تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 2608 اولاول ... 440840890930936937938939940941942943944950990104014401940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نوابغ بالاخره بعد از هزینه کردن میلیاردها تومان پول موفق شدن سرعت 2 مگابیت!!!! برای شبکه داخلی (اینترانت ملی) ارائه بدن صلوات دژمن شکن رو بلند بفرست یعنی همونطور که نفت اومد سر سفره فیبرم اومد دم مودم! سرعت باور نکردنیه 2 مگابیت!!!! برای باز کردن سایت تبیان نهاد دسته کلید و میهن دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این که بگذریم فکر نمیکنم خبر خاصی باشه فقط دارن گرونترش میکنن که کاربرا راضی باشن گرون بی کیفیت!الان مدتهاست سرعت پینگ و تایم اوت افتضاحه و البته ملی هم میشه!در مورد فیسبوک هم بعضی isp ها رفع شده معلوم نیست چرا موقته یا نه در هر صورت پیشنهاد میکنم فعلا از تحریم شکن استفاده کنید!

لکن انقدر نگویید اینترنت اینترنت ! اینترنت مال خر است!ما برای شما اینترانت ملی حلال آوردیم

2. 11 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به دادم برسید! تجربه ی واقعی اینترنت ملی داره به سرم میاد! دوستان الان دو هفتست که تو روز چند بار ( این دو روز اخیر روزی 20 بار اتفاق افتاده بیشتر شده) یه دفعه کلا ارتباطم با سرور های خارجی قطع میشه ! فقط میتونم سایت بانک ها و ورزش رو باز کنم که سرور ایران هستند از میهن دانلود هم 131 میکشه مثل بنز دانلود میکنم ولی سایر سایت های از جمله سایت های لیچر خیر!
    حدودا ده دقیقه این اتفاق می افته و بعد خود به خود درست میشه. توی این مدت زمانی سایت گول و یاهو و .... هم باز نمیشن . اصلا ربطی به فیلتر شکن و این حرفا نداره اونا که کلا از دور خارج میشن سایت های بی فیلتر هم باز نمیشن. آنتی ویروس و فایروال رو از کار انداختم بازم اینجوری میشد. مودم دیگه رو امتحان کردم باز درست نشد. پشتیبانی مخابرات هم میگه چنین موردی گزارش نشده اصلا! در ضمن حدودا 6 ساله که خط تلفن دچار مشکل جزئی شده هر چند ثانیه یه بار یه تیک میزنه به نظرتون می تونه اشکال از سیم کشی تلفن باشه؟ اصلا کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده؟
    خودت جواب خودت رو دادی !

داری میگی 2 هفتس پس بدون مشکل از این حروم لقمه هاست نه تو برای منم الان 1 هفتس همین مشکل رو که میگی داره اون پشتیبان های گاگول آخه چیزی بارشونه که از اونا نظر میخوای؟

این مشکل دقیقا به gateway مربوط میشه و همون ملی شدن اینترنت و بس دیشب 1 ساعت برای من ملی شد . مطمئن باش مشکل از اوناست نه تو !

4. 2 کاربر از aalarma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر دوست گرامیم آره این داستان خیلی به افسانه بودن میل میکنه، یعنی نمی شه گفت تاثیر نداره ولی تاثیرش در میلی ثانیه هست ( معادل یکبار پلک زدن شما ) کل حرف این دوستمون اینه شما پای این اینترنت موهات داره رنگ دندونات داره میشه، این وسط چند میلی ثانیه چه ارزشی داره ؟! ولی یک توصیه کلی هست توی ست کردن DNS ( البته با توجه به شرایط ایران ) : 1- Primary DNS رو یک DNS پابلیک پدر مادر دار قرار دهید مثل : 8.8.8.8 2- Secondary DNS رو هم یک DNS داخلی ست کنید مثل : 217.218.127.127 و اگه مودمتون NAT هست این روی توی مودم ست کنید... و اگر هم کانکشنی وصل میشید توی Properties => Networking => IPv4 => DNS همین بود کل داستان.
    سعید جان سرعت وب من خیلی تغییر کرد !!! با dns های دیگه اینجوری نبود.بازم اگه عددهای بهتری میدونی راهنمایی کن.

راستی بچه ها من هنوز با پرا-کسی میخوام وارد سایتهای قیلتر شده برم ، سایت رو قیلتر برام میاره ، شما هم همچین مشکلی دارید یا مشکل از اکانت پرا-کسی منه ؟
    Last edited by GHAGHALEELEE; 17-09-2013 at 17:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودت جواب خودت رو دادی !

