تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 941 از 1805 اولاول ... 44184189193193793893994094194294394494595199110411441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,401 به 9,410 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظورم همون شارژ حجم بود...هر چند من قبلا گزینه تمدید رو هم داشتم
    ببین دوست عزیز شما قبلا(پارسال) طرح256نامحدود داشتید که خوب اومدن کسانی که از عید به بعد طرحشون زمان داشته رو به همون طرح ولی به صوورت محدود دراوردند شما باید زمانتون که تموم شد نسبت به تغییر طرح اقدام کنید

2. 2 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

كجايي طرح نامحدود يادت بخير

4. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چندرغاز پول ؟ مگه شما امیدخان چند برابر بقیه طرح ها داری پول میدی که سرعت شبانه ات باید چندین برابر اونا باشه ؟ دیگه فوقش داری دوبرابر 128 ها پول میدی ولی اونجور که تو داری میگی باید سرعت تو 16 برابر اونا باشه .
    شاتل داره همین 128 رو با قیمت مفت میده و سرعت شبانه اش تازه همینه . نمیخواد فرقی بکنه بین سرویس شاتل با مخابرات ؟
    در ضمن فعلا که دارن از سرعت زیر طلایی ها میزنن که به سرعت طلایی ها اضافه کنن نه از سرعت شما .
    البته درسته الان خیلی از طلایی ها سرعتشون حتی زیر یک مگه اما اگه دقیقا کاری که مهندس میگه رو بکنن یعنی طلایی 2 ، نقره ای 1 ، برنزی 512 و 256 و 128 امید تو اولین کسی هستی که خوشحال میشی میگی ک... قورت بقیه .
    دقیقا همین چند روز پیش که سرعتت خوب شده بود و تنها مشکلت فقط پینگ بود و اینجا فقط پست میدادی واسه پینگ و بازی انلاین .
    وقتی بعضی ها حاضرن از سرعت بقیه کم بشه و چون پول بیشتر دادن به اونها داده بشه خوب این افراد چه فرقی دارن مدیرای بی کفایت مخابرات
    همونطور که قبلا گفتم قیمت طرحها جوریه که باید فقط درصدی از سرعت طرحها کم کننن نه اینکه از بقیه بزنن و به طلایی ها اضافه کنن . این فقط به نفع مخابراته که پهنای باند کمتری مجبوره بده و اونایی که پول بیشتر هم دادن راضی هستن . بقیه هم که دیگه
    اگه پهنای باند موجود نیست و در مورد سرعت های شبانه اگه بخواد عدالت برقرار بشه باید به این صورت باشه :
    طلایی 1.5 ، نقره ای 1 ، برنزی 768 و در اخر بقیه طرحهای باقی مونده باید روی 512 باشن . در ضمن من اصلا این همه تنوع طرح رو نمیفهمم به چه خاطره که سرعت شبانه طرح ها بخواد به خاطر اختلاف قیمت این همه تفاوت داشته باشه .
    من که نمیرسم شبا بیام تاپیک. از اون طرف خوش بختانه هیچ وقت هم موقعی که مهندس میاد تو تاپیک کسی این قضیه رو بهش نمیگه . مطمئنم همگی موافقند . چون عین عدالته . کسایی که میگن نه یعنی کسایین که رفاه خودشون رو به بقیه ترجیح میدن .
    شرمنده میدونم الان سرعت همه خرابه و مشکل اصلی سرعت پایین همه است . اما لازم دیدم این پست رو در جواب بعضی دوستان بدم که حاضرن از بقیه بزنن اما کیفیت سرویس خودشون خوب باشه . جامعه ما رو همینجور افراد اداره میکنن که وضع ما این شده دیگه .
    همچنان این موضوع رو باید هی کش بدیم !

اول از همه من میگم که :
    ما ( همه ) نباید کوتاه بیایم به این محدودیت ها . چه دلیلی داره اصلا ؟ روز اول توی قرارداد که همچنین چیزی نبود . بوده ؟ بیارن نشون بدن به ما .
    خلاصه اش میکنم و اینو تاکید میکنم اصلا نباید کوتاه اومد. چه بسا باید که این سرعت ها رو افزایش هم بدند .

شما هم اگر جای من بودی همین حرف من رو میزدی . آیا شما حاضر هستی بیای ماهی 31 تومان بدی ولی با یک نفر دیگه که داره ماهی 12 تومان میده یکسان باشید ؟ آیا گوش های ما به نظرتون بلند ـه ؟
    ما هم روز اول که رفتیم طرح طلایی گرفتیم به خاطر این بود که دیگه هیچ محدودیتی در کار نباشه . یعنی 256 همیشه 256 باشه .

بعدشم من هیچ وقت سرعتم خوب نبوده . اصلا واسم مهم نبوده. مهم همیشه واسم پینگ بوده .
    حاضرم مثل قبلا همون 128 نامحدود (16ک) بهم بدند با همون پینگ . اصلا هیچ مشکلی نداشتم اون زمان . پینگم با تهران بود 28 . با لندن 90 . الان شده 40 و 130 .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده
    دیدم بد نیست یکی از این طرح ها رو با طرح کمپین تابستانه مقایسه کنم.

