تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 1138 اولاول ... 4408408909309369379389399409419429439449509901040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سیم گاز را که از کاربراتور جدا کردم سمت خودم می کشم و رهایش می کنم دوباره سرجایش برمی گرده در واقع فنر داره سوالم اینه سیم سبقت هم باید به این شکل باشه؟ یا نیازی به فنر نداره وبا حرکت اهرم گاز سر جایش برمیگرده و باهم هماهنگ کار می کنند

سیم سبقت از قسمتی قطع شده با پیچ و مهره بهم وصل کردن این میتونه مشکل ساز باشه

2. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام و ارادت خدمت همراه و عضو بسیار باسابقه و قدیمی کلوپ خودروهای آمریکایی، جناب محمد حجازی گرامی
    باور میکنین امروز یکدفعه به یاد شما افتادم؟!
    و اینکه الان چقدر از خدمت شما مانده و کی دوباره به جمع ما ملحق خواهید شد تا از اوضاع و احوال آمریکایی هایی که دارید، بخصوص ریویرا، باخبر بشیم؟!

امیدوارم دوران خدمت هرچه زودتر و بدون مشکل به اتمام برسه و دوباره حضور بیشتر شما را در جمع اعضاء کلوپ شاهد باشیم.
    اینهم به افتخار شما جناب حجازی

[/QUOTE]

سلام جناب آقای علی آقا حالتون چطوره؟واقعآ عجب دنیاییه چقدر زود میگذره انگار همین دیروز بود که با هم اینجا آشنا شدیم.
    والا بنده تا برج 1 سال 96 خدمت دارم انشاالله دوباره فعالیت خودم رو مثل روزهای قبل میکنم.
    ریویرا هم از روزی که خریداری شد خوابیده.بلیزر هم کم و بیش سوار هستم.تو این لپتاپم عکس ندارم وگرنه میزاشتم.
    انشاالله دوبتره خدمت میرسم.به امید دیدار

4. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیم سبقت را باید بکشی تا وکیوم مدولاتور گیربکس سوپاپ اون بالا بیاد تا تنظیم بشه وقتی در جاده پدال گاز را رها میکنی میخوای معکوس بدی یک دفعه که پدال میزنی قدرت لازم را داشته باشه تا وکیوم مدولاتور گیربکس عمل معکوس را انجام بده

اون قطع شدن و پیچ ومهره کردن اگر محک بسته باشن مشکل خاصی پیش نمیاد البته درستش اینکه سالم باشه اگر میخوای هزینه نکنی همون را تنظیم کن بعد امتحان کن ببین جواب میده اگر هم سیم سبقت را کلا برداری یا قطع کنی شتاب ماشینت بیشتر میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی

وقتی که دلکو را برای باز کردن سینی بغل موتور باز کردم یه نشانه زدم که دوباره همانجا ببندم و و بعد از تعویض استکانی ها، دلکو را همانجا بستم
    امروز شمعها را باز کردم، شستم و دهانه شان را هم حدود 1mm تنظیم کردم و بستم
    قبلا عرض کرده بودم که ماشین بعد از تعویض استکانی ها خیلی بد روشن میشه ، امروز به عنوان یه چاره ی احتمالی کارکرد بد موتور، شانسی دلکو را حدود 20 درجه برخلاف چرخش ساعت چرخاندم و بستم و استارت زدم ماشین خوب روشن شد و گاز هم میخورد، قبلش اصلا گاز نمیخورد

آنگاه دلکو و سوپاپ ها را به خوبی تنظیم کردم ، لرزش و صدای ماشین در حد قابل قبولی کم شد، اما چیز ناراحت کننده ای که درست نشد دود سیاه و غیظ ماشین است.
    به نظرم الان دیگه میشه ماشین را ببرم بیرون

آیا ممکن است این دود به مرور از بین بره/؟

سپاسگزارم
    Last edited by hamid-r-s; 03-08-2016 at 22:13.

8. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

خوب هستی؟

درمورد کثیف بودن فیلتر گیربکس اتفاقا من یک دوبار از شما سوال کردم ولی در جواباتون اشاره ای نکردید احتمالا یادتون رفته بود بنویسید

تیوب گیج روغن را درستش کن چون دو لیتر روغن کم بوده حتی کمتر از این مقدار باعث صدمه به دیرکت کلاچ و ریئر کلاچها و صفحات گیربکس میشه شما داری گیربکس ماشینت را خراب میکنی این ماشینها به روز نیست یعنی در اصل به صورت مکانیکی با الیاژ با کیفیت بالا ساخته شدن شما هم باید با توجه به این همه سال کارکرد ماشین بهش برسی چون یکی از قطعات این ماشین بهم بخوره کل سیستم ماشین بهم میریزه

پس صدا از تسمه بود تسمه ها را اگر میخوای ببینی شل یا تنظیمه با دست تسمه را بگیر به سمت بالا بچرخون اگر 90 درجه تسمه بچرخه اون تنظیم هست اگر مثلا کامل یا 180 درجه به بالا چرخید شل هست

درمورد سوال سوم که در سربالایی ماشین شتاب کافی نداره= این مشکل از کی شروع شده ؟ الان که فیلتر را عوض کردی در سربالای تست کردی؟

شما با ماشین تست در سربالایی را به بار دیگه بعد
    از درست کردن تیوب گیج روغن گیربکس و نشتی وغیره ...انجام بده با دقت گوش کن ببین دنده ها معکوس میده ؟1. درمورد کم اوردن در سربالایی در اینجا دو مسئله هست =

1. قدرت بیشتر

2.نیروی بیشتر

وقتی شما در یک جاده مستقیم در حرکت هستی دنده ها از 1به 2 و3 انتقالی پیدا میکنه ودر نتیجه نیروی به چرخها صورت میگیرد وسرعت بیشتر میشه وقدرت موتور مقداری ثابت مانده است در این موقع شما با یک سربالایی روبرو میشی که ماشین سنگین میشه و یا خودرو انگار درحال یدک کشیدن هست شما هر چقدر پدال گاز را فشار میدی اما خودرو قدرت یا نیری کافی ندارد علت =

1. اگر موتور سالم وتمام سیلندرها وپمپ بنزین وبرق درست عمل میکنه ممکنه در این چند سا موتور تایم رد کرده و سوپاپ ها از تنظیم خارج شده
    2.دور کیلومتر شمار وrmp چک کنی که اگر rpm بالا باشد پس سوپاپهای هیدرولیکی در باند گیربکیس احتمالا چسبیده ومطمئن باشی که موتور قدرت کافی را انجام میده کیلومتر شما بازی نمیکنه و تا اخر دور موتور بالاست
    اگر موتور سالم و نیروی کافی به چرخها انتقال پیدا نمیکنه علت=

1. با دقت گوش کن انتقال دنده ها از دنده3به 2 ویا 1 در سربالایی صورت میگیره

2. اگر دنده ها معکوس نداد ممکنه =
    یا روغن گیربکس کم هست باتوجه به اینکه میگی تیوب گیج روغن خرابه
    یا فیلتر کثیف شده

روغن کیفیت نداره وخاضیت خودش را از دست داده فشار کافی نداره
    یا سوپاپ های دنده دستی باند گیربکس عمل نمیکنه
    ودنده در درایو مونده

اگر انتقال دنده ها درست است ولی نیروی کافی چرخها نداره علت=

1. یا توربین ضعیف شده که احتمالش کمه چون در جاده مستقیم میگی تا 170 تا پرمیکنه شتابش خوبه
    2. یا لغزش صورت میگیره در کلاج یک طرفه در هزارخاری استاتور که به میل شفت ورودی متصل هست ودرست نیرو انتقال صورت نمیگیرد وتا نیروی بیشتر انجام شود
    مثلا اگر خار یکی از
    robs یا لیفتر ها از جا در بیاد موتور مشین لرزش داره باید کل سرسیلندر با بازکنی لیفتر را عوض کنی بعد اسبکها را دوباره تنظیم کنی =
    گاورنر گیربکس ماشینت هم به دوست مکانیک بگو باز کنه بررسی کنه ببین قسمت دریچه که انتقال روغن وظیف داره کثیف نشده یا چرخدندش کچل نکرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد گاورنر=

1.گاورنر یک کنترل کننده چرخش که به میل شفت خروجی گیربکس متصله

تشکیل شده از فنر میله متحرک یا پیستون وچرخدنده و وزنه ها یا لنگر ها و یک دریچه یا روزنه که ورود وبسته شدن روغن را کنترول میکنه اون فنرها معمولا ضعیف میشه =
    2.زمانی که خودرو در حالت ایستاده است
    چون نیرو به شفت ورودی انتقال پیدا نمیکنه( درایوD ) گاورنر وزنه ها وفنرها بسته است یعنی سنگین هست ودریچه ورود روغن هم بسته است

3.وقتی شما دنده را در درایو قرار میدی نیرو به میل شفت خروجی منتقل میشه چرخدنده گاورنر حس میکنه انتقال را در چرخ یا سرعت میل شفت خروجی گیربکس و فنرها با سرعت چرخش میل شفت خروجی گیربکس
    باز میشن

و کمک میکنه برای انتقال دنده ها واون دریچه یا روزنه باز میشه و روغن عبور میکنه وکیوم وگاورنر باهم در یک نقطه شریک هستن وعمل انتقال را انجام میدن وهر چی دور موتور بالا بره گاورنر سریعتر میچرخه وروغن هم سریعتر انتقال پیدا میکنه ایراد ها
    1.
    اگر دنده یک دفعه با دنده بالا پرش کنه گاورنر باز نشده واو فنرها ایراد داره و در باز کردن فنرها ووزنه ها فشار کم هست 2. گرفتگی یا اشغال در اون روزنه ورود روغن

3. چک کن چرخدنده و باز وبسته شدن گاورنر

وکیوم گیربکس سیم سبقت درست نصب بشه وتنظیم بشه یا سوپاپ وکیوم گیر میکنه
    باز وبسته شدن گاورنر =

درمورد کاربراتور مشکلی نداره مگر اینکه مثلا شما ماشین را روشن میکنی بعد در دنده میزاری هر چی گاز میدی ماشین حرکت کافی نداره البته اگر قطعات دیگه ماشین سالم باشه یکی از ایرادات کاربران پاره شده لاستیک پمپ شتاب کاربرات هست شما کاربرات ماشینت درست کار میکنه که در حرکت 170 تا پر میکنی اگر هم شناور کاربرات از تنظیم خارج بشه لاستیک بین کاربرات یع حالت خیس میشه با نگاخ کردن میتونی متوجه بشه
    در این عکس اون میله ای که به صورت عمود از بالا به پائین اهرم گاز وصله اون به پمپ شتاب داخل کاربرات وصل هست =

تاب برداشتن کاربرات هم بررسی کن چون به دلیل سرد و گرم شدن کاربرات معمولا تاب برمیداره =
    لوله ورودی بنزین به کاربرات هم باز کن ممکنه فیلتر داخل اون کثیف شده و یکی نو بخر بنداز

سلام جناب

دوست عزیز توپی توربین را چرا میخواهید ترمیم یا عوض کنید ؟مگه روغن از قسمت توپی نشتی داشته ؟

اگر نشتی روغن از توپی توربین داره میتونی بدی تراشکار همون را ردیفش کنه البته اگر نشتی نداشته عوض نکنی بهتره چون ممکنه تعمیرکار نتونه مثل اون توپی توربین ماشینت براتون بسازه
    یاتاقان سوزنی هم زیاد سائیده نشده چون اگر کامل سائیده بشه روغن گیربکس داغ میکنه وگیربکس در حرکت لرزش داره اگر میخوای بخری باید از خارج از کشور سفارش بدی ولی احتیا جی نیست توربین مشکل حادی نداره
    پمپ روغن گیربکس در عکسی که قبلا گذاشتی مشخص بود دورش چسب زده بودن برای بیرون اوردن پمپ باید از یه چکش لاستیکی استفاده کنی ضربه بزنی همراه میل شفت ورودی گیربکس و فرانت کلاچ به بیرون بکشی =

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لاستیک دور پمپ روغن هم باید تهیه کنی البته بوش ویا کاسه نمدهای مسیر میل شفت گیربکس کاور پمپ روغن هم عوض کن =

مسیر های عبور جربان روغن در پمپ روغن ومسیر های عبور روغن کیس گیربکس هم بررسی کن
    ممنون اقا ارمین
    پس من این مواردو چگ میکنم
    1 سافی
    2 سیم سبقت
    3 پمپ بنزین
    4گاورنر
    5 میزان روغن
    ماشین موتورش کاملا سالمه و دلکو و تایم سوپاپ هم تنظیم شدن و مشکلی ندارن
    اون سافی که گذاشتم سافی پیکانیه از اون پلاستیکی کوچیکا گذاشتم جایی که بنزین از باک میاد میره داخل کاربرات اونم برمیدارم دیگه

10. 2 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی

وقتی که دلکو را برای باز کردن سینی بغل موتور باز کردم یه نشانه زدم که دوباره همانجا ببندم و و بعد از تعویض استکانی ها، دلکو را همانجا بستم
    امروز شمعها را باز کردم، شستم و دهانه شان را هم حدود 1mm تنظیم کردم و بستم
    قبلا عرض کرده بودم که ماشین بعد از تعویض استکانی ها خیلی بد روشن میشه ، امروز به عنوان یه چاره ی احتمالی کارکرد بد موتور، شانسی دلکو را حدود 20 درجه برخلاف چرخش ساعت چرخاندم و بستم و استارت زدم ماشین خوب روشن شد و گاز هم میخورد، قبلش اصلا گاز نمیخورد
    آنگاه دلکو و سوپاپ ها را به خوبی تنظیم کردم ، لرزش و صدای ماشین در حد قابل قبولی کم شد، اما چیز ناراحت کننده ای که درست نشد دود سیاه و غیظ ماشین است.
    به نظرم الان دیگه میشه ماشین را ببرم بیرون
    آیا ممکن است این دود به مرور از بین بره/؟
    سپاسگزارم
    هرچند که با بازکردن دلکو، جای دست کافی برای باز و بسته کردن سینی بغل موتور بوجود میاد، اما بدون بازکردن دلکو هم میشه سینی را باز و بسته کرد و مشکل خاصی نداره و به نظر من کمی دردسر کشیدن برای باز و بسته کردن سینی، بهتر از بهم خوردن تنظیم دلکو هست.

تنظیم سوپاپ را با همان روشی که توضیح دادم انجام دادید؟
    مقدار دود سیاهی که وجود داره احتمالا بخاطر تنظیم نبودن کاربراتور هست که شرح حال مفصل تنظیم کردن را هم در گذشته توسط من و بقیه دوستان خواندین، منتها باید اول ببینید این دود بواسطه تنظیم نبودن سوزن و ژیگلور بوجود میاد یا ژیگلور دور آرام؟

یک مقدار در مورد سابقه تعمیرات و سرویسهایی که روی کاربراتور انجام دادین بنویسید تا تصویر ذهنی بهتری داشته باشیم و شاید در این بین سرنخ مشکل پیدا بشه.

به عنوان اولین و ساده ترین تنظیم کاربراتور، بهتره که اول چند دور با ماشین بزنید و مقدار شتاب و کشش و روشن و خاموش شدن را چک کنید، بعد ژیگلور دور آرام را تنظیم کنید.
    این ژیگلور که بصورت یک پیچ در کفه کاربراتور و به سمت جلوی موتور نصب شده ، به راحتی قابل تنظیم هست ،

برای تنظیم کافیه فقط موقعی که موتور کاملا گرم شده و در دور آرام ( سلو) بصورت خیلی کم شروع به سفت کردن و بستن پیچ بکنید و البته مثل قضیه تنظیم سوپاپها، دقیقا به وضعیت کار کرد موتور و صدای اون و همچنین مقدار لرزش توجه کنید.
    به محض اینکه موتور شروع به بد کار کردن کرد و لرزش پیدا کرد، دست نگه دارید و این دفعه آرام پیچ را باز کنید تا لرزش و بد کار کردن رفع بشه.
    این یک تنظیم بسیار ابتدایی و ساده ژیگلور دور آرام هست، منتها چون از وضعیت سوزن و ژیگلور اصلی و تنظیمات اونها اطلاعی نداریم، بنابراین به احتمال زیاد ممکنه چندان تاثیر مثبت نداشته باشه و نیاز به تنظیم سوزن و ژیگلور اصلی هم داشته باشید.

جناب حجازی گرامی،
    بیصبرانه منتظر بازگشت شما هستیم.
    در پناه خدا

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان
    با توجه به اینکه گفتی دلکو را چرخوندم اون دود سیاه معنیش اینه که موتور ریتارد داره و تایم رد کرده ترتیب تراکم سیلندر ها تنظیم خارج شده البته اگر کاربرات سالم و دست کاری نکرده باشی و دیلیل دیگه اینکه گفتی فاصله گپ شمع ها را 1mm تنظیم کردم
    حالا با این تفاسیر
    1.وایر هر شمع را بکش ببین دور موتور تغییری میکنه
    2. سیلندر یک را در نقطه مرگ بالا تنظیم کن بعد کاور زنجیر تایم را باز کن ببین نشونگر چرخدنده های میللنگ ومیل سوپواپ در یک نقطه قرار دارن یا موتور تایم رد کرده است
    3.بعد تنظیم زنجیر تایم چون سیلندر 1 در نقطعه مرگ بالا هست اول چکش برق دلکو را روبروی سیلندر بعدی ترتیب احتراق موتور بعد از سیلندر 1 قرار میدی بعد یه پیچ گوشتی داخل ورودی جا دلکو میندازی تا جهت شکاف ته دلکو را بفهمی بعد دلکو را جا میزنی میزنی
    4. باید لیفتر ها را با روغن دون روغن کاری کنی حداقل 4 باراز مجرای لیفتر روغن را پمپ کنی تا داخل لیفتر ها روغن کاری بشه بعد مقداری گیریس به بدنه لیفتر میزنی و لیفتر ها را در بلوک سیلندر جا میزنی و همچنین اون پوش رابس یا میل لیفتر ها هم از مجرای اون روغن کاری میکنی وقسمت های نوک میل اسبک واسبک ها هم گیریس مخصوص جهت سائیده نشدن میزنن
    5..تنظیم اسبکها را باید بعد از این مراحل انجام بدی
    برای تنظیم اسبکها بعد از بست اسبکها و لیفتر ها ومیل لیفتر ها هر سوپاپ دود و هوا سیلندر ها را باید دونه به دونه تنظیم کنی یعنی اول با چرخوندن میل لنگ سوپاپ دود بسته میشه و شما قسمت میل لیفتر را با دست بچرخونی و مهره وسط اسبک را شروع کنی با اچار بکس سفت کنی تا زمانی که متوجه شدی میل لیفتر حرکت نمیکنه دیگه مهره وسط اسبک را سفت نکن و فقط یه نیم دور دیگه مثلا از ساعت 12تا6 را حساب کن سفت کن و دیگه تمام
    این میل اسبک یا push robs =
    این نیم دور سفت کردن اسبک ها =
    لیفتر ها با روغن دون روغن کاری کن تا از خار لیفتر روغن خارج بشه=
    همچنین میل لیفتر هم روغن کاری کن =

