سلام دوستان.
آخرین و بهترین یچ گیمینگ اکسس که اومده کدوم هست که فقط دانلود و اینستالش کنیم چون من اصلا حال کیت سرور و اینا رو ندارم. ممنون میشم اون یچ رو قرار بدید
.
ضمنا اگه این یچ رو نصب کنم BAL که تالا بازی میکردم ، بهم میریزه یعنی ؟
![]()
سلام دوستان.
آخرین و بهترین یچ گیمینگ اکسس که اومده کدوم هست که فقط دانلود و اینستالش کنیم چون من اصلا حال کیت سرور و اینا رو ندارم. ممنون میشم اون یچ رو قرار بدید
.
ضمنا اگه این یچ رو نصب کنم BAL که تالا بازی میکردم ، بهم میریزه یعنی ؟
![]()
اخرین پچ گیمینگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآرمین جان سلام ، کم پیدایی ؟
فیس نکونام ، سایت خاجی این فیسو گذاشته
face-nekounam-by-bojan
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع و عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چجوری میتونم بازیکن بخرم هر بازیکنی را انتخاب میکنم تو مذاکره شکست میخوره
تیم من منچستر ایت و بازیکن هایی مثل بوفون و تورس و دروگبا و.. را میخوام چجوری بهشون پول بیشتری پیشنهاد کنم که حتما بیان تو تیم من الان چند تا از بازیکن هام هم ازاد کردم و مهاجم و دروازهبان ندارم
از این بازیکن تخمی ها هم نمیخوام بخرم
با سلام
مطلبی رو خواستم به عرض برسونم که البته شاید بسیاری از دوستان در این خصوص آگاهی داشته باشند ،ولی بد نیست جهت یاد آوری بگم ،مسابقات pes10 تحت نام جام ال جی ، بهمن ماه در تهران با حضورشرکت کننده هایی از سراسر کشور، قراره برگزار بشه و پس از اون بازیکنان منتخب ، اعزام میشن به مسابقات جهانی ، البته تاریخ دقیقش رو در حال حاضر نمی دونم ولی در بهمن ماه هست ، یه سری از گیم نت هایی در سراسر کشور ، نمایندگی ال جی رو دارند ، شما میتونید به اون گیم نت ها مراجعه کنید تا ضمن آگاهی از تاریخ دقیقش ، مراتب ثبت نام رو هم انجام بدین.
موید باشید
البته یه ذره ادب رو رعایت می کردی بهتر بود چون به هر حال این جا نمیشه هر حرفیو زد
در مورد خرید بازیکنان بزرگ مثل بوفون یا دروگبا شما در چند راه می تونید اونارو بخرید یکی این که اونا در لیست فروش تیم خودشان باشند که برای دیدن آن باید در گزینه search گزینه اخر رو انتخاب و گزینه transfer list رو انتخاب کنی و ok کنی و بعد لیست بازیکنان میاد و اگر اون بازیکنان که میخواستی بودن رو انتخاب کن و به لیست اضافه کن و بعد از چند هفته باهاشون مذاکره کن و بعد احتمالا چون منچستر هستی بهت راحتتر بازیکن میدن.توجه کن که حتما scout در لول5 باشه.
اگر بازیکنان بزرگ در لیست فروش نبودند شما میتونی اونارو همیشه در لیست خودت قرار بدی و آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا قبول کنن البته شما اول فقط مذاکره میکنی و بعد اگه قبول کردن یه مبلغی بهتون میگن که شما میتونی اونو کم و زیاد کنی. کلا نقل و انتقال در این بازی خیلی راحته و شما شاید فصل اول نتونی بازیکن زیاد بخری ولی در فصلهای بعدی میتونی بازیکنان زیادی بخری.
ولی من یه پیشنهاد دارم چون تیمت منچستر هستش شما حتی اگه بازیکن هم نخری وهمه بازیکنان جوان خودت رو نگهداری و روی اونا سرمایه گذاری کنی مطمئن باش بعد از سه چهار سال اونا خیلی خیلی قوی میشن البته باید یکم صبر کنی ومیتونی بازی ها رو بزنی بره.چون من خودم با خیلی تیم ها حتی تا 6 فصل هم رفتم میدونم چه قدر پیشرفت می کنند. مثلا بازیکنانی مثل نانی-ولبک-اوبرتان و اندرسون باورکن خیلی پیشرفت می کنن.البته یه دروازه بان کم داری و بهت پیشنهاد می کنم به جای بوفون دروازه بان هایی مثل لوریس(لیون)-آکینفیف(زسکا موسکو)-رنان(والنسیا) و ... رو بخری که اگه توی ترکیبت بذاریشون و اگه تنظیمات تمرین بازیکنان رو درست انجام بدی شاید بعضی هاشون از بوفون هم بهتر بشن.
من کلا یگ فصل میخوام بازیکنم بعد 6 سال صبر کنم تا نانی مثلا خوب بشه میخوام صد سال نشه
بعد اینکه من اوون و وندر سال را فروختم
الان مهاجم هم ندارم
و فقط رونی گل میزنه تو این فصل چکار کنم؟
بعد اون اسکات رو لول 5 باشه یعنی چی؟
شما باید کلا در کل فصل به فکر نقل وانتقالات باشی.فکر کنم میدونی که در کل فصل میشه نقل و انتقالات رو انجام داد نه؟میتونی هر هفته به بازیکنان پیشنهاد بدی و به نظر من در پستهایی که میخوای بازیکن بخری توی لیستت چند بازیکن بذار و مثلا یه بازیکن نشد برو سراغ بازیکن دیگه.آن قدر پیشنهاد بده که بتونی اونارو بخری. در مورد اسکات دقیقا الان نمیدونم کجا ولی توی اون جا که چیزهایی مثل سطح مربی و سطح تمرین دهنده و دکتر و ... هستش این گزینه رو میتونی پیدا کنی.فکر کنم در مورد تمرین درست و حسابی نمیدونی نه؟ چون اصل بازی تمرین دادن هستش اگه بخوای فردا مفصل بهت توضیح میدم فعلا من میرم بازی بارسلونا رو ببینم![]()
این گیم نتها رو از کجا باید پیدا کنیم شما آدرسی چیزی ندارین ازشون
سلام
چطوری میشه توپ و فیس بازیکن که دانلود کردم رو نصب کنم؟
نه متأسفانه از آدرس سایر گیم نتها در تهران و شهرستانهای دیگه اطلاع چندانی ندارم ، ولی در مجموع پیدا کردن گیم نت هایی که نمایندگی ال جی رو دارند ، کار سختی نیست و با یه تحقیق از گیم نت ها ی دیگه میتونید ، آدرسشون رو پیدا کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)