داری میگی 2 هفتس پس بدون مشکل از این حروم لقمه هاست نه تو برای منم الان 1 هفتس همین مشکل رو که میگی داره اون پشتیبان های گاگول آخه چیزی بارشونه که از اونا نظر میخوای؟

این مشکل دقیقا به gateway مربوط میشه و همون ملی شدن اینترنت و بس دیشب 1 ساعت برای من ملی شد . مطمئن باش مشکل از اوناست نه تو !
    خدا بگم چی کارشون نکنه . ماهی 60-70 تومن پول اینترنت و لیچر و ------ میدیم اونم تو این اوضاع اقتصادی آخرشم این جوری حالمونو می گیرن. ما که کلا همه کارامون اینترته فیلم وسریال با این وضعیت بریم افغانستان یا تاجیکستان زندگی کنیم بهتره .

7. 2 کاربر از hoseinelnino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سعید جان سرعت وب من خیلی تغییر کرد !!! با dns های دیگه اینجوری نبود.بازم اگه عددهای بهتری میدونی راهنمایی کن.

راستی بچه ها من هنوز با پرا-کسی میخوام وارد سایتهای قیلتر شده برم ، سایت رو قیلتر برام میاره ، شما هم همچین مشکلی دارید یا مشکل از اکانت پرا-کسی منه ؟
    نمی دونم از وضیعت مسیر دهی های (Route) های مخابرات اطلاع داری یا نه. ساختار شبکه مخابرات این طور برنامه ریزی شده که هر رنج ای پی مخابرات از یک مسیر برای خروج داده شما از کشور استفاده میکنه، به درگاه ای داده ها می توانند از کشور خارج شوند ما به اصطلاح می گوییم Gateway . هر کشور برای اینکه لینک ارتباطی اینترنتش را پایدار کند از چندین Gateway مرزی استفاده میکند برای اینکه مثل یک موقعه اگر یکی از Gateway ها با اختلال مواجه شد که کشور اینترنتش به مشکل نخورد و بسته ها بتوانند از مسیری دیگر و Gateway ای دیگر خارج و وارد شود.

من به شخصه فکر نمی کنم مشکلت از DNS بوده باشه، بلکه تغییر دی ان اس باعث شده که برای چند ثانیه اینترنت قطع و دوباره وصل بشه و در هنگام وصل شدن خوش شانس بودی IP گرفتی که روی Gateway پر سرعت تنظیم شده بوده.

ولی اینکه توصیه ام برای استفاده از آن ترتیب DNS هست به این خاطره که به DNS های ایران اعتمادی امنیت و پایداری شون نیست.
    و ممکن اگر شما Primary DNS خود رو ایران ست کنی، بعضی ها از این نوع تنظیم شما DNS سوء استفاده کنند و اقدام به DNS Attack کنند ! برای همینه همیشه توصیه میکنم Primary رویه یک DNS سرور معروف خارجی قرار بدید.
    ولی این قضیه توی همه جای دنیا برعکسه مثلا توی معمولا آمریکا هر شهر برای خودش یک Public DNS سرور داره که ISP ها معمولا همون رو به عنوان Primary DNS سرور مشتری هاشون قرار میدن و Secondary DNS رو روی مثلا 8.8.8.8 تنظیم می کنند.

و در نهایت ام ممکنه سوال پیش بیاد که از کجا بفهمیم روی Gateway پر سرعت قرار داریم ؟ جواب ساده است از 8.8.8.8 پینگ طولانی بگیرید و در جهت پیدا کردن بهترین Gateway شروع به ری بوت مودم کنید تا زمانی بتونید کَفِ پینگ تایم رو پیدا کنید.

9. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به دادم برسید! تجربه ی واقعی اینترنت ملی داره به سرم میاد! دوستان الان دو هفتست که تو روز چند بار ( این دو روز اخیر روزی 20 بار اتفاق افتاده بیشتر شده) یه دفعه کلا ارتباطم با سرور های خارجی قطع میشه ! فقط میتونم سایت بانک ها و ورزش رو باز کنم که سرور ایران هستند از میهن دانلود هم 131 میکشه مثل بنز دانلود میکنم ولی سایر سایت های از جمله سایت های لیچر خیر!
    حدودا ده دقیقه این اتفاق می افته و بعد خود به خود درست میشه. توی این مدت زمانی سایت گول و یاهو و .... هم باز نمیشن . اصلا ربطی به فیلتر شکن و این حرفا نداره اونا که کلا از دور خارج میشن سایت های بی فیلتر هم باز نمیشن. آنتی ویروس و فایروال رو از کار انداختم بازم اینجوری میشد. مودم دیگه رو امتحان کردم باز درست نشد. پشتیبانی مخابرات هم میگه چنین موردی گزارش نشده اصلا! در ضمن حدودا 6 ساله که خط تلفن دچار مشکل جزئی شده هر چند ثانیه یه بار یه تیک میزنه به نظرتون می تونه اشکال از سیم کشی تلفن باشه؟ اصلا کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده؟
    این مشکل رو منم دارم دقیقا ، از طرف خوده مخابرات هیچ کاری نمیشه کرد

11. این کاربر از m64m64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی با پرا-کسی مشکل داره ؟ من سایتهای قیلتر رو با پرا-کسی هم باز میکنم باز قیلتر نشون میده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام همونطور که اشاره شد این مشکل از طرف کاربر نیست نه خط نه مودم و تنظیمات و ... رو تغییر ندید!وقتی اینطوری میشه شما فقط به محتوای حلال دسترسی دارید!