بعد از این مراحل ماشین را روشن کن تا چند ثانیه لیفتر ها صدا میده چون روغن پر میشه بعد صداش قطع میشه اما اگر دیدی صدای کلیک کلیک از موتور میشنوی شروع کن وایر هر شمع را بکش ببین کدوم سیلندر صداش قطع میشه بعد کاور سوپاپ را باز کن همون سیلندر که اسبک اون صدا میداد در حالت موتور روشن شل و سفت کن میبینی صدا تغییر میکنه در نهایت ایراد اصلی از یاتاقان متحرک میللنگ همون سیلندر که صدا میده هست چون یاتاقان خط افتاده واسبک صدا میده

14. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    در مورد بیوک ایران
    وقتی گلگیر و در راننده در یک راستا نباشد و گلگیر اندکی از در بیرون تر باشد ....

دلیلش چیست ؟
    با رگلاژ در ، مشگل رفع می شود ؟

16. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.صافی بنزین را میدونم چی بستی اما یه راهی بگم اینگه وقتی با ماشینت 10 یا 20 دقیق حرکت کردی کنار جاده ماشین را نگه دار وبعد خاموش کن و بعد فیلتر صافی پیکانی یا هرچی که بین راه لوله بنزین بستی باز کن و از جاش در بیار ولی مواضب باش بنزین داخل صافی خالی نشه بعد همون بنزین کم داخل صافی را همن لحظه که گرم هست روی اسفالت خیابان بریز بعد نگاه کن اگر بنزین سریع تبخیر شد و ازبین رفت پس یعنی درون باک وکاربرات اب یا بخار اب تشکیل شده و قاطی شده به هردلیلی این اتفاق ممکنه ایجاد بشه بنزین بی کیفیت و غیره... نباید بنزین سریع تبخیر بشه یا بخار بشه
    2.سیم سبقت هم میتونی قطع کنی شتاب ماشین بیشتر میشه یا ممکنه وکیوم مدولاتور گیربکس عمرس تموم شده سوپاپ داخلش گیر کنه عمل نکنه یا وقتی داره در جاده تخته گاز میری چون یه دفعه پدال گازو فشار میدی ماشین دورش کم بشه حالت معکوس بده یعنی قدرت کم بشه دور بر نداره بهتره فعلا سیم سبقت را از کار بندازی بعد در سربالایی امتحان کنی ببینی دنده ها ی گیربکس معکوس میده

3.4.5 هم موارد هم خودت میدونی

اما من یه سوالی دارم شما فرمودی تایم موتور و سوپاپها تنظیم هستن برای این میپرسم ماشین شما بیوک و موتور 8 اسمال بلاک هست وتنظیم دقیق اسبکها وتایم گیری با توجه به این همه سال کارکرد ماشین به این راحتی نیست زمان زیاد میبره
    به چه صورت اسبکها را تنظیم کردی ؟

18. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرویز جان گلگیر تنظیم میشه ولی در ماشین تنظیم خاصی نداره فقط بو شهای لولا های در گشاد میشه که باید عوض بشه البته توع بوشها برنجی هست در ماشین هم یه حالت افتاده مانند میشه
    و در اخر هم از جناب camera lt دوست خوب که شرمنده ایشون هستم تشکر فراوان دارم

20. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •