به خدا دارن سر مارو ميبرن كسي نيست صداش در بياد. 12 واحد برداشتم شهريم شده 210 هزار تومن + 98 تومن شهريه ثابت كه ريختم يعني الان براي 12 واحد من 308 تومن ريختم. 18 واحد ميخوام بردارم حتما به 400 500 ميرسه :(
تاريخ امتحان عمومي ها رو هم نزدن...
به خدا دارن سر مارو ميبرن كسي نيست صداش در بياد. 12 واحد برداشتم شهريم شده 210 هزار تومن + 98 تومن شهريه ثابت كه ريختم يعني الان براي 12 واحد من 308 تومن ريختم. 18 واحد ميخوام بردارم حتما به 400 500 ميرسه :(
تاريخ امتحان عمومي ها رو هم نزدن...
به جون خودم باید تشکلات دانشجویی راه بندازیم و کسی شهریه نده
خرابا قالسون
حسین عزیز به هیچ وجه به اون تاریخ امتحان ها اعتماد نکن ... نه موقع انتخاب واحد و نه اون فایلی که توی سایت ها قرار میدن ... ملاک همون کارت به ورود به جلسه هست ... یهو دیدی زودتر برگزار میکنن یا 2 تا امتحان رو میندازن توی یه روز ... اصلا معلوم نیست کار اینا
قابل توجه دانشجویانی که شهریه خود را به صورت اینترنتی و از طریق سایت پرداخت کرده اند
قابل توجه دانشجویانی که شهریه خود را به صورت اینترنتی پرداخت کرده اند و پول از حساب آنها کسر شده است.
دانشجویان عزیزی که در چند روز اخیر اقدام به پرداخت شهریه به صورت اینترنتی شده اند و وجه شهریه از حساب بانکی آنها کسر شده ولی در سیستم گلستان ثبت نشده دقت داشته باشند:
۱- به قسمت “پرداخت های الکترونیکی دانشجو” مراجعه کنید.
۲- در قمست “پاسخ بانک” نوشته شده است ” نامشخص است” ، بر روی هر سطر که نوشته شده “نامشخص است” کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود.
۳- بعد از باز شدن صفحه جدید صبر کنید تا پاسخ بانک به رنگ قرمز در پایین صفحه نمایش داده شود و سپس بر روی گزینه “بازگشت به سیستم گلستان” کلیک کنید تا مجددا به سایت گلستان باز گردید.
۴- وقتی که به صورت کامل به صورت گلستان بازگشت داده شدید در قمست “پاسخ بانک” مجددا با نوشته های “نامشخص است” یا “خطا در تراکنش” یا “تراکنش خرید هنوز نهایی نشده است” یا “تراکنش موفق” رو به رو خواهید شد که فقط در صورتی وجه شما در سیستم ثبت می شود که قسمت بانک به “تراکنش موفق” تغییر وضعیت داده باشد.
۵- دقت داشته باشید امروز تمام تراکنش های موفق توسط بانک ثبت شده است. پس همین امروز مراحل بالا رو برای هر سطر پرداختی انجام بدید تا اگر وجهی از شما کسر شده است در سیستم گلستان ثبت شود و شهریه شما ۰ شود تا بتوانید اقدام به انتخاب واحد کنید.
برای منم ، زمان تایید اطلاعات فیلد ها خاموش بود ! میگفت وضعیت تاهل رو مشخص کن اما فیلد ها تماما خاموش بودچطوری ایمیل رو وارد کنم تو قسمت تکمیل اطلاعات هیچ جوری نمیشه و خطا میده خسته شدیماصلا نمیشه چیزی تو کادرها نوشت
نکنه چون اشتباهی برای ترم تابستان پولو واریز کردم اینجوری شده البته منوها باز شده
یکم ور رفتم تا بدون هیچ تغییری اطلاعاتم رو تایید کردم ، شما تو همون صفحه کمی ور برو درست میشه !
دومین روز انتخاب واحدم داره میگذره و موفق به انتخاب واحد موفق نشدم ... تاریخ امتحانا رو هم که نزدن !
خدایا صبر بده و عاقبت این ترم رو بخیرکن!
Last edited by Eblis 2011; 02-09-2013 at 15:17.
همچین چیزی رو کجا اعلام کرده ؟؟؟
به نقل از پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
up ..............
شماره دانشجویی و رمز عبورت رو برام پ خ کن ، چک کنم !
راستي دوستان عجيبه من معادلات ديفرانسيل ندارم تو ليست. يعني ارائه نشده؟
ميخواستم اين مدارهاي الكتريكي 1 رو هم بردارم ديدم از اين ترم لامصبا اين ديفرانسيل رو پيش نيازش كردن از شانس من
همین کار رو هم کردیم ولی هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)