فرانسه
اسپانیا
المان
بلژیک
سویس
امریکا
دوقوزاباد
![]()
فرانسه
اسپانیا
المان
بلژیک
سویس
امریکا
دوقوزاباد
![]()
- یه سوال پروفایل 16 و سرعتم هم 9 تا 9.5 مگ هست
این Date Rate: 10800 که توی کنسول زده یعنی شاتل روی این سرعت محدود کرده یا داره سرعت دانلود رو فقط نشون میده؟
- یه سوال دیگه... با توجه به Max Rate و SNR Margin اگر من نویز این خط رو بهتر کنم سرعت میتونه به 12، 13 مگ برسه؟ یا به نویز ربطی نداره و نویز خوب فقط باعث ثباب و کیفیت اتصال و... میشه؟Screen Shot
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان يه سوال اگر از شاتل مثلا سرويس 4 مگ بگيريم روي همون 4 مگ ميبنده خط رو يا تا 16 مگ باز ميذاره سرعت رو ؟
و اگر اين سرويس رو بگيرم چقدرش داخليه چقدرش خارجي
4 مگ - 160 گيگ - 40 تومن
Last edited by vahidreza2007; 01-02-2018 at 21:33.
فاصله با توجه به اینکه طبقه دوم و محل مودم هم داخل اتاقم هست حدودا 15 متر شد از کنار برق هم تا جایی ک میدونم نه رد نشده،
باکس مخابرات هم سر در نمیارم بیشتر توضیح بده
اسپلیتر هم دو تا خریدم هر دو اوضاع را خراب تر میکرد.
حالا تو فکرشم جای مودم را عوض کنم و یک سیم دیگه بکشم تا محل مودم که نزدیک تر بشه به سر خط بلکه اوضاع بهتر بشه.
امروز SNR خطم خیلی نوسان داره چند باری هم قطع شدم![]()
همون 4 مگ را برات میبنده. دیگه مثل قدیم نیست.
هرچه snr بالاتر و line attenuation کمتر باشه ریت بیشتری میتونید دریافت کنید ، تماس بگیر با شاتل ببین چی بهت میگه
کیفیت adsl ارتباط مستقیمی با نویز خط داره
موفق باشی![]()
باکس مخابراتی اگر فرسوده شده باشه یا زنگ زده باشه یا سیم هاش به صورت درهم توی هم تنیده شده باشه باعث ایجاد نویز میشه
اگر باکس مخاباتی فرسوده باشه بهترین کار اینکه سیم های که از زیر زمین میاد به کابل تلفن شما که مخابرات اونو کشیده مستقیم وصل بشه (باید از سیم بان بخواهید اینکارو انجام بده )
دو اسپلیتر منم تست کردم روی خط جواب نمیده یعنی تفاوتی با یکیش هم نداره
ایده خوبیه جا به جا کنن ، امیدوارم جواب بگیری
سلام
یه مشکلی داشتم ..
شما هم با این اکانت شاتلند مشکل دارین؟!!
بعضی موقعه جن میگیرتش به اکانت یه بنده خدا دیگه وصلمون میکنه...
فقط مشکله منم نیستش چند وقت پیش یه بنده خدا تو تلگ.. پی ام داد گفت شرمنده داداش به اکانت تو وصلم( کل شماره ها و زندگیمون میفته دسته بقیه خوب
)
خلاصه راه حلی چیزی داره یا باگه
این موضوع رو من چند ماه پیش به خوده شاتل زنگ زدم گفتم وقتی ویرایش پروفایل میزنی ادرس تلفن خونه یه بنده خدا دیگه رو نشون میده ! اصلا فک نکنم منتقل کرده باشن به پشتیبانی شاتلند!
در کل این شاتلند پر از باگ و ساختار مزخرف هستش ، قشنگ معلومه زورچپونی یه چی بالا اوردن و اصلا روش وقت نذاشتن .
Last edited by Bensonw3x; 02-02-2018 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)