تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 4105 اولاول ... 440840890930936937938939940941942943944950990104014401940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من متولد 73 بهمن ماه هستم

دنبال معافیت تحصیلی هستم میشه یکی بگه دقیقا باید چیکار کنم ؟ ( اطلاعات خودم در این مورد 0 هست )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من متولد 73 بهمن ماه هستم

دنبال معافیت تحصیلی هستم میشه یکی بگه دقیقا باید چیکار کنم ؟ ( اطلاعات خودم در این مورد 0 هست )
    برادر شما که مشمول نیستید !!
    بعدش مگه معافیت تحصیلی چیه شما تا زمانی که دارید درس میخونید معاف هستید بعدش هم میرید خدمت !! البته نباید درس خوندنتون زیاد طول بکشه!!!

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام. ما هیچ کدوم عضو بهزیستی نیستیم. من یک پسرم چه جوری میشه از طریق بهزیست اقدام کرد؟
    سلام.نیازی به عضو بودن نیست.
    اگر بهزیستی تایید کنه که شرایط رو داری نظام وظیفه هم احتمال 80-90 درصد قبول میکنه.
    برین اوجا وقت بگیرید.

5. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر شما که مشمول نیستید !!
    بعدش مگه معافیت تحصیلی چیه شما تا زمانی که دارید درس میخونید معاف هستید بعدش هم میرید خدمت !! البته نباید درس خوندنتون زیاد طول بکشه!!!
    حرف شما درسته ولی میخوام قبل از اینکه مشمول سربازی بشم اطلاعاتی در این رابطه بدست بیارم

البته نباید درس خوندنتون زیاد طول بکشه!!!
    تا چه سنی مثلا ؟

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

خدا رو شکر ما که رفتیم چند وقته پیش کارتشم اومد راحت شدیم اگر کسی سوال خاصی داره پیغام بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام.من اگه خدا بخواد تا مهر ارشدم تموم میشه و بعدش باید اقدام کنم واسه سربازی.سوالی که داشتم اینه که من پدرم فوت کرده و برادرم هم معافه.الان 3 سال میشه که ازدواج کرده و من با مادرم تنها زنگی می کنم.مادرم بیماری قلبی و دیابت داره.میخواستم بدونم راهی هست که من بتنم خدمتمو تو شهر خودم یا نزدیک شهرم بگذرونم.اگه میشه چکار باید بکنم و از کی برم دنبالش.ممنون میشم کمکم کنین.در ضمن تو برگ سبز مینویسه که کجا افتادیم منظورم سپاه،ارتش یا نیروی انتظامیه.یا اینکه اونو تو برگ سفید می نویسند.همچنین من از یکی شنیدم که یه یگان جدید بنام مرزبانی اضافه شده که الان بیشتر افراد رو می فرستن اونجا.حقیقت داره؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.من اگه خدا بخواد تا مهر ارشدم تموم میشه و بعدش باید اقدام کنم واسه سربازی.سوالی که داشتم اینه که من پدرم فوت کرده و برادرم هم معافه.الان 3 سال میشه که ازدواج کرده و من با مادرم تنها زنگی می کنم.مادرم بیماری قلبی و دیابت داره.میخواستم بدونم راهی هست که من بتنم خدمتمو تو شهر خودم یا نزدیک شهرم بگذرونم.اگه میشه چکار باید بکنم و از کی برم دنبالش.ممنون میشم کمکم کنین.در ضمن تو برگ سبز مینویسه که کجا افتادیم منظورم سپاه،ارتش یا نیروی انتظامیه.یا اینکه اونو تو برگ سفید می نویسند.همچنین من از یکی شنیدم که یه یگان جدید بنام مرزبانی اضافه شده که الان بیشتر افراد رو می فرستن اونجا.حقیقت داره؟
    دوست عزیز خدا رحمت کنه پدرتون رو.
    شما اگر میتونی برو از طریق بهزیستی معافیت کفالت نگهداری از مادر بگیر.یکی از اقواممون دقیقا مثل شما بود و معاف شد.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز خدا رحمت کنه پدرتون رو.
    شما اگر میتونی برو از طریق بهزیستی معافیت کفالت نگهداری از مادر بگیر.یکی از اقواممون دقیقا مثل شما بود و معاف شد.
    نه داداش معاف نمیشه. چون برادر داره به هیچ وجه معاف نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نه داداش معاف نمیشه. چون برادر داره به هیچ وجه معاف نمیشه
    من برادرم ازم بزرگتره و معافیت کفالت داره.من دنبال معافیت نیستم.میخواستم بدونم راهی داره تو شهر خودم خدمت کنم یا نه؟

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

همونطور که فرهاد جان گفتن معاف نمیشید اما در مورد تو شهر خودت خدمت کنی میتونی یه کارایی بکنی اگر سپاه بیوفتی ک چه بهتر اگر نیروی افتض.. ببخشید نیروی انتظامی افتادی کارت سخت تر هست یه مشت ادم زبون نف...ببخشید
    در کل اگر نامه ای چیزی از بهزیستی پیدا بتونی بکنی و بچه زرنگی باشه میتونی یه کارایی بکنی من خودم زمان خدمت نیروی انسانی خدمت میکردم توضیح خواستی بگو بیشتر توضیح بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •