تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 1124 اولاول ... 4408408909309369379389399409419429439449509901040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خبر جدید و جالب اینکه :
    از دوستان تماس گرفتن با پشتیبانی گفتن چرا سرعت نا محدود های ما کمه ! جواب دادن که : چون اشتراکی و 1 به 8 هست . شما اگه سرعتت برای 1 مگ بین 128 و 16 باشه کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره !
    پرسیدن : یعنی شما خودتون محدودیت نذاشتین که هر 10 دقیقه یک بار سرعت همه نامحدود ها بشه 256 کیلوبیت ؟! فرمودند : نه اگه سرعت پایین میاد به خاطر شلوغی شبکه هست و عادیه ( یعنی ما reconnect که میکنیم سرعت میچسبه به 128KB/s کاملا عادیه و توی اون 5 ثانیه 10 نفر دانلود هاشون رو برای ما قطع میکنن !!!!! بعد از اینکه سرعت افت میکنه شما تا 10 ساعت هم بذاری دانلود سرعتت از 35 یا 40 بیشتر نخواهد شد !!! در حالی که یه بار DC کنی دوباره وصل شی سرعتت میشه سرعت اسمی خودت فقط برای 10 تا 15 دقیقه )

پرسیدن : این مورد موقتی هست ؟! فرمودند ! : خیر همینطوری بوده و هست !
    پرسیدن : پس قبل از عید چرا اینطور نبود و سرعتا همه بالا بود ؟ فرمودند : برنامه ای هست که جدیدا اجرا شده !

یعنی حال کردن پول مارو بکشن بالا . براشون کافی نبوده پهنای باند هر STM1 از 37 میلیون شده 24 میلیون ! قیمت رو گرون کردن که هیچ ... گوه زدن به کل سرعت ها و با کمال پررویی میگن سرعت خیلی هم خوبه وقتی هم که میگی شما دارین دزدی میکنین میگن طیق قانون سرعت شما حق داره تا 16 پایین بیاد ... یعنی دارن از قانون سو استفاده میکنن و عمدا ( نه به خاطر ترافیک بالای شبکه ) سرعت های نا محدود هارو بعد از 10 دقیقه محدود میکنن

قصد ندارین برنامه بریزین 20 فروردین بریم یه حرفی چیزی بزنیم ؟! یه شکایت نامه هم در حال تنظیمه باید حداقل 10 15 نفر امضاش کنن که به بازرسی کل بره

2. 4 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

خبر جدید و جالب اینکه :
    از دوستان تماس گرفتن با پشتیبانی گفتن چرا سرعت نا محدود های ما کمه ! جواب دادن که : چون اشتراکی و 1 به 8 هست . شما اگه سرعتت برای 1 مگ بین 128 و 16 باشه کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره !
    پرسیدن : یعنی شما خودتون محدودیت نذاشتین که هر 10 دقیقه یک بار سرعت همه نامحدود ها بشه 256 کیلوبیت ؟! فرمودند : نه اگه سرعت پایین میاد به خاطر شلوغی شبکه هست و عادیه ( یعنی ما reconnect که میکنیم سرعت میچسبه به 128KB/s کاملا عادیه و توی اون 5 ثانیه 10 نفر دانلود هاشون رو برای ما قطع میکنن !!!!! بعد از اینکه سرعت افت میکنه شما تا 10 ساعت هم بذاری دانلود سرعتت از 35 یا 40 بیشتر نخواهد شد !!! در حالی که یه بار DC کنی دوباره وصل شی سرعتت میشه سرعت اسمی خودت فقط برای 10 تا 15 دقیقه )

پرسیدن : این مورد موقتی هست ؟! فرمودند ! : خیر همینطوری بوده و هست !
    پرسیدن : پس قبل از عید چرا اینطور نبود و سرعتا همه بالا بود ؟ فرمودند : برنامه ای هست که جدیدا اجرا شده !

یعنی حال کردن پول مارو بکشن بالا . براشون کافی نبوده پهنای باند هر STM1 از 37 میلیون شده 24 میلیون ! قیمت رو گرون کردن که هیچ ... گوه زدن به کل سرعت ها و با کمال پررویی میگن سرعت خیلی هم خوبه وقتی هم که میگی شما دارین دزدی میکنین میگن طیق قانون سرعت شما حق داره تا 16 پایین بیاد ... یعنی دارن از قانون سو استفاده میکنن و عمدا ( نه به خاطر ترافیک بالای شبکه ) سرعت های نا محدود هارو بعد از 10 دقیقه محدود میکنن

قصد ندارین برنامه بریزین 20 فروردین بریم یه حرفی چیزی بزنیم ؟! یه شکایت نامه هم در حال تنظیمه باید حداقل 10 15 نفر امضاش کنن که به بازرسی کل بره
    اینترنت ایران مفتش هم گرونه ، اینو قبول دارم
    ولی انتظار داری با ماهی 45 تومن خط 1 مگ اختصاصی بهت بدن ؟ برای خودشون بالای 150 تومن تموم میشه ( بدون در نظر گرفتن حقوق کارمندها و ....)
    در حقیقت اونا باید طلب کار باشند که تا قبل از این خط 1 مگ اختصاصی رو با قیمت مفت به شما میدادند (البته اختصاصی نبود ولی خداییش قبلا سرعتش عالی بود و افت سرعت نداشت)
    اگه می خوای افت سرعت نداشته باشی برو خط 1 مگ اختصاصی بگیر تا 300 تومن پیاده بشی
    من خودم خیلی وقته 2 مگ محدود دارم و دانلودم رو شبا انجام میدم و مشکلی هم ندارم، شبی 4-5 گیگ می تونم دانلود کنم که زیادی هم هست چون دیگه هیچ کدوم از هارد ها جای خالی ندارن

4. 2 کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اینترنت ایران مفتش هم گرونه ، اینو قبول دارم
    ولی انتظار داری با ماهی 45 تومن خط 1 مگ اختصاصی بهت بدن ؟ برای خودشون بالای 150 تومن تموم میشه ( بدون در نظر گرفتن حقوق کارمندها و ....)
    در حقیقت اونا باید طلب کار باشند که تا قبل از این خط 1 مگ اختصاصی رو با قیمت مفت به شما میدادند (البته اختصاصی نبود ولی خداییش قبلا سرعتش عالی بود و افت سرعت نداشت)
    اگه می خوای افت سرعت نداشته باشی برو خط 1 مگ اختصاصی بگیر تا 300 تومن پیاده بشی
    من خودم خیلی وقته 2 مگ محدود دارم و دانلودم رو شبا انجام میدم و مشکلی هم ندارم، شبی 4-5 گیگ می تونم دانلود کنم که زیادی هم هست چون دیگه هیچ کدوم از هارد ها جای خالی ندارن
    شما انگار طرف مای بدبخت نیستی ! برای هر کدوم از ماها 19500 تومن دارن هزینه میکنن . 46 تومن میگیرن ! به نظر من خیلی هم زیاده . کارکنا هیچی حالیشون نیست نصفشون رو باید اصلا اخراج کنن چون شرکت بهشون نیازی نداره . فقط 4 تا دختر خوشگل بی سواد اوردن اونجا واسه لاس زدن با مشتری و بقیه کارکنان ! . بحث من سر این نیست که افت سرعت داره . بحث سر اینه که افت سرعت عمدی هست ! اگه پهنای باند کم میومد میگفتم جهنم اشکال نداره . اینا 10 دقیقه بعد از کانکت شدن تمام نامحدود هارو محدود میکنن
    سرعتشون رو ! پینگ افتضاح . Time out های زیاد و قطعی ها به کنار !
    کل دنیا دارن مثل آدم اینترنت ارائه میدن ! این حروم زاده ها جای اینکه STM1 که با قیمت 200 دلار میخرن بدنش 24 میلیون تومن !!! بیان با قیمت واقعی کمی بالاتر ارائه بدن که این مشکلات پیش نیاد
    اما از اونجایی که اسلام در خطر میوفته و نون آقا زاده ها بریده میشه و زبونم لال بنده با سرعت زیاد میرم توی سایت های پور-ن و گناه آلود میشم ... اینا فقط هدفشون اینه که همه مارو به زور به بهشت بفرستن ...

شما هم بد نیست طرف مارو بگیری نه این دزد های سر گردنه که از کارگر تا رئیسشون دزده

6. 5 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

شما انگار طرف مای بدبخت نیستی ! برای هر کدوم از ماها 19500 تومن دارن هزینه میکنن . 46 تومن میگیرن ! به نظر من خیلی هم زیاده . کارکنا هیچی حالیشون نیست نصفشون رو باید اصلا اخراج کنن چون شرکت بهشون نیازی نداره . فقط 4 تا دختر خوشگل بی سواد اوردن اونجا واسه لاس زدن با مشتری و بقیه کارکنان ! . بحث من سر این نیست که افت سرعت داره . بحث سر اینه که افت سرعت عمدی هست ! اگه پهنای باند کم میومد میگفتم جهنم اشکال نداره . اینا 10 دقیقه بعد از کانکت شدن تمام نامحدود هارو محدود میکنن
    سرعتشون رو ! پینگ افتضاح . Time out های زیاد و قطعی ها به کنار !
    کل دنیا دارن مثل آدم اینترنت ارائه میدن ! این حروم زاده ها جای اینکه STM1 که با قیمت 200 دلار میخرن بدنش 24 میلیون تومن !!! بیان با قیمت واقعی کمی بالاتر ارائه بدن که این مشکلات پیش نیاد
    اما از اونجایی که اسلام در خطر میوفته و نون آقا زاده ها بریده میشه و زبونم لال بنده با سرعت زیاد میرم توی سایت های پور-ن و گناه آلود میشم ... اینا فقط هدفشون اینه که همه مارو به زور به بهشت بفرستن ...

شما هم بد نیست طرف مارو بگیری نه این دزد های سر گردنه که از کارگر تا رئیسشون دزده
    والا من خودم بعد از تعطیلات کوچ می کنم به پارس آنلاین ، وضعیت خطم خوبه احتمالا برام 9 مگ میبندن
    ولی وقتی مخابرات خط نامحدود رو ارزون میده همه 24 ساعته دانلود می کنند یکی مثل من که می خواد از اینترنت استفاده درست بکنه دهنش سرویس میشه، مثل تابستون که مجبور بودم ساعت 4 صبح بیدار بشم تا بتونم 2 ساعت با سرور کار کنم (تو تابستون من بیشتر از فحش هایی که تو یکسال بهشون دادی فحش دادم به اینا )
    در مورد STM1 هم یادمه پارسال تو یه سایتی خوندم قیمتش تو شرق آسیا حدود 6000 دلار در ماه و تو اروپا هم حدود 1500 دلار در ماه بود، حالا راست و دروغش پای همون سایته البته اونا پهنای باند پرمیوم دارند که توسط چندین پرووایدر تامین میشه و کیفیتش زمین تا آسمون با اینترنت ما فرق داره

8. 2 کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خاک عالم بر سر مخابرات.هر شب کاملا قطع میشه.دیگه شورش رو در اوردن.اعصاب برامون نذاشتن.تا اول هفته اینده دو تا خطی که از مخابرات اشغال دارم رو جمع میکنم میرم پارس انلاین.اردیبهشت هم از های وب اشتراک میگیرم.خط پارس انلاین وصل بشه در مورد پینگ و سرعت دانلود بهتون خبر میدم که وضعیتش چطوره

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

10. 4 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من فقط قیمت 2 جا رو میذارم شما ببین حق با کیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تامین کننده پهنای باند اختصاصی در آمریکا هست که 150 lمگابیت رو 250 دلار میده

یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دموی کوچیک که دیتا بیسی هست که این شرکت از قیمت پهنای باند در دنیا تهیه کرده میبینیم که در هنگ کنگ میشه 10 گیگابیت پهنای باند رو با قیمت 30 هزار دلار ( + 5 هزار دلار راه اندازی اولیه ) خرید

پهنای باند خیلی ارزون تر از اونیه که شما فکر کنی عزیزم . و هر روز داره قیمتش کاهش پیدا میکنه . ولی این دزد های کثیف به جای کاهش قیمت دارن قیمت رو افزایش میدن ! و چیزی که بین 200 تا 600 دلار براشون هزینه داره رو به ISP ها میدن 24 میلیون تومن اون حروم زاده ها هم 3 برابرش رو میفروشن به ما . هنوز حس نمیکنی چه دزدی داره ازت میشه و چطور سرت رو کلاه میذارن ؟ مشکل ما اینه اینقدر این بلا ها رو سرمون آوردن به تب کردن راضی شدیم و مثل بی دست و پاها خفه شدیم نشستیم سر جامون . اینقدر بدبختیم وقتی پارس آنلاین تو ساعات رایگان با همون 9 مگ دانلود کنه مثل خر ار ار میکنیم از خوشی . نمیدونیم اونور دنیا با چه قیمت های ارزونی دارن از اینترنت استفاده میکنن

یه مثال بزنم فقط : AT&T یه سرویس داره با سرعت 18 مگابیت همراه با دسترسی به شبکه HBO ! که سریال Game of Thrones هم از اونجا پخش میشه . 39 دلار در ماه ! یا مثلا 45 مگابیت 65 دلار در ماه ( کمتر از 200 هزار تومن )
    یا 105 مگابیت از comcast با قیمت 90 دلار در ماه + دسترسی به 500.000 هات اسپات WIFI در سراسر کشور !

میفهمین چقدر داره سرمون کلاه میره ؟ یا هنوز به سرعت مثلا بالای دانلود شبانتون راضی هستین ؟
    Last edited by BZ7; 30-03-2014 at 15:55.

12. 4 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

عزیز شما آمریکا رو با اروپا هم نباید مقایسه کنی چه برسه به ایران! اگه ستون فقرات اینترنت تو ایران بود الان آمریکایی ها از قیمت بالای اینترنت گله میکردند
    حرف من اینه که با قیمتی که شرکت زیر ساخت داره STM1 رو به شرکت ها میده انتظار نداشته باش با 45 تومن خط اختصاصی بهت بدند
    والا خط تلفن ما بیشتر از 9 مگابیت جواب نمیده که بیشتر بخوام !
    در مورد پورت 10 گیگ هم ایران اصلا زیرساخت مخابراتی درستو حسابی نداره که شرکت ها بتونند پورت 10 گیگ بگیرند ، در حالی که قیمت پورت 10 گیگ شاید 7-8 برابر STM1 باشه
    ملت ایران هم که بیکار ترین ملت دنیا هستند فقط بلدن صبح تا شب دانلود کنند ، پورت 10 گیگ هم بهشون بدند کل 24 ساعت رو فقط دانلود می کنن
    + ضمن اینکه نمی دونم چند سالته شما ، ولی با توجه به لحنت ترجیح میدم ادامه ندم این بحث رو
    موفق باشی
    Last edited by mohammad8711; 30-03-2014 at 16:26.

14. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

عزیز شما آمریکا رو با اروپا هم نباید مقایسه کنی چه برسه به ایران! اگه ستون فقرات اینترنت تو ایران بود الان آمریکایی ها از قیمت بالای اینترنت گله میکردند
    حرف من اینه که با قیمتی که شرکت زیر ساخت داره STM1 رو به شرکت ها میده انتظار نداشته باش با 45 تومن خط اختصاصی بهت بدند
    والا خط تلفن ما بیشتر از 9 مگابیت جواب نمیده که بیشتر بخوام !
    در مورد پورت 10 گیگ هم ایران اصلا زیرساخت مخابراتی درستو حسابی نداره که شرکت ها بتونند پورت 10 گیگ بگیرند ، در حالی که قیمت پورت 10 گیگ شاید 7-8 برابر STM1 باشه
    ملت ایران هم که بیکار ترین ملت دنیا هستند فقط بلدن صبح تا شب دانلود کنند ، پورت 10 گیگ هم بهشون بدند کل 24 ساعت رو فقط دانلود می کنن
    + ضمن اینکه نمی دونم چند سالته شما ، ولی با توجه به لحنت ترجیح میدم ادامه ندم این بحث رو
    موفق باشی
    من 9 سالمه . ولی همینطوری خودت رو گول بزن و بهونه بیار که سر جات بشینی و هیچ کاری برای بهتر شدن این وضع نکنی .
    خب همه مثل شما باشن این کثافتا بیشتر از این کلاه سرمون میذارن
    شما میگی کل زیر ساخت مملکت مشکل داره منم میگم درسته ولی چون از پایه مشکل داره باید بیخیال بشیم بگیم خب اینطوریه دیگه کاری نمیشه کرد ... اینا هم بیشتر سوار ما میشن و پول مفت باید تو جیب آقا زاده ها بکنیم

امثال عزیزانی مثل شما یکی از عامل های بدبختی ایران هستن . هر چقدر هم بلا سرتون بیارن بازم برای بلند نشدن از سر جاتون دلیل تراشی میکنین و خودتون رو قانع میکنین !
    برای من این جور رفتاری قابل پذیرش و احترام نیست . انسان باید آزاده زندگی کنه نه برده
    حق دادنی نیست گرفتنیه . با نشستن سر جات و انتظار داشتن اینکه یه روزی شاید وضع بهتر بشه هیچی عوض نمیشه

من تا میتونم و تا جایی که در توانم هست با این دزدا مقابله میکنم . اگه همه اینطوری فکر میکردن و 100 نفر از مشترک های مخابرات مثل شما نبودن و از جاشون بلند میشدند که شکایت درست و حسابی بکنیم الان وضع ما این نبود و حداقل همون سرعتی که قبل عید داشتیم رو میگرفتیم

من اتفاقا خیلی راحت ایران رو باید مقایسه کنم با آمریکا چون آمریکا 300 سال عمر داره ایران حدود 5000 سال ! اگه مردم همه با هم بسیج بشن میتونن همه مشکلات رو حل کنن . اما ظاهرا مثل شما ترجیح میدن کاری نکنن و بحث رو به بهانه سن طرف یا تند بودن لحنش ادامه ندن

16. 6 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

کسی از دوستان پارس آنلاین داره اینجا؟
    با SNR Margin حدود 29 و Attenuation حدود 32 میشه 9 مگ گرفت به نظر شما؟

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اینترنت 512 نامحدود مخابرات / 1 به 8

بهترین پینگی که میشه ازش گرفت :

سرعت دانلود : ( 20 دقیقه اول که مودم رو روشن میکنی سرعت دانلود 65 هست که بعدش میشه این!!! )

اون پولی که ماهیانه بابت Adsl میگیرین حرامتون دزدهایه بی وجدانه بی شرف ...
    همه جای دنیا دارن پیشرفت میکنن و هزینه هارو کمتر و خدمات بهتر ارائه میدن بعدش این دزدها ریدن به سرعت و پینگ و همه چیز ؛ همینطورم دارن قیمتهارو افزایش میدن !
    این دولت روحانی هم هیچ غلطی غیر از گنده گوزی نکرد و همش شعار بلد بود بده ...
    آقا هماهنگ کنید باهم بریم پشتیبانی مخابرات !! حقمون رو هم نگرفتیم به درک, حداقل 2 تا فهش بدیم به این بی ناموسا دلمون خنک بشه ...
    مملکت آب بردش , همه جا شده دزدی و مال مردم خوردن , 100 سال دیگه هم درست نمیشه این وضعیت تا یه حرکتی نزنیم خودمون!

19. 6 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •