تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 941 از 1137 اولاول ... 4418418919319379389399409419429439449459519911041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,401 به 9,410 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم که شک بین انتخاب کتاباس:
    1.برای فیزیک بین دوتا ناشر شک دارم یکی جامع خیلی سبز برا جمع بندیشم هفت چیز خیلی سبز ویا مهروماه کتاب فیزیک پایش باپیش 1و2(میشه 2جلد)براجمع بندیشم گنجیه مهروماه
    2.زیست تمام خیلی سبزا یا جامع تخته سیاه
    3.ودین و زندگی با توجه به تغییرات کدوم بهتره جامع گاج یا خیلی سبز یا انرژی اتمی وآیا لازمه برم کتاب درسی جدید دین و زندگی رو هم بگیرم چون کتابای دینیم برا کنکور پارساله
    4.برا ریدینگ که پارسال لطمه زد بهم با توجه به این که زبانم خوبه 50درصد زدم فقط(توآزاد90درصد) از متن نترسیم شبقره یا ریدینگ خیلی سبز
    باتشکر
    پس چیییییییییییی شد؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست گرامی

1 - به نظرم خیلی خیلی طبیعیه که شما بگی : "سفارش میکنم کتاب رمزینه رو بگیرید" . فارغ از به درد خوردن یا نخوردن این کتاب ، این یک سفارشه . و اساسا یکی از هدف های اصلی این تاپیک سفارش کردن کتابه . البته دلایل این صفارش رو خیلی وقت پیش نوشتیم . در کل نفهمیدم چرا این جمله رو بلد کردید و خرده گرفتید . به نظرم نرمال بود ...

-----------------------------------------------------------

2 - عزیزم واسه فیزیک 1 چندتا کتاب داریم . فیزیک 1 غلامعلی محمودزاده ، فیزیک 1و2 اندیشه سازان ، فیزیک 1 الگو ، فیزیک 1 (جدید) خیلی سبز و چندتا فیزیک پایه جامع مثل جامع نشر جوکار و جامع نشر الگو و جامع نشر گاج .

خب غلامعلی محمودزاده که راستای این کتابش هم درست مثل کتاب های فیزیک 3 و پیششه . الگو هم فیزیک 1 ش اصلا به خوبی فیزیک های دیگش نیست . هر چند کنکور رو می‌بینه متاسفانه دید تحلیلی (ضدفرمول) و شدیدا کنکوری نداره . و تنها کتابی که بتونه هم فرمولی و هم تحلیلی نور هندسی رو بهت یاد بده فیزیک 1و2 اندیشه سازانه . نمیدونم تا حالا خوندیش یا نه . مولف این کتاب (مولف اولش) همین احمد مصلایی هستش . و الانم که سال 91 شده (!) همین مصلایی نشسته فقط تمرکزش رو روی دو فصل اخر کتاب فیزیک 1 صرف کرده و یقینا کتابی کیفی تر از فیزیک 1و2 قبلا های خودش تالیف کرده . به همین سادگی گفتم الزاما بگیرید . چون ««« رقیب خیلی خیلی بزرگی واسش نمیبینم »»» . واسه همین لفظ الزام رو به کار بردم .

+ پس الان که این توضیحات رو دادم دیگه گمون میکنم که "دیگه باعث سردرگمی خیلی ها نشدم" . چون دلیل الزام رو توضیح دادم ...

----------------------------------------------------------

3 - جمله ای که قرمز رنگ کردم اساسا غیر علمیه . اینو نباید بگید ! میشه بهم بگید واسه فیزیک 3 کدوم یک از نشر های فار و الگو کتاب معرکه ای دارن . فار که اصلا نداره . الگو خوبه ولی حقیقتا قابل قیاس با فیزیک 3 خیلی سبز نیست . اصلا ما قبلنا یه جمله معروف داشتیم . فیزیک 3 یعنی خیلی سبز . اصولا معروف ترین و با محتوا ترین کتاب خانواده فیزیک خیلی سبز (و شاید کل خیلی سبز) همین کتاب فیزیک 3 هست . گویا از این ماجرا مطلع نبودید . چون هیچ وقت این کتاب رو نباید نادیده میگرفتید . پس واسه تحقیق بیشتر لطفا جستجوی پیشرفته رو بزنید و ببینید چند نفر در طورل این چند سال پشت سر هم گفتن فیزیک 3 خیلی سبز فوق العاده است . تجربه‌م بهم میگه کمتر کتابی با این استقبال روبرو شده . هر چند شخصا معتقدم فیزییک پیش 1 خیلی سبز هیچ وقت نتونست موفقیت فیزیک 3 رو به دست بیاره .

یا فیزیک 1 فار کجاست الان ؟ یا فیزیک 1 الگو واقعا در چه سطحیه ؟ به پای کتاب فیزیک 1و2 چند سال پیش اندیشه سازات میرسه ؟ خنده داره ...

----------------------------------------------------------

4 - منم به شدت شلوغ شدن با کتاب رو رد میکنم. اتفاقا توی پست هم نوشتم که اصلا وسواس بی دلیلی به خرج ندید .

▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬• •▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬ ▬•▬•▬•▬

در هر حال ممنونم از انتفادتون ...
    آقا شرمنده برايه فيزيك من فك كردم فيزيك پيش رو ميگيد....(چون نميدونستم سبز فيزيك اول دبيرستان زده )فكر كردم اين فيزيك 1 كه نوشتي منظورت فيزيكه پيشه 1....
    ببخشيد
    هه

3. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دی وی دی شو از کجا گیر میاریم؟؟؟
    ببینید ،پارسال هم روی کتاب به خریدار نمی دادند ولی میتونستیم از طریق سایتش سفارش بدیم و به صورت رایگان برامون پست می کردند.بعضی ها هم میتونستند از نمایندگی های گاج

تهیه کنند. دی وی دی های خوبی بود مخصوصا موقعی که حال نداشتی کتابو بخونی با این دی وی دی کارت راه میفتاد.امسال نمیدونم برای کتاب جدیدشون دارند یا نه. البته الزامی هم

نداره بگیریدش اما اگه گیرتون بیاد میتونید برای سوم و دوم ازش استفاده کنید. به هرحال منابع کنکور سراسری شما همون کتابای دوم و سومی که پاس کردید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

به نظر من فیزیک و زیست خیلی سبز ،

برای دینی هم گاج ،کتاب جدید اموزش و پرورش هم نگرفتی طوری نیست چون گاج متن کتاب درسی رو هم اورده.

برای ریدینگ هم کتاب درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری
    -انتشارات مبتکران

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

من میخوام کنکور منحصرا زبان بدم برای کنکور 92. لطفا اونایی که اطلاع دارن یه لیست از کل کتابایی که مفیده و برای کنکور باید حتما خونده بشه رو بنویسن. منظورم اینه که از چه انتشاراتی باشه و از کدوم نویسنده باشه. ممنون میشم
    کتاب واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی ، گرامر کاربردی زبان انگلیسی ،درک متن به زبان ساده همگی از دکتر شهاب اناری (انتشارات مبتکران)

کتاب ابی قلم چی مخصوص داوطلبان کنکور منحصرا زبان تستای خوبی برای تمرین داره.

انتشارات خیلی سبز برای گرامر تخصصی هم کتاب زده. اونو من نخوندم.

و کلا هر کتاب مفید دیگری مثل کتاب 504 و کتاب واژگان ضروری تافل (مترجم رضا دانشوری) که لغات پرکاربرد خوبی داشته باشه.

به غیر از کتاب انتشارات خیلی سبز که اقای جابری تالیف کرده اند ،کتابای دیگه رو من خوندمشون واقعا ازشون راضی بودم.

و از همه مهمتر کنکورهای سالهای قبل هم گیر بیار.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به نظر من فیزیک و زیست خیلی سبز ،

برای دینی هم گاج ،کتاب جدید اموزش و پرورش هم نگرفتی طوری نیست چون گاج متن کتاب درسی رو هم اورده.

برای ریدینگ هم کتاب درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری
    -انتشارات مبتکران
    جالبه کلید تشکر رو پیدا نکردم ولی واقعا ممنون. فقط 1سوال از اون 2تا کتاب ریدینگ که گفتم هیچ کدوم خوب نبود؟

8. این کاربر از 1919ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

جالبه کلید تشکر رو پیدا نکردم ولی واقعا ممنون. فقط 1سوال از اون 2تا کتاب ریدینگ که گفتم هیچ کدوم خوب نبود؟
    خواهش میکنم. در ضمن برای فیزیک کتاب میکروطبقه بندی گاج هم کتاب خیلی خوبیه. خیلی سبز سطحش بالاتره و بیشتر به درد اونایی میخوره که خیالشون از گاج راحته و میخوان یه درصد بالا برای فیزیک بزنن.

از اون دو تا کتاب هم کتاب دکتر جابری END READINGبهتره چون امتحانشو پس داده ولی کتاب شهاب اناری به نظر من از اون دوتا بهتره.اگه کتاب دکتر اناری رو بخونی واخر سال هم ریدینگهای کنکور های همه رشته ها رو با وقت از دور دنیای گاج بزنی ،برای ریدینگ چیزی کم نگذاشته ای. البته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.

موفق باشید.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.
    دو سال هست که کتاب پیش دانشگاهی دکتر انار شهای به همون صورت هستش و درک مطلب رو هم داره به اضافه یه DVD آموزش نکته های درک مطلب
    درک مطلبی که توی کتاب پیش دانشگاهی گذاشته خلاصه و کم هست ولی کتاب درک مطلب به زبان ساده خیلی جامع تر هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دو سال هست که کتاب پیش دانشگاهی دکتر انار شهای به همون صورت هستش و درک مطلب رو هم داره به اضافه یه DVD آموزش نکته های درک مطلب
    درک مطلبی که توی کتاب پیش دانشگاهی گذاشته خلاصه و کم هست ولی کتاب درک مطلب به زبان ساده خیلی جامع تر هستش

خب پارسال کتاب پیش دانشگاهی یا زبان چهارم دبیرستان اسمش بود و اخر کتابم یه عالمه ریدینگ از کنکورهای قبل گذاشته بود ولی امسال اصلا رو کتابش نوشته جامع انگلیسی کنکور ،4 کتاب در یک کتاب یعنی زبان 3 و کتاب ریدینگش هم در این کتاب گنجونده ،ولی به نظر من اگه ریدینگشو جدا بگیرن کارامدتره.

راستی به نکته خوبی اشاره کردی ،پارسال برای کتاب پیش دانشگاهیش یه DVDهم میداد که اموزش درک متن بود ولی امسال خبری نیست. ولی دوستان اگه تونستید گیرش بیارید از پارساله ولی به درد کنکور امسال و سالهای دیگه هم میخوره.تکنیک های متن خوانی همیشه به دردتون میخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام به همه دوستان.لطفا یک کتاب برای زیست و زمین شناسی سوم معرفی کنیدالبته برای تست نمی خوام.برای مدرسه باشه که در امتحان نهایی کمک کنه.
    کسی اینجا کتاب کمک درسی نمی شناخت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •