20 فروردین بریم زمان خوبی هم هست همه از مسافرت برگشتن
ما قراره یه شکایت نامه هم تنظیم کنیم تا الان 6 نفر امضا میکنن با شما 7 نفر
20 فروردین بریم زمان خوبی هم هست همه از مسافرت برگشتن
ما قراره یه شکایت نامه هم تنظیم کنیم تا الان 6 نفر امضا میکنن با شما 7 نفر
دوستان منم 20 فروردین هستم، فقط ساعتش 11:00 به بعد باشه
آقا اگه اینقدر مشکل دارین چرا جمع آوری نمی کنین؟!
نه که فقط جمع آوری میکنیم ... بلکه 20 فروردین میریم یکم قهوه ایشون میکنیم و یه شکایت درست و حسابی با امضای 10 15 نفر تحویل بازرسی کل میدیم و بعد ISP رو عوض میکنیم
منتظر 20 فروردین هستیم . هرکسی میخواد نامه جمع آوری بگیره خواهش میکنم تا 20 فروردین صبر کنه که همگی با هم بریم و شکایت نامه رو هم امضا بزنید . ساعت تجمع هم به زودی هماهنگی و اعلام میشه
BZ جان اگه یکمم زودتر بریم خوبه ها نظر خودم رو 18 فروردینهدر مورد شکایتم اگه بشه نامه شکایتو گرفت خیلی خوبه اونوقت من به شخصه بالای 15 تا امضا جمع میکنم بقیه دوستان هم نامه رو ببرن امضا ها رو کامل بگیرن تا یه 60 نفری بشه بعد بازرسی کل بمونه و مخابرات با خدا تا شاکی
![]()
باشه بهنام جان مشکلی نیست 18 میریم فقط شما هر چند نفر که میتونی با خودت بیار . ما 4 نفریم . با Georges St-Pierre و mohamax7 و شما میشیم 7 نفر . بچه ها هر کس رو که میدونین مشترک مخابراته با خودتون بیارین که زیاد بشیم کلا اونجا وایسیم کسی نتونه بیاد تو و بگیم تا به ما جواب درستی ندین از اینجا نمیریم . بعد کسانی هم که میخوان جمع آوری کنن همون موقع نامه بگیرن و بهشون بگیم که داریم ازتون شکایت میکنیم .
تاریخ و زمان اعتراض به وضعیت اینترنت مخابرات کرمانشاه* هر چند نفر از مشترکای اینترنت مخابرات رو که میتونید با خودتون بیارید
دوشنبه 93/1/18 ساعت 11
آدرس تجمع : پارکینگ شهرداری - خیابان حاج محمد تقی اصفهانی - داروخانه جنب ساختمان سعادت
* ساعت رو طوری تنظیم کنید که با توجه به ترافیک و .... 11 تو محل باشید
* دوستانی که میان تکی نرن پشتیبانی تا وقتی همه جمع بشن
Last edited by behnam-k; 31-03-2014 at 14:28.
بهنام جان میتونی یه عکس از وضعیت نویز خطت بزاری؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از مال خودت بزار ببینم چطوره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)