سلام دوستان
من متولد 73 بهمن ماه هستم
دنبال معافیت تحصیلی هستم میشه یکی بگه دقیقا باید چیکار کنم ؟ ( اطلاعات خودم در این مورد 0 هست )![]()
سلام دوستان
من متولد 73 بهمن ماه هستم
دنبال معافیت تحصیلی هستم میشه یکی بگه دقیقا باید چیکار کنم ؟ ( اطلاعات خودم در این مورد 0 هست )![]()
برادر شما که مشمول نیستید !!
بعدش مگه معافیت تحصیلی چیه شما تا زمانی که دارید درس میخونید معاف هستید بعدش هم میرید خدمت !! البته نباید درس خوندنتون زیاد طول بکشه!!!
سلام.نیازی به عضو بودن نیست.
اگر بهزیستی تایید کنه که شرایط رو داری نظام وظیفه هم احتمال 80-90 درصد قبول میکنه.
برین اوجا وقت بگیرید.
حرف شما درسته ولی میخوام قبل از اینکه مشمول سربازی بشم اطلاعاتی در این رابطه بدست بیارم
تا چه سنی مثلا ؟
خدا رو شکر ما که رفتیم چند وقته پیش کارتشم اومد راحت شدیم اگر کسی سوال خاصی داره پیغام بده
سلام.من اگه خدا بخواد تا مهر ارشدم تموم میشه و بعدش باید اقدام کنم واسه سربازی.سوالی که داشتم اینه که من پدرم فوت کرده و برادرم هم معافه.الان 3 سال میشه که ازدواج کرده و من با مادرم تنها زنگی می کنم.مادرم بیماری قلبی و دیابت داره.میخواستم بدونم راهی هست که من بتنم خدمتمو تو شهر خودم یا نزدیک شهرم بگذرونم.اگه میشه چکار باید بکنم و از کی برم دنبالش.ممنون میشم کمکم کنین.در ضمن تو برگ سبز مینویسه که کجا افتادیم منظورم سپاه،ارتش یا نیروی انتظامیه.یا اینکه اونو تو برگ سفید می نویسند.همچنین من از یکی شنیدم که یه یگان جدید بنام مرزبانی اضافه شده که الان بیشتر افراد رو می فرستن اونجا.حقیقت داره؟
دوست عزیز خدا رحمت کنه پدرتون رو.
شما اگر میتونی برو از طریق بهزیستی معافیت کفالت نگهداری از مادر بگیر.یکی از اقواممون دقیقا مثل شما بود و معاف شد.
نه داداش معاف نمیشه. چون برادر داره به هیچ وجه معاف نمیشه
من برادرم ازم بزرگتره و معافیت کفالت داره.من دنبال معافیت نیستم.میخواستم بدونم راهی داره تو شهر خودم خدمت کنم یا نه؟
همونطور که فرهاد جان گفتن معاف نمیشید اما در مورد تو شهر خودت خدمت کنی میتونی یه کارایی بکنی اگر سپاه بیوفتی ک چه بهتر اگر نیروی افتض.. ببخشید نیروی انتظامی افتادی کارت سخت تر هست یه مشت ادم زبون نف...ببخشید
در کل اگر نامه ای چیزی از بهزیستی پیدا بتونی بکنی و بچه زرنگی باشه میتونی یه کارایی بکنی من خودم زمان خدمت نیروی انسانی خدمت میکردم توضیح خواستی بگو بیشتر توضیح بدم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)