???kasi komak nemikone?
???kasi komak nemikone?
فکر کنم باید این آدرس IP و GATWAY رو از خود ISP بگیری.
سلام
انگار شما با تازه وارد ها مشکل دارید . یه بار دیگه سؤالمو می پرسم :
من یه مودم دیلینک 2520 دارم. اول با کانکشن وصل می شدم و هیچ مشکلی نداشتم.بعد فهمیدم میشه کاری کرد که بدون استفاده از کانکشن به طور اتوماتیک connect شد . این کار رو کردم.حالا اتوماتیک connect می شم ولی بعضی نرم افزار ها مثل internet explorer و game ranger که برای بازی آنلاین هست log in نمی شن.
آیا باید تنظیمات خاصی روی اونا انجام بدم؟
لطفا راهنمایی کنید.
نه
من با استفاده دو کامپیوتر از یک خط مشکل دارم
من صبا نت نیستم و ISP هم که ازش میگیرم Mac Address Filtering نداره می خواستم ببینم راهی هست که من کاری کنم فقط مودم خودم بتونه به اینترنت وصل شه ؟؟ و با مودم های دیگه اجازه دسترسی نداشته باشه ؟؟Mac Address Clone هم همون Mac Address Filter نیست.
مثلا توی صبانت وقتی به اینترنت کانکت میکنی، صبانت علاوه بر یوزرنیم و پسورد، مک آدرس کارت شبکه ای که درخواست رو داده هم بررسی میکنه. اگر شما با کامپیوتر یا کارت شبکه ای غیر کامپیوتر خودت بخوای به اینترنت وصل شی صبانت این اجازه رو نمیده چون مک آدرست رو ثبت کرده و ورود کامپیوترهای دیگه با اکانت شما رو غیر مجاز میدونه.
حالا شما مودم جدید خریدی و نمیخوای به صبانت زنگ بزنی و بگی مک آدرس جدیدت رو هم ثبت کنه، برای اینکار از Mac Address Clone کمک میگیری. یعنی مک آدرس کارت شبکه ای که تو صبانت رجیستر شده رو به مودمت میدی و مودمت بجای ارسال مک آدرس خودش مک آدرسی که خودت دادی رو موقع کانکت شدن ارسال میکنه و به اینترنت وصل میشه.
شما که نمیتونید. ولی زنگ بزنید isp بگین که اگه امکان داره مک آدرستون رو فیکس کنن.
دوستان من مشکلما فهمیدم از کجا بود می نویسم شاید مشکل شخص دیگه ای هم بود.
مشکل من این بود که باpc به اینترنت وصل میشدم ولی با لپتاپ مشکل داشتم
الان فهمیدم که باید برم پشتیبانی تا MAC ام را بردارند![]()
سلام دوستان من گارانتي مودم ايسوس مدل Asus am604 ميخواستم
سلام
دوستان من میخوام همزمان از کامپیوتر و لپتاپ استفاده کنم
سوالم اینه که میشه همزمان از usb برای کامپیوتر و ethernet برای لپتاپ استفاده کرد؟
تنظیمات خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)