تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 1004 اولاول ... 440840890930936937938939940941942943944950990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هیچوقت تا این حد نت مخابرات رو داغون ندیده بودم
    واقعا با دایال آپ هیچ فرقی نداره
    یه عکس 100کیلوبایتی رو هم باز نمی کنه
    همه برنامه ها هم قطع شدن از تلگرام تا کریو و ...
    فقط یه سایت ورزش3 خوب باز میشه یکی دوتام سایت خبری داخلی
    گوگل رو هم بزور میاره

2. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بله همونطور که انتظار میرفت این آسیاتک بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " تو مرکز مخابراتی ما ( فجر ارومیه ) کلا یه سیستم جدیدی پیاده کردن که با شروع بازه ی رایگان به هیچ وجه اجازه نمیده سرعت دانلود از 500 بالاتر بره. حتی از سرورهای خود آسیاتک.

منظورم اینه که قبلا با اکانت افزایش سرعت یا بالا بردن تعداد کانکشن و دانلود همزمان چندین فایل و ... میشد به سرعت 1 مگ رسید اما الان شدیدا روی 500 محدود کردن.

یعنی الان جدیدا تو بازه ی رایگان برای من که سرویس شهاب 10 مگ دارم، دانلود رو که شروع میکنی اگه از سرور قدرتمند و داخلی باشه همون اوایل سرعت تا 800 و 900 میره اما بعد از چند ثانیه برمیگرده اطراف 400 تا 500 و با هیچ روشی که من امتحان کردم نمیشه به 1 مگ رسوندش.

معمولا هم آیپی رنج 5.161 یا 5.188 و ... کلا رنج 5 میده چه در ساعات رایگان و چه ساعات معمولی.

الانم در ساعات رایگان مسیر (Gateway) از عمان هست ولی بعضا بین فرانسه و ایتالیا هم تغییر میکنه. تو بازه رایگان trace نکردم نمیدونم gateway تغییر میکنه یا نه ولی بنظرم ربطی به سرعت دانلود نداره.

حتی با نزدیک شدن به آخرای بازه ی رایگان هم سرعت بهبود پیدا نمیکنه یعنی بسیار دقیق و بصورت سیستمی محدود شده.

در ساعات معمولی که سرعت خوبه و همون 1 مگ هست. اما من هنوز نتونستم روشی برای حل این مشکل محدودیت در ساعات رایگان پیدا کنم.

کسی هست اینجا که از اکانت افزایش سرعت خاصی استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟؟ اکانت دوستمون and-roid2 که تو همین انجمن هست قبلا جواب میداد اما الان با محدودیتهای جدید سرعت اصلا افزایش پیدا نمیکنه.

قبلا با محدودیتهای قبلی و اکانت افزایش سرعت میشد شب تا صبح حدود 15 تا 20 گیگ گرفت اما الان که سرعت روی 500 فیکس شده بیشتر از 10 گیگ نمیشه برداشت.
    Last edited by dDarkKnight_12; 15-10-2015 at 23:56.

4. 4 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله همونطور که انتظار میرفت این آسیاتک بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " تو مرکز مخابراتی ما ( فجر ارومیه ) کلا یه سیستم جدیدی پیاده کردن که با شروع بازه ی رایگان به هیچ وجه اجازه نمیده سرعت دانلود از 500 بالاتر بره. حتی از سرورهای خود آسیاتک.

منظورم اینه که قبلا با اکانت افزایش سرعت یا بالا بردن تعداد کانکشن و دانلود همزمان چندین فایل و ... میشد به سرعت 1 مگ رسید اما الان شدیدا روی 500 محدود کردن.

یعنی الان جدیدا تو بازه ی رایگان برای من که سرویس شهاب 10 مگ دارم، دانلود رو که شروع میکنی اگه از سرور قدرتمند و داخلی باشه همون اوایل سرعت تا 800 و 900 میره اما بعد از چند ثانیه برمیگرده اطراف 400 تا 500 و با هیچ روشی که من امتحان کردم نمیشه به 1 مگ رسوندش.

معمولا هم آیپی رنج 5.161 یا 5.188 و ... کلا رنج 5 میده چه در ساعات رایگان و چه ساعات معمولی.