نام طرح کمپین تابستانه جشنواره پاییزه
    سرعت نقره ای (1.5 مگ) نقره ای (1.5 مگ)
    حجم ماهی 4 گیگ ماهی 2 گیگ
    شبانه رایگان دارد دارد
    مودم رایگان دارد ندارد
    قیمت 225000 تومان 254000 تومان

لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام

من چندین صفحه ی قبل رو خوندم

فقط می تونم بگم دوستان این روش () رو کنار بزارید

والا اگه فضا کمی دوستانه و صمیمی تر باشه مشکلات بهتر و راحت تر حل میشه

حالا برای تغییر فضا

متن چت کردن یه کره ای ( جنوبی ! ) با یه ایرانی :
    ایرانی : سرعت اینترنت تو کشور شما چطوریه ؟
    کره ای : سرعت اینترنت تو کشور ما اینقدری هست که تا یه سر بریم دستشویی و برگردیم 2 الی 3 تا فیلم فول اچ دانلود کنیم ! مال شما چه طوریه !؟
    ایرانی : ما نشانی googel.com رو تو مرورگر وارد میکنیم و کلید اینتر رو میزنیم ! بعد یه سر میریم دستشویی ! وقتی از دستشویی برگشتیم 2 الی 3 تا فیلم فول اچ دی هم تماشا میکنیم اونوقت شاید گوگل بیاد بالا !

8. 11 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مدیران عزیز چرا من پست نمی تونم ارسال کنم؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده

شبانه رایگان دارد دارد
    مودم رایگان دارد ندارد

لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شبانه رایگان دارد دارد

مودم رایگان دارد ندارد

با یه حساب سرانگشتی متوجه می شویم از 9 دی ماه که اخرین فرصت طرح تابستانه بود تا امروز که21 دی ماه است.
    هم حجم کم کردن ، هم مودم رایگان نمی دن، هم مبلغ بردن بالا. اگر مودم رو به مبلغ 90000 تومان و هر گیگ رو به مبلغ 4200 تومان محاسبه کنیم.
    شما طرح تابستانه رو بخوان امروز با همون شرایط داشته باشین باید مبلغ 227000 تومان اضافه تر بدین.

هر روز گرانتر از دیروز

حالا از دوستان سئوال می کنم فکر می کنید علت گرانی دوباره اینترنت مخابرات چیست؟( لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید)

1-ثابت ماندن،حتی کمی ارزان تر شدن قیمت دلار ( با خودشون گفتن اومد دلار دیگه افزایش نداشت ما نباید کم بیاریم و جلوی این پیشرفت این مملکت رو بگیریم پس ما قیمت هامون به همون منوال سابق افرایش می دیم)

2- توافق ژنو ( اصلا این توافق وضعیت کشور رو بدتر کرد ، چه معنی دار ادم با استکبار جهانی توافق کنه پس اینترنت گرون می کنیم)

3- سرد شدن هوا ( خوب مسلم هوا که سرد میشه اینترنت هم گرون میشه ، چیز واضحی است دیگه)

4 - کمک برای رفاه مردم (این چه معنی میده که مابه فکر رفاه مردم نباشیم و دست روی دست بذاریم، پس اینترنت گرون می کنیم که حداقل کاری واسه این ملت پهلوان پرور کرده باشیم)

5- جلب رضایت کاربران تایپیک (الکی )

6- سر تفریح و مزاح
    .
    .
    .
    و در اخر که این احتمال که ، بسیار کم و در کل مردود می باشد.
    n - افزایش خرج و مخارج زندگی برو بچ مخابرات (شنیده شده که به تازگی دیزی فروشی کنار مخابرات باز شده و بی انصاف دیزی های خوش مزه اما نسبتا گرانی رو به فروش می رساند(صرفا جهت اطلاع بود و هیچ ربطی به بحث ما نداشت))

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید تا جناب مهندسسسس ملک جعفریان بتواند در هر چه گران تر شدن اینترنت به ما کمک کنند.
    Last edited by mashhadadsl; 12-12-2013 at 19:23.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید دوستان این مشکل بودش ولی نه اینجوری شبانه ها مشکل داشت ولی نه به این وظع
    همش تقصیر
    امید
    هست که رفت اون مرتیکه رو آورد اینجا گند زد به همون وظع بد قبل!

بیخودی بهم دیگه چیزی نگین و بحثو جدل نکین!

13. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید دوستان این مشکل بودش ولی نه اینجوری شبانه ها مشکل داشت ولی نه به این وظع
    همش تقصیر
    امید
    هست که رفت اون مرتیکه رو آورد اینجا گند زد به همون وظع بد قبل!

بیخودی بهم دیگه چیزی نگین و بحثو جدل نکین!
    اين خيلي بي انصافيه كه تنها كسي رو كه مرد ميدون بود و رفت دنبال درست شدن مشكلات (حتي اگه فقط واسه حل مشكل خودش باشه)
    مقصر بدونيم و ساده لوحانه س كه فكر كنيم اگه اميد نميرفت وضع از اين بهتر ميبود وخود م.ج يا حروم خوراي گلدنت عقلشون نميرسيد كاري
    كنن كه فاتحه سرعت رو بخونن به نظر من رفتن اميد باعث شد كه بفهمن جايي هست كه مردم اعتراض ميكنن و اين نارضايتي رو به گوش بقيه ميرسونن وگرنه شايد تا حالا وضع از اينهم بدتر ميبود خب اگه صداي ما به گوش مديري نرسه چه فايده اي داره هي بشينيم با هم ديگه غرغر كنيم و هي من بگم اينترنتم داغونه هي شما بگين مال ما داغون تره
    Last edited by ataearmy; 12-12-2013 at 19:39.

15. 6 کاربر از ataearmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •