تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 1049 اولاول ... 4408408909309369379389399409419429439449509901040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قابلیت cecمربوط به گنترل دستگاه مثلا پلیر با کنترل تلوزیون هست .تلوزیون من ال جی la9600هست و روی صفحه کنترلی میاد که میشه پلیر پایونیر رو کنترل کرد.تلوزیون شما هم باید arcهم داشته باشه چون جدید هست.وقتی تو تنظیمات گزینه صدا و بعد خروجی صدا رو میزنید غیر از بلندگو تلوزیون گزینه بلند گو خارجی (اپتیکال/hdmi arc )رو نداره؟ تلوزیون من اینرو داره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    سلام-- به تنظیمات led نگاه کردم در قسمت صدا به غیر موارد معمولی این گزینه ها بود--
    1-خروجی دیجیتال:1-خودکار-2-pcm
    2-بلندگوی تلوزیون:1-خاموش-2- روشن
    3-تنظیم صوتیdtv:--خودکار--he.acc--dolby digita+--dolby digital--mpeg
    ]چیزی دیگری نبود----
    سوال دوم---من علاوه بر امپ--یک dvd player دارم ویک ضبط ال جی--می خواهم صدای استریو را از این ضبط گوش کنم--از خروجی dvd player به وسیله یک کابل hdmi وصل کردم به led و یک خروجی دو فیشی را وصل کردم به ورودی aux ضبط که تصویر dvd player ازled باشد وصدای ان ازضبط بیرون بیاید اما صدا از ضبط بیرون نمی اید و صدای ان از Led می اید صدای Led هم خاموش کردم اما فاید نکرد- علت کجاست؟؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام-
    من دیروز یک کابل hdmi 1.4 خریدم وصل کردم از خروجی امپ به led 3d ام بعد امپ را گذاشتم در حالت tv اما باز هم صدا از امپ و باندها بیرون نمی اید؟؟/چکار کنم این برای من معضلی شده---االان از ال جی پرسیدم گفت led شما قابیلت arc ندارد--حالا چکار کنم
    Last edited by poloton7; 01-09-2014 at 16:08.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام-
    من دیروز یک کابل hdmi 1.4 خریدم وصل کردم از خروجی امپ به led 3d ام بعد امپ را گذاشتم در حالت tv اما باز هم صدا از امپ و باندها بیرون نمی اید؟؟/چکار کنم این برای من معضلی شده---االان از ال جی پرسیدم گفت led شما قابیلت arc ندارد--حالا چکار کنم
    پس باید از کابل نوری استفاده کنی

4. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس باید از کابل نوری استفاده کنی
    سلام--داوود جان--
    1-پس لطف کن نحوه ارتباط بین dvd player و امپ وled را بیان کنید چطوری باهم ازتباط بدهم تا بهترین نتیجه را بگبرم؟؟؟
    2-امپ را در چه حالتی یا منویی بگذارم که هم کانالهای شبکه سیما وهم فلش را که به3D led بزنم صدایش از باندها بیرون بیاید؟؟\
    3-عملا نصفی از خاصیت این امپ به خاطر اینکه LED امARC ندارد از بین خواهد رفت---درسته--
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با اجازه...نه این طور نیست اگه تلوزیون خروجی اپتیکال داشته باشه که حتما داره همون کار arcرو انجام میده یعنی هر صدایی از تلوزیون بیرون بیاد چه شبکه ها چه یو اس بی از کابل اپتیکال به امپ منتقل میشه . حالا دوستان اتصالات رو توضیح میدن

7. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HaRvEsT MoOn -saha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون لطفا راهنمایی کنید تورو خدا نگین فقط که مشکل از سی دیه
    کمک کنید درست شه بعضی از فیلما توش خوبه بعضیا اینجوریه نمی دونم چرا
    صدای بازیگرا گنگ یا اصلا نمیاد
    دکمه تغییر حالت صدا هم غیر فعال می شه مثلا نمی شه رو حالت matrix یا بقیه حالت ها گذاشت اصلا تغییر نمی کنه
    یه فیلم گذاشتم دیشب اینجوری بود تو کامپیو تر صداش میاد تو دستگاه نمیادبعد یه فیلم دیگر گذاشتم خوب بود مشکلی نبود

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما خانگی و ال ای دی سامسونگ

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اجازه...نه این طور نیست اگه تلوزیون خروجی اپتیکال داشته باشه که حتما داره همون کار arcرو انجام میده یعنی هر صدایی از تلوزیون بیرون بیاد چه شبکه ها چه یو اس بی از کابل اپتیکال به امپ منتقل میشه . حالا دوستان اتصالات رو توضیح میدن

سلام دوست من--خیلی متشکر دوستان لطف کننند دو سوال بالای من را جواب بدهند--چند نکته رابگم--
    وقتیLED ام ARCنداشته باشد اما امپ دارد پس نمی توان اگر فیلمی با کیفیتی در ِ dvd playe بگذارم وامپ با حفظ کیفیت اون را به led منتقل کند چون من دوطرفه یا arc تلوزیون ندارد--
    2-ایا عملا اون کابل hdmi 1.4 بلا استفاده شده-درسته؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام دوست من--خیلی متشکر دوستان لطف کننند دو سوال بالای من را جواب بدهند--چند نکته رابگم--
    وقتیLED ام ARCنداشته باشد اما امپ دارد پس نمی توان اگر فیلمی با کیفیتی در ِ dvd playe بگذارم وامپ با حفظ کیفیت اون را به led منتقل کند چون من دوطرفه یا arc تلوزیون ندارد--
    2-ایا عملا اون کابل hdmi 1.4 بلا استفاده شده-درسته؟؟
    سلام

arc همونطور که دوستان گفتند مربوط به امکان برگشت صدا اتلویزیون هست و ربطی به صدای ورودی به امپ ندارد

شما می تونید تمام سورسها رو ( پلیر - ----- -.... ) به امپ وصل کنید و از امپ خروجی بگیرید به تلویزیون

در این صورت صدا مطابق کیفیت سورس تون از امپ خارج شده و به اسپیکرها میره - در اینجا arc هیچ کاره هست

arc تو کشور ما که میشه گفت تلویزیون هیچ پخش باکیفیتی نداره تقریبا بی اثره
    arc موقعی مفیده که شما از صریق استریم اینترنتی فیلمی با چند کانال صدا ببینی یا شبکه hd صدا و سیما در 20 سال بعد فیلمی با صدای چند کاناله بزاره در این صورت صدا از تلویزیون برگشت کرده و با همون کیفیت سورس از امپ خارج میشه

اگه میخوایید همین صدای فعلی صدا و سیما رو چند کاناله استریو بشنوید می تونید از خروجی اپتیکال استفاده کنید

12. 4 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه مطمئنم ایراد از سی دی نیست چون از بلند گوی تلوزیون خوبه و مشکلی نداره
    از بلند گوهای سینما خونگی لعنتی نمی دونم چرا صدا نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •