكنع ميخواستم آيا ما شاهد افت كيفيت يا افت فريم نميشيم خيلي ممنون كه جواب ميديد
    افت فریم که نداره، افت کیفیت هم نه اگرم باشه محسوس نیست.

14. 3 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

از راهنمایی همگی خیلی خیلی ممنانم .

میگم من یه نفر رو توی دهات خودمون پیدا کردم 40 یورو میگیره فلش میکنه ، به نظرتون خودم انجام بدم بهتره یا ببرم پیش این بابا ؟ طرف میگه یه جوری در دستگاه رو باز میکنه که گارانتی نمیپره و این خیلی مزیت خوبیه با توجه به اینکه مایکروسافت همیشه بهترین رو عرضه میکنه بعدش با یه سوتی گند میزنه به هر آنچه که عرضه کرده(همین مشکل حرارتی 360 رو میگم) و گارانتی خیلی به درد میخوره در این موارد .

طبیعیه که من اگر الان بخرم مادر بورد جاسپره و 100% درایو لایت آن و شنیدم ممکنه سریالی که از درایو لایت آن بدست میاری تقلبی باشه و بهتره رو یه درایو دیگه تست کنی که زار و زندگیت از بین نره اینم اگر میشه توضیح بدید ممنون .
    دستگاه برای کپی خور شدن نیاز به انجام عملیات روی dvd rom داره
    که این کار فقط با باز کردن دستگاه ممکنه
    و وقتی کنسولی کپی خور شده باشه گارانتیش هم میپره چون قطعا باز شه

در مورد قیمت هم 40 یورو به پول ما میشه 60 تومان در حالی که اینجا با 8 تومان انجام میدن یعنی حدودا 5 یورو

16. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •