سلام
---------------------------
برداشت اول : خواستم عذر خواهي کنم که بنده به هيچ وجه قصد جسارت و جدل نداشتم . و ظاهرا جالب هم ننوشته بودم و لحنم بد بوده . چون شما فک کرديد من دارم به نظر شما توهين ميکنم . در حالي که اصلا اين طور نبود . اگر اينطورم برداشت کرديد معذرت ميخوام .
------------------------------------
برداشت دوم : خوشحالم .. خوشحالم که تو شرايطي که اصل اين شده که مشاور ، کتاب رو بررسي نکرده و نخونده به بچه بده ، شما اين کتابا رو به شخصه داريد . باید ارج نهاد ...
--------------------------------------
برداشت سوم : باید بگم منم مثل شما نه تنها کتابا رو دارم که اونارم خوندم . و درست مثل شما شخصا بررسی میکنم . به هر حال نظرا متفاوته . اما به طور عجیبی ما با هم هم سیلقه ایم . فقط چنتا نظر متفاوت اینکه :
1 - گسسته خیلی سبز از نظر مقدمه مولف هم یه باشگاه پرورش فکری تا کتاب کنکور . چندین بار تو وبلاگ نشر هم در موردش حرف زده شده . در مورد تحول بنیادیش . این کتاب از کتاب های «کتاب سبز» بود که از سال 86 و 87 به اینور همچین دست خوش ویرایش نشده . حرف شما متین . یکی مثل حاجی زاده تست و نکته میره جلو . یکی مثل رمزینه با تیپ بحث کردن کار میکنه و یکی مثل عطا «فرمولدشمن» کار میکنه . ولی باید عرض کنم که کتاب اقای یکتا متاسفانه از سلامت برخوردار نیست . و این اصلا بحث سلیقه نیست .
2 - در مورد فیزیک چند سوپر note ..
One : دوستمون که پرسیدن در مورد کتاب گاج . ببینید آقا مهدی ، کتاب جدید مثل کتاب جناب جوکار دو جلده . جلد اول سوالات و جلد دوم پاسخات . گاج فقط جلد اول کتاب رو منتشر کرده و قول داده انشاالله تا نمیه دوم شهریور جلد دو رو هم برسونه . مولفاش اقای اهنگر و اقای نادرینژادن . والله من اسمشون رو هم نشنیدم . ولی تو مقدمه میگن تستای نرمالمون تا 60 درصد شما رو اماده میکنن و تستای «یک قدم تا صد» ، برای زدن 100 کافیه . میگن ما قول میدیم نیازی به کتاب دیگه نداشته باشید . و اینکه منم نظر شخصیم مثل ایشونه . یعنی اینکه کتاب احتمال زیاد از کیفیت تالیف بهتری برخورداره ...
Two: دوم اینه که لطف کنید برید سایت نشر الگو . دو تا اتفاق افتاده . یکی اینکه جلد 1 فیزیک پیش 1 ، ویرایش شده . و دوم اینکه دو جلد کتاب تست برای هر دو فیزیک پیش 1و2 نوشته شده . یعنی در کل سه کتاب جدید داریم . هر سهشم اقای خالو نوشتن . درضم در مورد کتاب تستشون دلم خیلی روشنه ! چون سیستمش مثل سیستم ریاضی 2 و هندسه 1 و تست حسابانه همین نشره .
Three : راستی فیزیک 3 اقای مصلایی رو هم یادتون نره . جمع بندی فیزیک مهندس نوکنده هم دیدینه هم تو خیلی سبز و هم تو تخته سیاه .
Four : قراره تا اخر ماه رمضون فیزیک جامع خیلی سبز بیاد بیرون . نمیگه مولفش کیه . احتمالا همین دکتر تنکابنی جدیده . یا نوکنده و یا مصلایی و شاهین اقبال ...
ّFive : برای فیزیک 1و2 غیر مکانیک هم هنوزم که هنوزه کتاب اندیشه سازان رو ترجیح میدم . و هنوزم که هنوزه به کتابای اقای محمودزاده اعتقادی ندارم .
Six : نکته اخر اینکه من به شخصه فار رو از همه بهتر میبنیم . دیگه در مورد فیزیک همینا به نظرم میومد ...
3 - شاید هم سبک باشن ولی فوت و فن تالیف بشدت قدیمیه . یعنی من که الان کتاب 90 رو دارم . تستای تو درس (چه تالیفی و چه کنکور) از سال 83 به این ور نیست . در عوض رفته اخر کتاب اورده . این کار جالب نیست . نشونه بدیه . بعد هم تست سنجش به ندرت داره . تستای تالیفیش هم خیلی سادس . اما بانک تست هیچ کدوم این مسائل رو نداره و همه رو برطرف کرده . بانک تست عکس همه ایناییه که گفتم . آهان ! راستی ، فوت و فن اشکال علمیم داره !