نمی دونم از وضیعت مسیر دهی های (Route) های مخابرات اطلاع داری یا نه. ساختار شبکه مخابرات این طور برنامه ریزی شده که هر رنج ای پی مخابرات از یک مسیر برای خروج داده شما از کشور استفاده میکنه، به درگاه ای داده ها می توانند از کشور خارج شوند ما به اصطلاح می گوییم Gateway . هر کشور برای اینکه لینک ارتباطی اینترنتش را پایدار کند از چندین Gateway مرزی استفاده میکند برای اینکه مثل یک موقعه اگر یکی از Gateway ها با اختلال مواجه شد که کشور اینترنتش به مشکل نخورد و بسته ها بتوانند از مسیری دیگر و Gateway ای دیگر خارج و وارد شود.

من به شخصه فکر نمی کنم مشکلت از DNS بوده باشه، بلکه تغییر دی ان اس باعث شده که برای چند ثانیه اینترنت قطع و دوباره وصل بشه و در هنگام وصل شدن خوش شانس بودی IP گرفتی که روی Gateway پر سرعت تنظیم شده بوده.

ولی اینکه توصیه ام برای استفاده از آن ترتیب DNS هست به این خاطره که به DNS های ایران اعتمادی امنیت و پایداری شون نیست.
    و ممکن اگر شما Primary DNS خود رو ایران ست کنی، بعضی ها از این نوع تنظیم شما DNS سوء استفاده کنند و اقدام به DNS Attack کنند ! برای همینه همیشه توصیه میکنم Primary رویه یک DNS سرور معروف خارجی قرار بدید.
    ولی این قضیه توی همه جای دنیا برعکسه مثلا توی معمولا آمریکا هر شهر برای خودش یک Public DNS سرور داره که ISP ها معمولا همون رو به عنوان Primary DNS سرور مشتری هاشون قرار میدن و Secondary DNS رو روی مثلا 8.8.8.8 تنظیم می کنند.

و در نهایت ام ممکنه سوال پیش بیاد که از کجا بفهمیم روی Gateway پر سرعت قرار داریم ؟ جواب ساده است از 8.8.8.8 پینگ طولانی بگیرید و در جهت پیدا کردن بهترین Gateway شروع به ری بوت مودم کنید تا زمانی بتونید کَفِ پینگ تایم رو پیدا کنید.

در تکمیل صحبتت تو حالت عادی دی ان اس تاثیر مستقیمی تو سرعت دانلود و کاهش چشمگیر پینگ نداره صرفا اینکه شما اطلاعاتت رو به کجا میدی از نظر امنیت بین یک سرور عمومی تو کشور دیگه و اختصاصی و محلی تفاوت زیادی هست!بیشتر تو وبگردی خودش رو نشون میده ولی خب اینجا ایرانه با دی ان اس داخلی یک سایت باز نمیشه با دی ان اس خارجی میشه!و حتی برعکس ...

dns poisoning attack هم خیلی خطرناکه چون تمام پاسخ ها جعلیه! همچنان ارور additional log on مشاهده میشه ارتباط تنگاتنگی با استفاده از تحریم شکن داره!

متاسفانه کف پینگ شده 200 و هیچ جور(20 بار ریست) پایینتر نمیاد! گاهی انقدر سریع و متوالی دی سی میکنم بلاک میکنه چند دقیقه 691 میده البته ای پی شده 2.191 که مثل همون قبلیه خلاصه گیت وی و مسیردهی جدید افتضاحه!
    حالا گرونتر میکنن ببینیم اشتراک واقعا کم میشه پینگ پایین میاد!؟
    +

باز شدن فیسـبوک نقص فنی بود!!

بچه ها کسی با پرا-کسی مشکل داره ؟ من سایتهای قیلتر رو با پرا-کسی هم باز میکنم باز قیلتر نشون میده.
    خیلی وقته استفاده نمیکنم ازش شاید پورت 443 مختل شده دوباره!با توجه به اتفاقات اخیر فاز اجرایی شبکه ملی اطلاعات و مراکز تبادل ترافیک دیتا تغییرات تو گیت وی و فیلترینگ و ... گویا فعلا آب خوش از گلومون پایین نمیره

14. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله از دیروز منهدم کردن!
    روی مخابرات میتونید از L 2 T P و O P E N V P N استفاده کنید. K E R I O هم میگن جواب میده.
    اون اولی فعلا رو مخابرات خیلی خوب جواب میده. سرعتش هم خوبه.

16. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من دیشب با +tunnel راحت 1 گیگ دانلود کردم با حداکثر سرعت(512) البته از 1 شب به بعد درست شده بود و گرنه ساعت 12 هم face و ... باز نمیشدن

18. این کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •