خوب جدیدا دوئل داره حال میده: دی
به لطف اسلحه ی خوبم، دوتا تیر میزنم طرف داغون میشه: دی
فقط حیف پول زیاد نداشت!
ویتامین مثل تو از صبح اسمش رو نوشتم و شب کارش رو ساختم: دی
کمین کردم واسش![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خوب جدیدا دوئل داره حال میده: دی
به لطف اسلحه ی خوبم، دوتا تیر میزنم طرف داغون میشه: دی
فقط حیف پول زیاد نداشت!
ویتامین مثل تو از صبح اسمش رو نوشتم و شب کارش رو ساختم: دی
کمین کردم واسش![]()
یه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
================================
تو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟: دی
به کاراکتر بستگی نداره به لول اون فروشگاه داره البته ممکنه هر دو فروشگاه در شهر های متفاوت دارای آیتم های متفاوتی باشه ولی در کل آیتم ها برای همه ثابت استیه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
بله می تونی البته قبل اینکه شهر را ترک کنی حتما یک تلگرام به فاندر شهر بده بگو می خواهم آیتم بخرم دعوتت کنه و بعد اینکه دعوت نامه را دریافت کردی شهر را ترک کن برو به اون شهر و آیتمت را بخر ضمن وقتی می خواهی شهر را ترک کنی یک پیغام می ده که در اون پیغام نوشته بعد چند ساعت اجازه داری که در یک شهر عضو بشی و ضمنا دعوت نامه را قبول نکن اول برو به شهر ( یعنی به شهر وارد شو ) بعد دعوت نامه را اکسپت کن چون ممکنه تا تو به شهر برسی یکی بیاد تو را بزنه و پولات که چون در بانک نیست از دست بدی ضمنا بعد اینکه دعوت نامه را اکسپت کردی زود برو هتل بخواب تا کسی نتونه باهات دوئل کنهتو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟
=================================================
ضمنا هتل شهر فورت لول آپ شده الان می شه در 8 ساعت 100 انرژی را کسب کرد البته برای اونایی که پریمیوم ندارند برای من 150 تا هست دی
==============================================
ضمنا تو و خیار با هم هتل را ساختین و چون خیار زودتر از تو تموم کرده و در هر بار ساختن خیار می تونه 180 الی 200 تا بسازه تا تو تموم کنی هتل لول آپ شده و اونایی که تو ساختی به باد رفته و از همه مهمتر 240 دلار حیف و میل شد
=================================
ضمنا تا می تونی تو نساز فعلا چون لولت پایینه و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر 3 تا کارگر لول بالا داریم که با 240 دلار می تونند 180 تا 200 تا بسازند ولی تو نمی تونی و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر به پول احتیاج داریم تا دیگر ساختمون ها را لول آپ کنیم
البته بازم تشکر می شه که ساختی ولی نسازی بهتره
خوب به شهر Silversnake Sierra تلگرام زدم که برام یکی بفرسته.
=============
آدم بدون سوال پرسیدن کاری رو انجام میده همین میشه! میاد صواب کنه، کباب میشه!
من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
عزیزم اگه قوانین شهر رو مطالعه میکردی توش میدیدی که ساخت و ساز منع شده و هرکی چیزی بسازه بلافاصله دیسمیس میشه ...من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
در ضمن ، حد اقل برای تست یه نیم ساعته میساختی نه دو ساعته !
حالا که ساختی ، آبی هست که ریخته شده ... بهتره دیگه نسازی
دستت طلا من نگفتم نساز بساز ولی هماهنگی کن با تلگرام با خیار بعد بساز در ضمن الان پول شهر کمه اونم اون 3 تا کارگر لول بالا می تونند در سه صوت تمومش کنندمن نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
خوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟
دیگه مارو سوراخ سوراخ نکنین: دی
فهمیدم اشتباه کردم
دعا کردن شانست را می بره الا مثلا آیتم های بهتری می تونی در حین کار پیدا کنیخوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟
و یا پول بیشتری در حین کار به دست بیاوری
از همه مهمتر وقتی دعا می کنی بعضی از کارا آیتمش دارای شانس خیلی کمی است و اگر دعا کنی به راحتی تو 4 ساعت می شه اون آیتم را به دست آورد
آیدیت در وست چیه ؟؟
من شمارو میشناسم ...آیدیت در وست چیه ؟؟
شما منو نمیشناسی ؟
ایدیم همین یوزرم در پی سی ورلده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)