کلا اسپید تست پهنای باند زیاد رو دقیقتر نشون میده تا پهنای کم رو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کلا اسپید تست پهنای باند زیاد رو دقیقتر نشون میده تا پهنای کم رو
دوباره اوضاع درست شده" مال منم یه چند روزی نرمال شده راستی این رفیقمون که 128 نامحدود می خواد بگیره همارا رو پرس و جو کرده گفتن تو نامحدودا همارا تکه می خواد همارا بگیره وقتی گرفت خبرشو میدم که چه جوری
کی میگه همارا تکه
همارا افتاهالخدا تهدی
نامحدود مکس کجا و همارا کجا
خداوکیلی مکس 100 برابر از همارا بهتره
من هردوتاشونو استفاده کردم سرعت بالاتر از 16 همار را رو ندیدم اونم که وضعیت پینگشه به پینگ 350 با گوگل میگه طبیعیه اینم مالمکس که 120 میده
یه چیزی میزارم کفتون ببره. پینگ با سایت IDM
نمیدونم چرا قات زده ولی دامین این سایتو به صورت لوکال میشناسه !!!!
من دو مگ همارا گرفتم
هنوز وصل نشده البته
به نظرتون بعد از راه اندازی سرعتش چه طوریه؟
کسی دومگ همارا داشته؟
از لحاظ سرعت هم خوب باشه از لحاظ پینگ خیلی بده
سرعت رو واسه من 128 یک مگ میده
سرعت دانلود شبانه شما با idm چقدره؟ نوسان نداره؟
سلام به همه دوستان
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
اینجا تنها کسی که شاتل داشته من بودم فکر کنم
ولی هر شب 1.6 گیگ دان داشتم ولی هیچوقت محدود نشدم یعنی دوستای زیادی دارم که شاتل دارن ولی انگار تو تبریز محدودیت نداره شاتل
ولی اگه بنا به شکایت باشه باید علیه همارا تو تبریز من 11 هزار کاربر همارا رو باید جمع کنم چون پینگ شاتل از همارا بهتره،نوسانش همارا بیشتره،فوق العاده شاتل کمتر قطعی داره(نزدیک صفر)
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
عزیز ببین اگه کلا پینگ برات اهمیتی نداره همارا خوبه چرا که نه تازه 2 مگ هم که گرفتی فکر کنم حدود 3 مگ بدن(شاید هم انقدر دست و دلباز نباشن )
ولی کلا پهنای باند همارا از مکس خیلی زیاده و فکر کنم 3 مگ رو بدن![]()
Last edited by fanoostalaei; 28-10-2011 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)