تاریخی رو کسپر واسه ریلیز اینترنت سکیوریتی 2012 مشخص کرده؟ کسانی که از نسخه بتای اون استفاده کردند چه تفاوتهایی با محصول قبلیش احساس کردند؟
تاریخی رو کسپر واسه ریلیز اینترنت سکیوریتی 2012 مشخص کرده؟ کسانی که از نسخه بتای اون استفاده کردند چه تفاوتهایی با محصول قبلیش احساس کردند؟
سلام...
من دیسک نجات رو بوسیله خود کسپر خیلی وقت پیش دان کردم..... حالا که میخواهم دیسک نجات رو با آپدیت جدید بسازم میخواهد که فایل ایزو رو آپدیت کنه... آپدیتش چه قدر طول میکشه؟ (چند مگ هست؟)
یه آنتی ویروسی معرفی کنید که ساخت دیسک نجاتش بی درد سر باشه!!!!! (نود که باید 900 مگ برنامه دان کنی.... آویرا که نمیشه....کسپر هم پدر آدمو در میاره....نورتون هم نمیشه....)
از وقتی اینترنت سکیوریتی کسپر ۲۰۱۱ گذشتم رو رایانه, هارد به شدت کار میکنه...
فن cpu هم همیشه روشن هست..کلا کامپیوترم کند شده..
ویندوز اکسپی... 1GB ram DDRII....
قبلان پانداsecurity داشتم اینطور نبود
آیا تو setting جائی هست که ۱ مقدار از این فشارش رو رایانه کم کنم..؟
عزیز دیسک نجات بیت دفندر دوستام میگن کم دردسر تره اما خودم ازش استفاده نکردم جدیدا توی سایت سافت پدیا دیسک نجات اف سیکیور هم اومده فکرکنم اونم عالی عمل کنه اما ازشون استفاده نکردم بخاطر راهنمایی گفتم
کدوم ورژن و نسخه کاسپر رو داری ؟
من 2011 رو دارم
کدوم نسخه ؟ اگر 11.0.2.556 رو داری این برا من هم این مشکل رو داشت که دیسک نجاتش اصلا آپدیت نمیشد.تو فروم کاسپر هم مطرح کردم و به نتیجه ای نرسیدم.ضمن این که متوجه شدم اشکال از سیتم من نیست و بقیه هم این مشکل رو دارند.
اما با نسخه قبل یعنی 11.0.1.400 هیچ مشکلی نداشتم و راحت کمتر از یک دقیقه دیسک نجات رو میشه به شرط نصب و آپدیت بودن کاسپر رو سیستم، آپدیت آفلاین کرد.
Last edited by omid-p30; 01-05-2011 at 15:51.
تاریخ اکسپایر انتی ویروس رو کدوم قسمت مینویسه؟
منظورم همون license valid until هست
کسپر را اجرا کنید.
پایین صفحه مدت را نوشته که چقدر مانده .
که شما روی این گزینه کلیک کنید تا وارد صفحه دیگری شوید و بالای صفحه نوشته شده که ...تا کی وقت داره.
License 74 days remaining
به فرض مثال.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)