پس چیییییییییییی شد؟؟!
پس چیییییییییییی شد؟؟!
آقا شرمنده برايه فيزيك من فك كردم فيزيك پيش رو ميگيد....(چون نميدونستم سبز فيزيك اول دبيرستان زده )فكر كردم اين فيزيك 1 كه نوشتي منظورت فيزيكه پيشه 1....
ببخشيد
هه
ببینید ،پارسال هم روی کتاب به خریدار نمی دادند ولی میتونستیم از طریق سایتش سفارش بدیم و به صورت رایگان برامون پست می کردند.بعضی ها هم میتونستند از نمایندگی های گاج
تهیه کنند. دی وی دی های خوبی بود مخصوصا موقعی که حال نداشتی کتابو بخونی با این دی وی دی کارت راه میفتاد.امسال نمیدونم برای کتاب جدیدشون دارند یا نه. البته الزامی هم
نداره بگیریدش اما اگه گیرتون بیاد میتونید برای سوم و دوم ازش استفاده کنید. به هرحال منابع کنکور سراسری شما همون کتابای دوم و سومی که پاس کردید.![]()
به نظر من فیزیک و زیست خیلی سبز ،
برای دینی هم گاج ،کتاب جدید اموزش و پرورش هم نگرفتی طوری نیست چون گاج متن کتاب درسی رو هم اورده.
برای ریدینگ هم کتاب درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری-انتشارات مبتکران
کتاب واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی ، گرامر کاربردی زبان انگلیسی ،درک متن به زبان ساده همگی از دکتر شهاب اناری (انتشارات مبتکران)
کتاب ابی قلم چی مخصوص داوطلبان کنکور منحصرا زبان تستای خوبی برای تمرین داره.
انتشارات خیلی سبز برای گرامر تخصصی هم کتاب زده. اونو من نخوندم.
و کلا هر کتاب مفید دیگری مثل کتاب 504 و کتاب واژگان ضروری تافل (مترجم رضا دانشوری) که لغات پرکاربرد خوبی داشته باشه.
به غیر از کتاب انتشارات خیلی سبز که اقای جابری تالیف کرده اند ،کتابای دیگه رو من خوندمشون واقعا ازشون راضی بودم.
و از همه مهمتر کنکورهای سالهای قبل هم گیر بیار.
جالبه کلید تشکر رو پیدا نکردم ولی واقعا ممنون. فقط 1سوال از اون 2تا کتاب ریدینگ که گفتم هیچ کدوم خوب نبود؟
خواهش میکنم. در ضمن برای فیزیک کتاب میکروطبقه بندی گاج هم کتاب خیلی خوبیه. خیلی سبز سطحش بالاتره و بیشتر به درد اونایی میخوره که خیالشون از گاج راحته و میخوان یه درصد بالا برای فیزیک بزنن.
از اون دو تا کتاب هم کتاب دکتر جابری END READINGبهتره چون امتحانشو پس داده ولی کتاب شهاب اناری به نظر من از اون دوتا بهتره.اگه کتاب دکتر اناری رو بخونی واخر سال هم ریدینگهای کنکور های همه رشته ها رو با وقت از دور دنیای گاج بزنی ،برای ریدینگ چیزی کم نگذاشته ای. البته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.
موفق باشید.
دو سال هست که کتاب پیش دانشگاهی دکتر انار شهای به همون صورت هستش و درک مطلب رو هم داره به اضافه یه DVD آموزش نکته های درک مطلبالبته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.
درک مطلبی که توی کتاب پیش دانشگاهی گذاشته خلاصه و کم هست ولی کتاب درک مطلب به زبان ساده خیلی جامع تر هستش
خب پارسال کتاب پیش دانشگاهی یا زبان چهارم دبیرستان اسمش بود و اخر کتابم یه عالمه ریدینگ از کنکورهای قبل گذاشته بود ولی امسال اصلا رو کتابش نوشته جامع انگلیسی کنکور ،4 کتاب در یک کتاب یعنی زبان 3 و کتاب ریدینگش هم در این کتاب گنجونده ،ولی به نظر من اگه ریدینگشو جدا بگیرن کارامدتره.
راستی به نکته خوبی اشاره کردی ،پارسال برای کتاب پیش دانشگاهیش یه DVDهم میداد که اموزش درک متن بود ولی امسال خبری نیست. ولی دوستان اگه تونستید گیرش بیارید از پارساله ولی به درد کنکور امسال و سالهای دیگه هم میخوره.تکنیک های متن خوانی همیشه به دردتون میخوره.
کسی اینجا کتاب کمک درسی نمی شناخت؟سلام به همه دوستان.لطفا یک کتاب برای زیست و زمین شناسی سوم معرفی کنیدالبته برای تست نمی خوام.برای مدرسه باشه که در امتحان نهایی کمک کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)