تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 1805 اولاول ... 44084089093093693793893994094194294394495099010401440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری نیستند آخه چرا اینقدر اعصابتون رو خورد میکنید ولش کنید برید یک isp دیگه این بحث ها به هیچ نتیجه ای نمیرسه و هیچی هم درست نمیشه

2. 5 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه قراره اینجا همه اعتراض کنن تا فقط سرعت طلایی بخاطر 10 15 تومن اضافه تر درست شه باید بگم اونوقت دیگی که برای من نجوشه بهتره سر..........

پس از همین تریبون اعلام میکنم نهایت تشکر رو از مخابرات بدلیل ارائه سرعت واقعی در ساعات رایگان و نیز سرعت بالاتر در تایم روزانه رو دارم. و از اقای مدیر عامل هم بخاطر وقتی که میزارن و اهتمامی که جهت رفع مشکلات دارن متشکرم. جدیدا مخابرات خیلی باثبات تر شده. و احتمالا در طرح جدید با یه اضافه پرداخت سرعتهای شبانه طرحهای با سرعت پایینتر هم بهبود پیدا کنه. بهتره دیگه وقتمون رو توی این تاپیک که هر کس فقط بفکر خودشه نگیریم.
    مخابرات حمایتت میکنیم!

4. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اخه مساله اینجاست با کم کردن درصدی ازطرح ها هم عده خیلی زیادی ناراضی خواهند بود چون همین الانم که می بینید به قولی طرح طلایی محدودیت نداره خیلی ازدوستان نصف سرعتهم ندارن مثل جناب شجاعی یا علی اقاو... اون طرح های پایین دیگه هیچی
    پس مشکل این حرفا نیست مشکل اینجاست که سرعت شبانه به خیلی عوامل بستگی داره تا خوب ازکاردربیاد
    مخابرات هم الکی داره لج می کنه براحتی می تونه 128 256 و 512 رو بیاره رو90 مطمئن باشید هیچ تاثیری به خال طلایی و نقرهایی و بقیه طرح ها نخواهدداشت اونی که خوب بوده بازم خوبه اونای دیگه هم کمافسابق خواهند بود واگرنه مخابرات پهنای باند داره به همه برسه اما سروری که می دانلودی با چه کسایی شیر شدی مرکزمخابراتی و... خیلی جیزهای دیگه تو این سرعت شبانه تاثیر دارن
    اگرهم زیربارنمی رن الکی دیگه هی تکرارنکنیم حرفا رو تا دوهفته دیگه به قول خودشون طرخ می زارن هرکی به قولی 10تومان براش مهم نیست بره طرح بالاتربخره اگه هم دسترسی داره خب ازجای دیگه بگیره
    درضمن یک سری از صحبت ها هم واقعا فعلا گفتنش لزومی نداره چون می دونیم هیچ تغیر ی درخال حاضرنخواهد کرد مثلا همین گیگ 400تومان
    اخه کدوم شرکت تو ایران هرگیگ رو داره 400می ده که شما ازاینا می خواین این کاررو کنند یک درخواست هایی کنید که واقعا عملی باشه
    فقط اسیاتک داره اینترانت جدا می فروشه اونم قیمتش با اینترنت هیچ فرقی ندارهو خیلی چیزهای دیگه که واقعا ازاختیارت مدیرعامل مخابرات خراسان هم بیرونه

6. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه قراره اینجا همه اعتراض کنن تا فقط سرعت طلایی بخاطر 10 15 تومن اضافه تر درست شه باید بگم اونوقت دیگی که برای من نجوشه بهتره سر..........
    چیزی نمی خوام بنویسم ولی ادیتور اجازه خالی فرستادن متن رو نمیده.

8. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا از وقتی صفحه اصلی گلد نت ( اینترنت مخابرات) عوض شده قسمت تمدید و شارژ رو برداشتن. خالا برای شارژ خجم باید چکار کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا از وقتی صفحه اصلی گلد نت ( اینترنت مخابرات) عوض شده قسمت تمدید و شارژ رو برداشتن. خالا برای شارژ خجم باید چکار کرد؟
    نه بر نداشتن ! واسه من هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه بر نداشتن ! واسه من هست
    ولی من قسمت تمدید رو ندارم...میشه بگین کدوم قسمته؟

اینم عکسش
    Last edited by ekhorasan; 12-12-2013 at 16:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تمدید رو خیلی وقت برداشتن اما شارژ حجم و زمان هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ولی من قسمت تمدید رو ندارم...میشه بگین کدوم قسمته؟

اینم عکسش
    منظورم همون شارژ حجم بود...هر چند من قبلا گزینه تمدید رو هم داشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

اخه مساله اینجاست با کم کردن درصدی ازطرح ها هم عده خیلی زیادی ناراضی خواهند بود چون همین الانم که می بینید به قولی طرح طلایی محدودیت نداره خیلی ازدوستان نصف سرعتهم ندارن مثل جناب شجاعی یا علی اقاو... اون طرح های پایین دیگه هیچی
    پس مشکل این حرفا نیست مشکل اینجاست که سرعت شبانه به خیلی عوامل بستگی داره تا خوب ازکاردربیاد
    مخابرات هم الکی داره لج می کنه براحتی می تونه 128 256 و 512 رو بیاره رو90 مطمئن باشید هیچ تاثیری به خال طلایی و نقرهایی و بقیه طرح ها نخواهدداشت اونی که خوب بوده بازم خوبه اونای دیگه هم کمافسابق خواهند بود واگرنه مخابرات پهنای باند داره به همه برسه اما سروری که می دانلودی با چه کسایی شیر شدی مرکزمخابراتی و... خیلی جیزهای دیگه تو این سرعت شبانه تاثیر دارن
    اگرهم زیربارنمی رن الکی دیگه هی تکرارنکنیم حرفا رو تا دوهفته دیگه به قول خودشون طرخ می زارن هرکی به قولی 10تومان براش مهم نیست بره طرح بالاتربخره اگه هم دسترسی داره خب ازجای دیگه بگیره
    درضمن یک سری از صحبت ها هم واقعا فعلا گفتنش لزومی نداره چون می دونیم هیچ تغیر ی درخال حاضرنخواهد کرد مثلا همین گیگ 400تومان
    اخه کدوم شرکت تو ایران هرگیگ رو داره 400می ده که شما ازاینا می خواین این کاررو کنند یک درخواست هایی کنید که واقعا عملی باشه
    فقط اسیاتک داره اینترانت جدا می فروشه اونم قیمتش با اینترنت هیچ فرقی ندارهو خیلی چیزهای دیگه که واقعا ازاختیارت مدیرعامل مخابرات خراسان هم بیرونه

شركت مخابرات خوزستان هر گيگ رو ميده 3500

اينم لينكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •