تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 940 از 1759 اولاول ... 44084089093093693793893994094194294394495099010401440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    راستش من اینترنت 512 نیمه پر سرعت دارم...!!!
    دارم یه گوشی اندروید و یه مینی لپ تاپ لینوکس میخرم و براشون نیاز به اینترنت بی سیم دارم....
    بنابراین،باید مودم tp-link خودم رو میخوام بفروشم و جاش یه نمونه ی بی سیم بگیرم....
    چند تا سوال در این مورد داشتم...
    1-قیمت این نوع مودم چقدر هست؟!!
    2-نوع کارشون بردشون چقدر هست؟!!(مثلا میتونم از یه اتاق یگه ازش استادفه کنم؟!!)
    3-راه اندازی اون برای کامپیوتر که سخت افزار خاصی نداره چجوری هست؟!!

(من ارزون ترین نمونه ای که بتونه لپ تاپ و گوشیم و سیستم خونگی رو وصل کنه به اینترنت بی سیم و میخوام که البته باید خر کار باشه به طوری که در تمام طول روز برام کار بکنه!!!و شب هم دانلود کنه تا صبح ...)

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام....
    راستش من اینترنت 512 نیمه پر سرعت دارم...!!!
    دارم یه گوشی اندروید و یه مینی لپ تاپ لینوکس میخرم و براشون نیاز به اینترنت بی سیم دارم....
    بنابراین،باید مودم tp-link خودم رو میخوام بفروشم و جاش یه نمونه ی بی سیم بگیرم....
    چند تا سوال در این مورد داشتم...
    1-قیمت این نوع مودم چقدر هست؟!!
    2-نوع کارشون بردشون چقدر هست؟!!(مثلا میتونم از یه اتاق یگه ازش استادفه کنم؟!!)
    3-راه اندازی اون برای کامپیوتر که سخت افزار خاصی نداره چجوری هست؟!!

(من ارزون ترین نمونه ای که بتونه لپ تاپ و گوشیم و سیستم خونگی رو وصل کنه به اینترنت بی سیم و میخوام که البته باید خر کار باشه به طوری که در تمام طول روز برام کار بکنه!!!و شب هم دانلود کنه تا صبح ...)
    سلام

راستش ارزون ترین گزینه رو نمیدونم ولی میتونید از Linksys حالا مدل های مختلفش رو انتخاب کنید از جمله :

Linksys WAG120 n

Linksys Wag 160 n

Linksys Wag 320 n

120 رو که خودم هم دارم 72,500 خریدمش بوردش هم نمیدونم دقیقاً ولی فکر کنم فکر کنم تا یک اتاق دیگه برد بده شاید 2 گیگا یا 5 گیگا هرتز باشه .

ولی 160 بوردش از این بهتره پولش هم قشنگ تره تقریباً 130 هست .

برای کامپیوتر هم که سخت افزار خاصی نداره شما که از وایرلس میخوای استفادخ کنی اگه کامپیوترت کارت شبکه مادربوردت وایرلس نیست باید یک کارت شبکه وایرلس بخرید که tp-link یک مارک داری حدود 35 فکر کنم .

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

یک سوال دیگه با سرعت 384 متغیر چند میشه دانلود کرد
    مودمم علاوه بر adsl 1 بودنش usb 1 هم هست تو سرعت دانلود تاثیر میگذار؟

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اره دیگه همون نویزگیز یا به قول شما اسپلیتر یا میکروفیلتر چه فرقی داره !! ؟؟

اخه اسپلیتر یک پورت هم داره که روش نوشته مودم ماله مودمه اون نیاز نیست ؟؟ اخه بعضی ها میگن مودم را باید وصل کنی تلفن هم وصل کنی ؟؟

---------- Post added at 03:33 AM ---------- Previous post was at 03:28 AM ----------

راستی یک سوال دیگه من WAG120 N دارم تو ستینگ نوشته Mac Address Clone . میخواستم بدونم که این همون Mac Address Filter ؟؟ یعنی مک مودم رو فیلتر میکنه ؟؟ اگه اینطوری نیست کاربردش چیه ؟

آخه کار میکروفیلتر یا اسپلیتر نویز گیری نیست، کارشون تفکیک صدا و دیتا از همدیگس. نویز به امواج و فرکانس های مزاحم میگن.

در مورد پورت اضافه اسپلیتر هم یه پست نوشته بودم لینکشو میذارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیالت راحت باشه برای مودم اسپلیتر یا میکروفیلتر نیازی نیست، ما عملا تو ایران فقط به میکروفیلتر نیاز داریم نه اسپلیتر، توی عکسایی که گذاشتم مشخصه

Mac Address Clone هم همون Mac Address Filter نیست.
    مثلا توی صبانت وقتی به اینترنت کانکت میکنی، صبانت علاوه بر یوزرنیم و پسورد، مک آدرس کارت شبکه ای که درخواست رو داده هم بررسی میکنه. اگر شما با کامپیوتر یا کارت شبکه ای غیر کامپیوتر خودت بخوای به اینترنت وصل شی صبانت این اجازه رو نمیده چون مک آدرست رو ثبت کرده و ورود کامپیوترهای دیگه با اکانت شما رو غیر مجاز میدونه.
    حالا شما مودم جدید خریدی و نمیخوای به صبانت زنگ بزنی و بگی مک آدرس جدیدت رو هم ثبت کنه، برای اینکار از Mac Address Clone کمک میگیری. یعنی مک آدرس کارت شبکه ای که تو صبانت رجیستر شده رو به مودمت میدی و مودمت بجای ارسال مک آدرس خودش مک آدرسی که خودت دادی رو موقع کانکت شدن ارسال میکنه و به اینترنت وصل میشه
    .

6. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مجدد.
    راستش دیروز خیلی عصابما خورد کرد.بردمش تا مودمما تنظیم کنند.
    1ساعت داشتند بش ور می رفتند و جواب نمی داد
    بالاخره جواب داد و تنظیم شد.
    خودم بعدش اومدم تو تنظیمات و دیدم چی کار کرده
    تو تنظیمات wan
    PPPoE را انتخاب کرده.و در قسمت use the following default gateway اومده بود و تو قسمت use IP Address را پر کرده بود.و تو صفحه بعد این گزینه ها را فعال کرده بود.
    Enable Nat
    Enable IGMP Multicast
    Enable Wan Service
    اما امروز صبح دوباره به اینترنت وصل نمیشم (با لپتاپ).تو تنظیماتش که رفتم همه چیز درست بود ولی default gateway تیکش ور داشته شده بود و اون اعدادی که تو use IP Address زده بود رفته بود.
    میشه راهنمایی کنید در این قسمت باید چی وارد بکنم؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

یک سوال دیگه با سرعت 384 متغیر چند میشه دانلود کرد
    مودمم علاوه بر adsl 1 بودنش usb 1 هم هست تو سرعت دانلود تاثیر میگذار؟
    چقدر این سوال واسم آشناست !!

1- معمولا سرعت دانلود یک هشتم سرعت نامی اینترنت هستش. پس شما باید حول و حوش 48 دانلود داشته باشی.
    48 = 8384/8

2- تو ایران نه ، در مورد ADSL2 و ADSL ، تو شکل زیر ملاحضه میکنید که سرعت اینترنتی که تو ایران به ما ارائه میکنن اصلا به ADSL معمولی هم نمیرسه چه برسه به ADSL2 . و تو ایران مزیت adsl و adsl2 سر کیفیت خطه نه کمیتش. یعنی اگه روزی مشکل dc زیاد داشتین و نویز زیاد شد ، ADSL2 واستنون بهتره

3- در مورد USB باید بگم USB1 خودش بین 1.5 تا 12 Mbps رو ساپورت میکنه و USB2 هم تا
    480 Mbit/s رو.
    با مقایسه ای اعداد یا جدول بالا ، میشه نتیحه گرفت که در ایران و برای عموم از نظر سرعت همون ADSL و USB هم زیاده. پس شما نگران محدود شدن سرعت اینترنت بخاطر تجهیزات نباشید.

مطالعه ی این لینک ها میتونه مفید باشه:

شرح کامل انواع ADSL به فارسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرح کامل انواع ADSL به انگلیسی:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line

شرح کامل انواع USB به فارسی:
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%85%D9%87_%DA%AF%D8%B0%D8%B1

شرح کامل انواع USB به انگلیسی :

http://en.wikipedia.org/wiki/USB2

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جناب a6l3i مشکل من حل نشد.
    چکار کنم؟

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

اون عکسی که گفتی تو صفحه قبل گذاشتم

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا کسی کمک نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام با عرض احترام من یک مودم وایمکس echolife bm8301 دارم چون ریست شده نمی تونم دوباره راه اندازیش کنم. ممنون میشم در خصوص تنظیمات این نوع مودم جزوه یا مطالبی عنوان کنید.با کمال تشکر. این مودم را از مبین نت گرفتم.

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون. تنظيماتو تغيير دادم و کردمش مثل عکس شما.

کامپيوترها کامل نشون ميدن همديگه رو. ولي مشکل اينجاست که از هر کامپيوتري وقتي ميخواي آيکون اون يکي رو باز کني، ارور ميده (ضميمه). ارورش هم براي لپتاپ و پي سي يه جور هست.

ولي بهرحال دمتون گرم.
    با اجازه a6l3i عزیز
    شما فایروال آنتی ویروس خودتون رو تنظیم کردید؟ فایروال روی اتصالات شبکه حساسه و اگر شما براش تعریف نکنید بطور پیشفرض همه رو بلاک میکنه.
    برای اینکه مطمئن بشید، آنتی ویروس خودتون در هر دو کامپیوتر رو کاملا غیر فعال کنید و آی پی همدیگر رو از Ping کنید ببینید جواب میگیرید یا نه. شاید لازم بشه یکبار هم کارت وایرلس خودتون رو خاموش روشن کنید.

13. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •