اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.الان مثل اینکه بیشتر سربازا میوفتن نیروی انتظامی.درسته؟من وقتی برگ سبزم بیاد روش نوشته کجا افتادم یا تو برگ سفید می نویسه؟اون یگان مرزبانی چیه حقیقت داره؟
اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.الان مثل اینکه بیشتر سربازا میوفتن نیروی انتظامی.درسته؟من وقتی برگ سبزم بیاد روش نوشته کجا افتادم یا تو برگ سفید می نویسه؟اون یگان مرزبانی چیه حقیقت داره؟
با توجه به اینکه شما ارشد دارید احتمال اینکه بیوفتید نیروانتظامی خیلی زیاده شاید 60 درصد توبرگ سبز مینویسه کجا افتادید .اموزشی تایین میکنه یگانتون کجا باشه مثلا مرکز اموزش دستغیب جهرم درصد بالای رو میفرسته مرزبانی شاید 80 درصد
اما باتوجه به اینکه ارشد هستید اگه بیوفتید ناجا احتمال راهور شدنتون خیلیه
ببخشید چناب dg1 یعنی بیشتر ارشدی ها رو میدن به ناجا ؟ حالا من که لیسانس دارم چقدر احتمال داره سپاه یا ارتش بیفتم؟
درود
دوست عزیز فرقی نمیکنه بیشتر تحصیل کرده ها میوفتن ناجا بعدش ارتش بعد سپاه
سلام
بله همونطور که دوستان گفتن متاسفانه حقیقت داره نیروی انتظامی بیشترین نیرو رو رو میگره البته به چند دلیل که دلیل بیشترش هم اینه که نیروی انتظامی یک نیروی شبه نظامی هست(به گفته من و ..) که معلوم نیست مرزداری میکنه یا نظم شهر ها رو تامین میکنه و معلوم نیست سپاه و ارتش چه میکنن .. بهتره که زیاد تو این مسائل وارد نشم چون خطر داره هصن!
دوم اینکه سپاه بیشتر برادران بسیجی رو میگیره یعنی خیلی فعالاشون رو یا اگر پارتی هم داشته باشی میشه یه کاری کرد
یه چیز دیگه هم ک هست بستگی به شهرت داره مثلا شهر ما که شهر نسبتا کوچکی هست اکثرا یعنی 90 درصد نیروی انتظامی هستن (ناجا)
ولی یکی از بچه ها از تهران پست کرده بود که افتاد سپاه (البته پارتی رو یادت نره)
به هر حال
در مورد معافیت ک گفتم اما در مورد چطوری بیوفتی شهر خودت و با چه ترفندی اینجا مهم هست
در اینجا باید یک مشکل داشته باشی و بعد دستبکار بشی
مثلا همون نامه بهزیستی
من اونجایی که بودم میشد با یه نامه بهزیستی و یه نمه چیز مالی فرمانده اون منطقه یعنی فرز کن سردار اونجا میشه یه کارایی کرد که زحمت زیادی داره
البته این هم منوط به افتادن شهر خودت نباشه شاید تو استان خودت بیوفتی که اگر میخوای صد در صد بشه به نظر من متاهل شدن آخرین راهه
به هر حال زیاد از خدمت نترسید بچه ها اونقدر ها ترس ناک نیست وقت عمر و جوونیت رو بالاخره باید یه 2 سال تلف کنی یه نمه دور بودن از خانواده هم برای خودت هم برای خانواده خیلی مفیده
هم تو بیشتر قدرشون رو میدونی هم اونا
دیگه چی بگم یه شعار هم بدم سیاسیش کنم
دوسال عمر جوون مردم رو میگیرن با حقوقی در حد یه برده هر جور باهاش میخوان رفتار میکنن
و بعد از این دوسال تازه پسر ایرانی بد بخت فلک زده بیچاره باید بگرده دنبال کار ا ی خدا این مملکت کی درست میشه خیلی بعیده
بازم سوالی بود در خدمتم
راستی یه چیزی یادم رفت توکل کنین به خدا همین و بس
پارتی من خدا بود خداییش هم نزدیک بودم هم جام راحت بود
Last edited by roohi_rsh; 27-07-2012 at 17:20.
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم هر کدوم رو اگر میدونید ممنون میشم کمک کنید
1-من تک پسرم یه پارتی دارم تو بیمارستان قلب تهران گفته مدارک مشکل داشتن قلب پدرت رو جور میکنم! میخواستم بدونم ایا با همین مدارک امیدی به معافی هست یا نه ؟اگه خیلی سخته ، الکی الاف نکنم خودم رو؟
2- این که تک پسرا حتما شهر خودشون میافتن صحت داره؟
کســی از اینجا میدونه اینا چجوریاست؟
کد 89 : سازمان زندان کرج
دوست عزیز جایه جالبی نیست اموزشیش زیاد سخت نیست اما خوب یگانش میفتید زندان که شاید جالب نباشه
حالا قلب پدرتون اصلا مشکل داره ؟؟ چون شاید بشه تا یه حدی نتایج ازمایش ها رو دستکاری کرد و اگه بخواد پرونده سازی کنه بسیار طول خواهد کشید
2. چیزی به نام حتما وجود نداره فقط شانس شما رو میبره بالا
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)