دوستان دوتا 2 در آذر ماه عرضه میشه.خیلی غصه نخورید.بازی شاخیه ها.
دوستان دوتا 2 در آذر ماه عرضه میشه.خیلی غصه نخورید.بازی شاخیه ها.
سلام
دوستان من تازگیا معتاد این بازی شدم و نوب به حساب میام
قواعد و اصطلاحات بازی رو خوب یاد گرفتم.اما هنوز در حال تمرین هستم،تو 1v1 در مقابل AI همیشه برنده میشم.اما اگه 1v2 یا بیشتر باشه شکست می خورم.نمی دونم مشکلم چیه؟آیتم بستنم هم سعی می کنم نسبت به بازی و بر طبق playdota ببندم
اما خیلی راحت شکست میخورم.
مشکل من در اساس دوتا چیزه:
1-در مقابل بعضی هیرو ها هیچ غلطی نمی تونم بکنم.یعنی تا می رسم بهشون با لولاشون میکشنم
2-یه سری دیگه هم خوب اتک می دم بهشون اما تا میخوام کارو تموم کنم فرار میکنن
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنین
اولا به نظرم ترک کنی بهتره...بازی بسیار مزخرفی هستش....خودم یه عمری پای همین بازی بودم
دوما اگه میخوای یاد بگیری باید آنلاین بازی کنی...اونم با گارنا که خیلی جو بدی داره...لول...uid...هـک...فـحش...
در کل بازی رو DELETE کنی به نفعته
(حسی که الان دارم: یه پیر راه بلد و پخته در حال نصیحت کردن)
من هم موافقم بزاری کنار خیلی بهتره حداقل تا زمانی که دوتا 2 میاد بزار کنار
سجاد زدی تو خال
من ۳ ۴ سال پیش که توی گارنا تفریجی بازی می کردم واقعا یه دونه آدم حسابی با شعور هم پیدا نکردم(۹۹٪ افراد یا مشکل جنسی یا روانی داشتند)
این بود که کلا زده شدم (بهتر) الان هم نهایتا ماهی یکی دوبار با دوستان صمیمی توی خونه هم دیگه LAN بازی می کنیم.
امیدوارم بچه های اینجا هم خودشون رو بیخود معتاد اینجور محیط ها نکنند.
خب منم همکلاسیام رو دارم،با اونا بازی می کنم.
اما خب مسأله اینجاست که با اونا کم بازی می کنم.(چون نوب هستم زیاد بازیم نمی دن)حالا جو گارنا رو بیخیال شین.تورو خدا راهنمایی بدین
عزیز من بیا تو گیم رنجر خیلی بهتر از گارنا ست ...لااقل میتونی با شعور ها رو به دوستانت اضافه کنی و همیشه در دسترست باشند و کسانی که دوستان بالاتر معرفی کردند رو راحت بلاک میکنی که هیچ وقت مزاحمت نشوند.
من که تو گیم رنجر دو سه تا بیشتر ایرانی با شعور پیدا نکردم ولی با روسیه و بعضی سرور های اروپایی و آمریکایی با پینگ خیلی پایین بدون لگ و هیچ مشکلی بازی میکنم اکثرا هم آدم های خوبی هستند
نه می دونی مشکل اساسی من چیه؟
من دارم از نحوه ی بازی کردن و استراتژی ها سوال می کنم
شماها گیر دادین به گارنا و گیم رنجر!!!!
به پیر به پیغمبر من کاری به گارنا و گیم رنجر ندارم
جواب سوال صفحه ی قبلم رو بدین اگه می دونین!
نمیشه دقیقا گفت چه آیتمی برای چه هیرویی صد در صد مناسبه چون همیشه آیتم بستن به موقعیت هم تیمی ها و دشمنان بستگی داره یا به قول حرفه ای های اونور آب situational هست
هر هیرویی قلق خاص خودش رو برای کیل گرفتن از دشمن داره و بهترین آیتمهایی که میتونی برای هر هیرو ببندی بستگی به کلاس اون هیرو داره مثلا آیتم هایی که srtengh را تقویت میکنند باید برای هیروهای از همون کلاس ببندی نه برای هیرو های کلاس دیگه ولی در اکثر مواقع باید با توجه به حریفت آیتم ببندی مثلا برای مقابله با ریکی مارو باید جم یا آیتمی که نامریی ها رو نشون بده ببندی بعضی از هیروهای مثل اکس (کلاس تانک)خیلی سگ جون هستند باید damage هیرو ات رو زیاد کنی تا کیل بگیری بعضی از هیرو های هم کم جون اند ولی اگر بهشون مهلت بدی در چند ثانیه آسیب زیادی بهت وارد میکنند مثل هیروهای کلاس intellegence .ولی اگر غافل گیرشون شون کنی زود میمیرند در کل برای شکست هر هیرویی باید با همون هیرو بازی کنی و بدونی چه قابلیت هایی داره و برای عکس العمل در مقابل قابلیت هاش چه باید بکنی
بهتره شما اول ترفند های بازیکن های حرفه ای رو با دانلود ری پلی بازیشون یاد بگیری بعد بری همون کلک ها رو روی نوب ها پیاده کنی تا کم کم راه بیوفتی .......
ترفند هایی مثل Gank - deny - last hit - suicide - farming
replays can be downloaded from playdota.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)