احتمالا مشکل شما بخاطر اکتیو نبودن اکانت شماست.
احتمالا مشکل شما بخاطر اکتیو نبودن اکانت شماست.
الان 128 نامحدود دارم ، میانگین دانلود تو چند ساعت گذشته با توجه به نمودار پهنای باند و ترافیکم 15.5 کیلو بایت هست
قبلا که 512 محدود داشتم بالای 80 کیلو بایت بود.
البته این سیاست isp هاست که سرعت های نامحدود رو روی همون سرعت قفل می کنند
ولی سرعت های محدود از مقدار اسمی شون بالاتر بسته می شوند (تا سریعتر حجمتون تموم بشه و ...)
Last edited by arash59b; 02-08-2012 at 03:17.
من الان دارم با IDM دانلود میکنم سرعتش 10 کیلو بایته!افتضاحه خدا لعنتشون کنه.اشتراکم هم 1 مگه.
دوست عزیر اشتراک 1 mb یعنی تقریبا 100 کیلوبایت توثانیه .صد هم تقسیم برده میشه ده کیلوبایت چون اشتراکتون یک به ده هست. یعنی نهایت سرعت دارین پس مشکلتون چیه?
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
راستی من یه دوست دارم کافی نت داره.اشترکش 1مگ وایرلس هست و سرعت دانلود 140 کیلوبایت.ماهیانه 350000 تومان هزینه اشتراکش هست
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
نه، عزیز! شما چطوری حساب میکنی؟
پهنای باند یک مگابیت بر ثانیه (تقسیم بر8) میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه. این سرعت خریده شده است.
حالا اشتراک یک به ده، یعنی در هنگامی که تنهایی از این پهنای باند استفاده میکنه همون 128kb/sec و در صورتی که هر ده نفر روی خط باشند به نسبت نوع استفاده شون (چه کاری و از کدوم سایت) این مقدار میان ده نفر بخش میشه. یعنی حتا ممکنه در لحظاتی یکنفر سرعتش صفر بشه که البته کمتر پیش میاد.
من میدونم اینارو براش خلاصه کردم
1000bit برابر با یک کیلوبایت
و 1000000bit برابر بایک مگ
پس 1mbps برابر بایک مگ در ثانیه
و فقط خلاصه گفتم ولی بازم با نهایت سرعتش داره دانلود میکنه
خیلی گرون باهاش حساب می کنن
مگه اینکه VIP داشته باشه
2روزی میشه سرعت دانلود شدید کاهش پیدا کرده از 100kb/s رسیده به 30 در روزها...از بعد ازظهر تا قبل ساعت 2 10 و ساعات رایگان دایال آپ اشتراک 512 اهواز
دوستان اهوازی تایید میکنید؟ سرعت شما هم اینجوری شده این یکی 2 روزه؟
تو این 2 روزی که سرعتم به شدت کاهش پیدا کرده چیزی نزدیک 20% کمی کمتر به قدرت سیگنالم اضافه شده..به همون مقدار از سرعتم کم شده...بالاخره ما نفهمیدیم قضیه این تکنولوژی فوق پیشرفته ی وایمکس چیه؟؟؟!!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)