من که حوصله ندارم از این کارا بکنم
جدیدا چنتا بازی Ps1 رو ریختم رو PSP دارم بازی می کنم. فکر نکنم تا 3 ماه دیگه سرم خلوت بشه !!!![]()
من که حوصله ندارم از این کارا بکنم
جدیدا چنتا بازی Ps1 رو ریختم رو PSP دارم بازی می کنم. فکر نکنم تا 3 ماه دیگه سرم خلوت بشه !!!![]()
البته هنوز چیزی معلوم نیست باید صبر کنیم چند تا بازی دیگه هم ریلیز بشه ببینیم اونا اجرا می شه یا نه
فقط خدا کنه اجرا بشه که دیگه حوصله صبر کردن و گشتن نداریم
علی جان چرا باید 5.03 به پایین باشه؟؟
راستی این قضیه ی بازی های جدید چیه؟؟
البته من دقیقا چیزی متوجه نشدم
پست های بچه ها نگرانم کرد
ممنون میشم یه توضیحی بدی
فریمور باید 5.03 یا پایین تر باشه که بتوان کپی خورش کرد.فریمور های بالاتر از این را فعلا نمیشه کپی خور کرد.
این بازی جدید هم که سرش بحث هست برای اجرا شدن احتیاج به فریمور 5.55 داره که فقط با umd و این فریمور میشود بازی کرد.
اگر بازی های جدید همه به این سورت باشند (که احتمال خیلی زیاد هستند) و هکر ها فکری نکنند و راه حلی پیدا نشه تنها راه بازی کردن بازی های آینده خرید بازی های ارجینال و اپدیت به فریمور 5.55 هست.
توی یک جمله راه حلی برای این مشکل پیدا نشود باید بیخیال بازی های آینده بشویم.
منم دیشب بازی رو دانلود کردم،فکر کنم نوشته بود رو فریمور 5.00 تست شده ولی برای منم همون ارور رو داد و اجرا نشد
شماها چه زود نا امید شدین هنوز که چیزی قطعی نشده باید منتظر ریلیز های بعدی بود.
Last edited by morteza.m2n; 11-08-2009 at 12:03.
خوب اگر خودش از اول کپی خور شده بود چی؟؟؟
در مورد فریمور های 5.03 به بالا یعنی دازک الکس نتونسته کاری بکنه؟؟
یعمی ما هم مثل ps3 دار ها میشیم؟؟؟؟
ایشالا هکر ها یه کاری بکنند
به هر حال ممنونم علی جان
سلام عزیزان من دارم یه psp میخرم . که آنالوگش افتاده.
میخواستم ببینم میشه از جایی خرید ؟؟ یا نه !
بچه ها دیشب بدون اینکه سیو بازیا رو بردارم مموری رو فرمت کردم!!جوری نمیشه سیوا رو برگردون؟؟؟
اگه نمیشه کسی سیوای LOCO ROCO 2 تا اونجایی که باید با اون زن کله گنده مبارزه کنی رو نداره؟؟ با سیو medal of honor 2 تا 50% با midnight club la تا 10% رفته باشه رو اگه کسی داره بذاره؟؟
با تشکر از برو بچ
منم یه بار همچین کاری کردم ولی چون سیو خاصی نداشتم بی خیالش شدم
حالا یه بار با این برنامه امتحان کن ببین برشون می گردونه یا نه
(از گزینه super scan استفاده کن)
از اینم می تونی استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza fatemi; 11-08-2009 at 19:33.
بابا من از دانشگاه میزدم اینا رو بازی میکردم،دلتون خیلی خوشه ها!ولی از بابت برنامه Thanksمنم یه بار همچین کاری کردم ولی چون سیو خاصی نداشتم بی خیالش شدم
Last edited by *QWERT*; 11-08-2009 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)