الانم در ساعات رایگان مسیر (Gateway) از عمان هست ولی بعضا بین فرانسه و ایتالیا هم تغییر میکنه. تو بازه رایگان trace نکردم نمیدونم gateway تغییر میکنه یا نه ولی بنظرم ربطی به سرعت دانلود نداره.

حتی با نزدیک شدن به آخرای بازه ی رایگان هم سرعت بهبود پیدا نمیکنه یعنی بسیار دقیق و بصورت سیستمی محدود شده.

در ساعات معمولی که سرعت خوبه و همون 1 مگ هست. اما من هنوز نتونستم روشی برای حل این مشکل محدودیت در ساعات رایگان پیدا کنم.

کسی هست اینجا که از اکانت افزایش سرعت خاصی استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟؟ اکانت دوستمون and-roid2 که تو همین انجمن هست قبلا جواب میداد اما الان با محدودیتهای جدید سرعت اصلا افزایش پیدا نمیکنه.

قبلا با محدودیتهای قبلی و اکانت افزایش سرعت میشد شب تا صبح حدود 15 تا 20 گیگ گرفت اما الان که سرعت روی 500 فیکس شده بیشتر از 10 گیگ نمیشه برداشت.
    سلام
    منم روی شاتل همین مشکل دارم دقیقا سرعت اولش روی 800 900 هستش دو ثانیه اول بعدش میره روی 390 کیلو فیکس میشه برای من
    ولی فرق من اینه توی روزمم همین شده
    کسی راهکاری چیزی نداره؟!!!

6. 3 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای من هم اولش 500 بود اما الان شده 250
    برای شما هم احتمالا اینجوری میشه
    خودشون گفتن همرو محدود کردیم و شاید در اینده وضعیت بهتر شه
    دیگه خواب دانلود با سرعت 1مگ باید ببینیم
    به همین 500 راضی باش و شانس بیار نیاد رو250

هیچوقت تا این حد نت مخابرات رو داغون ندیده بودم
    واقعا با دایال آپ هیچ فرقی نداره
    یه عکس 100کیلوبایتی رو هم باز نمی کنه
    همه برنامه ها هم قطع شدن از تلگرام تا کریو و ...
    فقط یه سایت ورزش3 خوب باز میشه یکی دوتام سایت خبری داخلی
    گوگل رو هم بزور میاره
    من قبلا که مخابرات بودم حداقل هفته یکبار داغون بود
    کلا باید گل گرفت در اینترنت ایران
    Last edited by arak88; 16-10-2015 at 00:50.

8. 3 کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

الان که بازه ی رایگان شروع شده دوباره سرعت از سرورهای خوب و قدرتمند و داخلی روی 500 محدود شده و ip رنج 5 میده 5.161 و مسیر هم رفته روی فرانسه!!!

هیچ سرویس افزایش سرعتی هم کار نمیکنه

10. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخابرات الآن اینو میده به نظرتون برگردیم مخابرات بهتر نیست؟؟؟ اونجا پینگ و اینجور چیزا خیلی بهتر بود با خط داداشم که مخابرات داره الآن هر سایت میزنی خیلی سریع باز میکنه پینگ گوگل حدود 100 هست ولی مال من که اسیاتکم جون میکنه تا یه صفحه شروع بشه به لود شدن پینگ هم افتضاحه حدود 300-400. خیلی از فیلتر شکنا از کار افتادن اونجوری که بوش میاد به زودی سرویس 10 مگ هم به 250 محدود میشه شک نکنین. این سیاستشونه که مشتری رو پله به پله ناراضیش کنن تا همیشه یه امیدی داشته باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 16-10-2015 at 10:53.

12. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان کسی سرویس آنا ۴ مگ با شبانه رایگان داره؟ لطفا یه توضیحی از سرعت شب ،روز ساعات رایگان، پینگ هزینه،پشتیبانی و.....
    راستی به همه میدن یا باید پارتی بازیو از این کارا انجام بدی

14. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به محض اتمام بازه ی رایگان دوباره سرعت به همون 10 مگ افزایش پیدا کرد و حتی از سرورهای خارجی هم با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه.

ip هم همون رنج 5.161 هست و تغییری نکرده مسیر هم مثل ساعات رایگان بین عمان ، فرانسه ، ایتالیا ، آلمان تغییر میکنه.

با اون دوستمون and-roid2 هم در ارتباط بودم گفتش متاسفانه نمیشه کاری کرد چون همه ی اکانتهای افزایش سرعت به مقدار سرعت داخل شبکه وابسته هستن و اگه داخل شبکه محدود شده باشه دیگه نمیشه کاری کرد.

آخه قبلا هم داخل شبکه محدود بود ولی با اون اکانتها سرعت بیشتر میشد ولی الان چنان محدود کردن که عمرا از 500 بالاتر بره.

باید صبر کنیم و بسوزیم و بسازیم تا بلکه در آینده محدودیت رفع بشه.

مخابرات الآن اینو میده به نظرتون برگردیم مخابرات بهتر نیست؟؟؟ اونجا پینگ و اینجور چیزا خیلی بهتر بود با خط داداشم که مخابرات داره الآن هر سایت میزنی خیلی سریع باز میکنه پینگ گوگل حدود 100 هست ولی مال من که اسیاتکم جون میکنه تا یه صفحه شروع بشه به لود شدن پینگ هم افتضاحه حدود 300-400. خیلی از فیلتر شکنا از کار افتادن اونجوری که بوش میاد به زودی سرویس 10 مگ هم به 250 محدود میشه شک نکنین. این سیاستشونه که مشتری رو پله به پله ناراضیش کنن تا همیشه یه امیدی داشته باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی مخابرات بالای دو گیگ نمیده ؟ 90 درصد رایگان هم دیگه واقعا .....

سلام دوستان کسی سرویس آنا ۴ مگ با شبانه رایگان داره؟ لطفا یه توضیحی از سرعت شب ،روز ساعات رایگان، پینگ هزینه،پشتیبانی و.....
    راستی به همه میدن یا باید پارتی بازیو از این کارا انجام بدی
    آنا تو وبسایت خودش نوشته فقط تا دو مگ میفروشه ولی خط دوم ما که از آنا هست روی 4 مگ بسته شده اونم با G.Dmt نه ADSL2+ و حدود یه ماه قبل که آسیاتک نداشتم و ازش استفاده میکرد از 2 تا 8.30 رایگان بود اما الان چند روز پیش که چک کردم تو ساعات رایگان حجم کم میکرد فکر کنم نیم بها یا یک چهارم بها شده مطمئن نیستم.
    Last edited by dDarkKnight_12; 16-10-2015 at 12:02.

16. 3 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان به نظر من از این به بعد دیگه نمیشه روی ADSL حساب کرد
    دلیل اصلیش هم کم شدن تعداد کاربران عادی و کم مصرف ADSL هست و این مسئله واسه ISP ها نمی صرفه
    باید پیگیر سرویس های جدید 4G و 3G باشیم که به خاطر افزایش تدریجی کاربرانش مطمئنا هزینه هاش سرشکن میشه و کاهش پیدا میکنه
    کم کم مودم های ADSL میرن که به مودم های دایال آپ توی انباری ها بپیوندن!

18. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

هیچوقت تا این حد نت مخابرات رو داغون ندیده بودم واقعا با دایال آپ هیچ فرقی نداره یه عکس 100کیلوبایتی رو هم باز نمی کنه همه برنامه ها هم قطع شدن از تلگرام تا کریو و ...فقط یه سایت ورزش3 خوب باز میشه یکی دوتام سایت خبری داخلی گوگل رو هم بزور میاره
    از امروز صبح وضعیت آنا هم اصلا خوب نیست. البته نه این قدر بد ولی صفحه هم سخت میشه بدون معطلی و refresh باز کرد. اولبن باره این طور شده ممکنه مشکل از زیر ساخت باشه. شاید هم کوسه ها باز هوس کابل کردن. از بقیه isp ها کسی داره تغییرات این یکی دو روزو اگه ممکنه لطف کنه بذاره.
    Last edited by livebot; 16-10-2015 at 16:45.

20. 2 کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •