دوست عزیز کدوم عمر باتری بیشتری داره؟؟ من در درجه اول عمر باتری بعد gps رو مد نظر دارم![]()
دوست عزیز کدوم عمر باتری بیشتری داره؟؟ من در درجه اول عمر باتری بعد gps رو مد نظر دارم![]()
دوست عزیز از جوابت ممنونم
راستش ظاهرا تفاوت این دو تا دوربین خیلی ناچیزه و خیلی از دوستانم تو صفحات قبل گفتن هر کدوم دوست دارید انتخاب کنید
شما در مورد لنز D3100 توضیح دادید اگه میشه در مورد لنز مناسب برای 550D هم تو ضیح بدین راستش دوستان اکثر لنزهای که قیمتاشون پایین بوده رو گفتن مناسب نیست فقط 15 85 دیدم که ازش تعریف کردن لنز خوب دیگه ای نیست؟
در مورد اینکه میگید صبر کن قیمتش پایین بیاد منظورتون قیمت جهانیشه یا قیمت تو ایران؟ اخه یکی از اقوام تا 2 ماه دیگه از امریکا داره میاد و میتونه این دوربینو برام بیاره
دوستان اگه جایی رو میشناسن که قیمت مناسبی داره خواهشا شمارشو برام پ.خ کنن تا زنگ بزنم قیمت بگیرم توی اصفهان یا تهران باشه
سلام بچه ها انگار سؤال من مغفول موند
کسی جواب بنده رو می دونه؟
از لنزهای کنن اطلاع چندانی ندارم ولی با همون 18-55 و یه 55-250 که قیمتش 250 تومنه کارتون راه می افته. خیلی ها این ست رو دارن. نسبت به قیمتش مناسبه.
قیمت 550D قبل از گرون شدنش حدود 850 بود. حالا هم اگه ارزون بشه شاید برگرده به حدود های 850 تا 900. ببینید اگه از اونور واستون بیارن به جه قیمتی به دستتون می رسه
[QUOTE=alishadabmehr;6150466]دوستان بين fz35 و fz40 و سوني hx9 كدوم بهتره ؟
انتظاراتمم كيفيت عكس بالا مخصوصا در حالت jpeg و جنس بدنه خوب و مستحكم و زياد بزرگ نباشه و خوشدست باشه و زوم بالاي 15 ديگه نيازي نيس ولي خوب اگه كيفيت كم نميشه باشه بهتره و تنظيماتش راحت باشه يعني بتونم سريع باهاش كار كنم و تقريبا همه نوع هم عكاسي ميكنم كلا مزايا و معايب مدلهاي ذكر شده رو نسبت به قيمتشون مقايسه كنين و بگين كه نسبت به قيمت كدومشون ارزش بالاتري دارن قيمت نهايت 500 . دم همتون گرم[/QUO
الو حاجي جواب بده ...كماكان منتظر...
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه
مسئله اینه که با قیمتی که به CANON SX230 (حدود 500تومان) میخوام بدم SONY امکانات خیلی بیشتری میده Sony Cybershot DSC-HX9V با همین حدود قیمت.
این تفاوت توجیه داره؟ یا پول اسمه
آقا SONY با کلی امکانات یا CANON
اصلا ارزش داره واسه مصرف خونگی همچین پولی بدم![]()
Last edited by ShetabIT; 04-06-2011 at 21:40.
قبل از گرانی اخیر قیمتش چند بوده؟
حدود 750 تومن
[QUOTE=ELSIN;6136370]سلام
چی از دوربین می خواهید ؟؟؟
اول عکس خوب گاهی هم فیلم میگیرم![]()
به این بنده خدا جواب بدید اساتید گرام . سوال من هم هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)