تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 941 از 1783 اولاول ... 44184189193193793893994094194294394494595199110411441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,401 به 9,410 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعت من امشب به ۷ کیلو بایت رسید شبای معمولی هم هیچ وقت بیشتر از ۶۰-۶۸ نمی شد اما امشب دیگه افتضاح اکانتم ۲ مگ از تهران فکر کنم اینا هم مثل شاتل شروع کردن به محدود کردن یوزر ها راستی شما ها که میگین شبی چند گیگ دانلود دارین بینتون کسی از تهران هم هست؟ ۱) اکانتت چیه؟ ۲) چطوری سرعتتو بالا بردی ؟؟ دانلود شبانه من در بهترین حالت ۸۰۰ مگ بیشتر نمیشه

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سرعت من امشب به ۷ کیلو بایت رسید شبای معمولی هم هیچ وقت بیشتر از ۶۰-۶۸ نمی شد اما امشب دیگه افتضاح اکانتم ۲ مگ از تهران فکر کنم اینا هم مثل شاتل شروع کردن به محدود کردن یوزر ها راستی شما ها که میگین شبی چند گیگ دانلود دارین بینتون کسی از تهران هم هست؟ ۱) اکانتت چیه؟ ۲) چطوری سرعتتو بالا بردی ؟؟ دانلود شبانه من در بهترین حالت ۸۰۰ مگ بیشتر نمیشه
    شما باید پیگیری کنی. سرویس دومگ با ضریب اشتراک 8 میشه 256 و حداقل سرعت باید 30 کیلوبایتو بتونی بگیری. زنگ بزن باهاشون صحبت کن و حقتو بگیر!

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای تمدید حجم آنلاین وقتی اینترنتت تموم بشه باید چیکار کرد ؟

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه isp میخوام فقط واسه دانلود شبانه که بتونم با ۵۱۲ شبی ۱،۲ گیگ دانلود کنم، حجم روزانمو هم میخوام کم بگیرم، منطقم هم شهرریه. میشه راهنمایی کنید که این isp چطوریه؟ و نظرتون درباره بقیه isp ها چیه؟
    ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه isp میخوام فقط واسه دانلود شبانه که بتونم با ۵۱۲ شبی ۱،۲ گیگ دانلود کنم، حجم روزانمو هم میخوام کم بگیرم، منطقم هم شهرریه. میشه راهنمایی کنید که این isp چطوریه؟ و نظرتون درباره بقیه isp ها چیه؟
    ممنون.
    فکر کنم با 128 محدود کارت راه بیفته
    یه یه ماه بگیر تست کن
    من 4 سال 128 محدود دارم واقعا صبانت بهترین isp هست (میشه از روی تعداد پیج ها مقایسه کنید کمترین تعداد پیج داره)

6. این کاربر از mmahdi302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه havva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم. من وقتی قیمت های صبانت رو با بقیه مقایسه می کنم تقریبا از اکثر جاها گرونتره سرویس هاش. خواستم ببینم علت خاصی داره اینجا رو انتخاب می کنید؟
    احیانا سرویس های ویژه نمی ذاره؟ (جز اون ستاره دار ها که فقط برای کسانی که اولین بار مشترک می شوند می ده)

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام یکی از دوستان میتونه لطف کنه

پینگ از 4.2.2.4 و از 8.8.8.8 + tracert از مسیر بذاره ( چون میخوام بدونم مسیراش از کجاست )

این هم آی پی سرور از چند کشور اگر کسی زحمتشو بکشه عالیه چون به درد همه گیمر ها میخوره

173.199.77.73 لندن

178.33.208.29 پاریس

108.61.112.16 فرانکفورت

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متوجه نشدی دوست من شبای عادی سرعت ۶۰-۶۸ رو دارم ۱ هفته است سرعتم افتضاح شده مشکل اینه که اکانت من ۲ مگ است (تهران) پس باید سرعت شبانه من حد اقل ۲۰۰ باشد دوستان اینجا مینویسن هر شب دانلود های بالای ۱ گیگ دارن میخوام بدونم تو مودمتون کاری کردید؟؟ چیزیو باید تغییر داد؟؟ اگر اره چطوری ؟؟؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما حرف منو یادت باشه بعد زنگ بزن پشتیبانی اونوقت متوجه میشی

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست گرامی تماس با پشتیبانی بار ها امتحان شده شده چون اعتراض در مورد ساعات رایگان است بی نتیجه بوده من اینجا دنبال راهنمایی فنی امدم اینجا یک مهندس پیدا میشه که بدونه کدوم قسمت از تنظیمات مودم رو باید دستکاری کنم سرعتم بالا بره؟؟ لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید اکانت ۲ مگ تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •