جلل خالق !!!
چه مسخره خوب ممکنه یکی معدلش 10 باشه ! کنکور رتبه ش بشه 10 !!
چه حرفا میزنن ....
جلل خالق !!!
چه مسخره خوب ممکنه یکی معدلش 10 باشه ! کنکور رتبه ش بشه 10 !!
چه حرفا میزنن ....
آره اینو هستم چون چند روز قبل کنکور یکی از دوستام زنگ زد گفت می گن ترتیب سوالا قراره فرق کنه و گفتن اگه سوال اول درسی خیلی پیچیده بود روحیه تون رو از دست ندید پس نتیجه می گیریم که ما علاوه بر درس خوندن باید اون پیک مسخره ی سنجش رو هم بخریمو مو به مو بخونیم و توی کنکور اطلاعات درسی مون با سوالای درسی سنجیده می شه و اطلاعات مون از مجله و سازمان سنجش رو هم از این طریق حساب می کنن![]()
اونی که 10 آوره بازم می تونه بیاره ولی یه بدبختی مث من که حسابان شده 18.5 دیفرانسیل شده 18.75 کنکور نتونه کنترل وضعیت کنه ریاضی زده 20 یه همچین فرصتی محشرههههههههههههههههههههه....وایییییییی خدا کنه درست باشه فکرشم داره دیوونم می کنه...خدایاااااااا
![]()
آره مثله اینکه حق با شما بوده روی خبرو درست نخوندم با توجه به اون کلمه ی تخلفات که آوره معلومه که این کارو واسه اونایی می کنن که درصدشون بهتر شده نسبت به قبلنامردا یه بارم نشد یه کار مفید واسه این کنکوریا بکنن
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
مگه ما نمی ذاریم بچه های تجربی ها بیان اینجا؟؟؟ تقصیر از هم رشته ای های خودتونه که از بس می شینن درس می خونن هیچ کدوم شونو نمی شه تو نت گیر آورد![]()
Last edited by farzaneh*f; 02-07-2010 at 19:20.
نتیجه این همه خوندنو هم دیدیممگه ما نمی ذاریم بچه های تجربی ها بیان اینجا؟؟؟ تقصیر از هم رشته ای های خودتونه که از بس می شینن درس می خونن هیچ کدوم شونو نمی شه تو نت گیر آور![]()
ببخشید چه فرقی به حال شما میکنه؟؟؟؟اونی که 10 آوره بازم می تونه بیاره ولی یه بدبختی مث من که حسابان شده 18.5 دیفرانسیل شده 18.75 کنکور نتونه کنترل وضعیت کنه ریاضی زده 20 یه همچین فرصتی محشرههههههههههههههههههههه....وایییییییی خدا کنه درست باشه فکرشم داره دیوونم می کنه...خدایاااااااا
عکس این قضیه درست نیس
یعنی دلیل نمیشه چون شما نهائیتو خوب دادی کنکور ازت بگیرن
در ضمن این خبر جدید نیس پارسال هم میخواستن همین کارو با نفر اول تجربی و زبان کنن...
منم هستم. از گروه تجربی.
بخاطر شما.
بله درسته خودمم متوجه شدم بعد اینکه کامل خوندمش...یه لحظه واقعا احساساتی شدم
![]()
سلام
ادبیات:50
معارف:40
عربی:0!!!!
زبان:85
زبان تخصصی:40
.
با این درصدا چقدر میشه رتبه تو منطقه 2؟
Last edited by Mr Unknown; 02-07-2010 at 19:37.
مهدی جان بیخیال نمیشی انگار!
سر پیری و ...
خسته نباشی راستی.![]()
سلام همه چی مربوط به تعداد داوطلب و همچنین شرایط رقیباتون داره من حدس میزنم بین 900 تا 1200 رو بیارین اگه عربی رو حداقل 20 میزدید 3 رقمی میاوردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)