سلام--متشکرم دوست من --
1-یک کابل ایتیکال با قیمت 10 هزار تومان خریدم چرا برای اینکه صدا از باندها به خوبی بیرون بیاید باید ولوم امپ را دو برابر زیاد کرد همه کابل ها اینجوری هستند یا صدای صدا سیما ضعیف است؟؟
سلام--متشکرم دوست من --
1-یک کابل ایتیکال با قیمت 10 هزار تومان خریدم چرا برای اینکه صدا از باندها به خوبی بیرون بیاید باید ولوم امپ را دو برابر زیاد کرد همه کابل ها اینجوری هستند یا صدای صدا سیما ضعیف است؟؟
سلام
این حالت وجودداره تو بعضی سورس ها ولی دلیل علمی شو نمی دونم
ممکنه یکی از دلایلش پروسس کردن امپ روی یک سورس ضعیف باشه
به هر حال در چنین مواردی که سورس ضعیفی دارید بهتره برای اینکه صدای خروجی اسپیکرها بلندتر باشه خروجی امپ رو در حالت all chanel sterio قرار بدبد
سلامنوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلتون یه مقدار مبهمه
1.ابتدا اتصالات رو دوباره چک کنید
2. اتصال سینمای خانگی به تلویزیون رو عوض کنید ( همه رو چک کنید )
3. تنظیمات تلویزیون و سینمای خانگی رو چک کنید ( هرچی حالت اتو داره رو رو حالت اتو بزارید ) ( در بعضی موارد باید به تلویزیون یا امپ بفهمونی که صدا رو از امپ پخش کنه نه تلویزیون )
4. از یه نفر که تجربه داره مشاوره حضوری بگیرید
دوست من--درسته من -من پایونر را روی حالت EXETEND STERIO گذاشتم--
به نظر شما من اون کابل HDMI 1.4 که خریدم را به ارتباط dvd playerو امپ بگذارم کیفیت صدا بهتر می شود چون الان کابل خود DVD PLAYER کابل hdmi 1.3 است که به امپ نصب کردم---
سلام
از سینماهای خانگی ( حالا هرچند هم گران قیمت باشند ) انتظار معجزه نمی تونیم داشته باشیم
سینماهای خانگی عمدتا برا کانالیزه کردن صدا و کیفیت در کانالهای مختلف ساخنه شدن و نباید انتظار قدرت از اونها داشت
وقتی سورستون ضعیف باشه تعویض کابل و امپ زیاد بهتون کمکی نمیکنه
تفاوت عمده ورژنهای مختلف کابلهای hdmi تفاوت در پهنای باند انتقال صدا و تصویر ( هرچی بالاتر بره از رزولوشن بالاتر بیت ریت بالاتر و کانال صدای بیشتری
حمایت می کنه )
پهنای باند خروجی صدای تلویزیون و دی وی دی پلیر ( در حالت معمولی ) اونقدری نیست که نیاز به ارتقائ ورژن کابل از 1.3 به 1.4 داشته باشه
اما یه چیز دیگه هم هست و اون کیفیت ساخت کارخانه ای کابل هست ( البته در کیفیتهای پایین خروجی ممکنه تاثیری نداشته باشه - در کیفیتهای بالا هم نظرات مختلفه ( نظرات بچه های سایت )
به هر حال می تونید تست کنید
سلام دوستان یه نظر بدید در مورد اینکه سینمای خانگی پایونیر مدل MCS-737 خوبه فردا دارم میرم برای خرید ممنون ازراهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 838 هم همین حدود هست و به نظرم بهتر است.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام و ممنون از دوستان گلم من از اینجا و خوندن پیجها خیلی چیزها یاد گرفتم
الغرض امروز رفتم برای خرید737\\\ 1250 بود ا ما تا 1220هم پید ا کردم با گارانتی رسمی
اما به هرحال با ینیشهاد فروشنده یه HTp 072 برداشتم که آمپ مستقل داره و 5.1 اسیکر دیواری
یه پلیر بلور یم ازش برداشتم شد کلا 1300 بدینیست به اندازه پولم فکر کنم چیزه خوبی درومد و از امکاناتشم برای تنظیمات راضی هستم
فقط یه سوال فلش به بلوری وصل میکنم پلی نمیکنه تا به تلوزون وصل بشه و از مدیا گالری بری یواس بی و موزیک اتخاب کنی و بعد ...
نکته آ خر طرف گفت نرم افزر بلوری رو اپدیت نکن اونوقت کپی ها رو دیگه نمیخونه درسته؟
ارادت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali yazdi; 06-09-2014 at 23:30.
مبارک باشه
اگر گفته آپدیت نکن خب نکن دیگه.
چرا فلش به آمپت وصل نمیکنی؟بهتره که.
دوستان سیستم 5.1 با کیفیت بسیار بالا و قدرت متوسط-کم(به علت کوچک بودن فضا) چی پیشنهاد میکنید؟ تلوزیون 50 اینچ 3d پلاسما پاناسونیک p50st30r به همراه پخش بلوری سامسونگ
دنون چطور هست؟ مدل wireless چیا داریم
Last edited by dm800pvr; 07-09-2014 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)