4 - کتابای معرفی شده دیف شما اصلا بد نیستن . اتفاقا کاملا موافقم . فقط گفتم شاید با کتاب جدیدالتالیف نظر خود ما هم عوض شه . پس بهتره زود کتاب نخریم و صبر کنیم یه کم . همین ... . راستی یه نکته ، منی که این چند ساله خیلی سنگ کتابای اقای مهربان رو به سینه میزدم ، وقتی کتاب دیف 1و 2 نشر گاج تالیف استاد ابوالقاسم شعبانی (که تو خیلی سبزم کتاب حسابان کارو نوشته ) رو دیدم حقیقتا نظرم عوض شد . چرا ؟ چون وقتی کسی سوال شماره 108 کنکور 91 ریاضی رو ببینه دوزاریش میفته که تنها کتاب واقعا بروز کتاب «دیف گاجه» . تو این کتاب چندین نوع از این سوال 108 مطرح کرده . پیشنهاد میکنم حتما مقایسه کنید . واقعا واقعا با دیدنش و خوندن درسنامه هاش بهت زده شدم . فقط فصل حد رو ببینید . وای ...
5 - خب بعد سالها دیگه میبینیم نشرا عاقل شدن و همه با هم رو اوردن به مبحثی کار کردن . باهاتون خیلی موافقم که کتابای اقای براری واقعا آموزنده نبودن و خیلی کمک آنچنانی به تحول ادبیاتی ادم نمیکردن و انتظار اموزش رو نمیتونستی داشته باشی . ولی با این سبک هفت خوان دارن همچین کار اصولی میکنن . البته نظر شما رو به کتاب دو جلدی 29000 تومنی ادبیات موضوعی گاج هم جلب میکنم . تازه گرفتم ولی تو نمای اول ادم کپ میکنه . اقای مهدی نظری رو اگه یادتون باشه تو قسمت طراحان دفترچه ازمون های گاج میشه دید . یعنی ایشون از طراحای ازمون ادبیات گاجه . به نظرم این کتاب واقعا نمره قبولی رو میگیره . متاسفانه درسنامه نداره . 4000 تست با پاسخ خیلی جالب و تشریحی . ادعا های زیادی داره . وقتی من بهتون میگم زیاد ، یعنی زیاد و افراطی ! پس لطفا نگاش کنید . تستای تالیفی و کنکور و ارشد و فنی و داخل و خارج و مهمتر نبودن تست ازاد (!) از ویژگی هاشه . درضم بخش «ویترین و همینه که هست» دل ادم رو میبره . به نظرم به قول شما کتاب بروزیه . اگه شد ببینیدش ...
6- خیلی آقایی . راستش من چند ماهی میشد طومار ننوشته بودم . به خاطر گرفتاری دیگه پستم نمیدادم . الان دیدم یه جا واسه کنکور 92 دارن کتاب خوب و حرفه ای معرفی میکنن ، گفتم یه نظر بدم . امروز خالی شدم . بگذر ازم ...
------------------------------
برداشت ∞ :
یعنی واقعا این همه رو خوندی ؟ در کل مچکرم که امکان اظهار نظر رو بهم دادی ؛ خیلی خوشحال شدم . واقعا ازت ممنونم مرد ...
------------------------------
کات ...
پاسخ : سلام . ممنون هستم از شما . موضوع خوب و بحث قشنگی بود . همه حرفاتون رو خوندم . اطلاعات کنکوری خوبی دارین . حداقل در مورد کتاب ها این معلوم هست . از کامنت اول میشد حرفه ای بودن مخاطب رو حدس زد . شما از اون دسته کنکوری های نقاد هستی . امیدوارم که اطلاعات خوب خودت در درجه اول به درد خودت بخوره و موفق بشی . دوس داری در انجمن سایت مطلب بذار و حرف بزن و در زمیه های مختلف مرتبط به کنکور .... خوشحالم . در مورد برخی اختلافات مون به اساتید مرجع دوباره مراجعه می کنم . قبول دارم که بعضی وقت ها من مشاور رو فلان مولف تاکید دارم ، چون کلاسش رو قبول دارم و همه میونیم که قلم خوب داشتن لزوما" تدریس حضوری خوب نداره و بالعکس . ولی در هر حال شما هم خودت خوب میدونی که کنکور چیز دیگه ای هست و ابزار موفق شدن مثل مروارید در درون صدف خود فرد هست