تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 2365 اولاول ... 440840890930936937938939940941942943944950990104014401940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

شرمنده هر کاری کردم نتونستم پست با لا ر حذف کنم ( چطوری میتونم حذفش کنم ) سلام لطف داری شما نه عجله که نه ولی میخوام یه چیز خوب انتخاب کنم که فردا خاستم بقییه سیستمو جم کنم نگم کاشکی اینو نمیخریدم لطف میکنی قیمت 7016 و 8019 رو بگی این مدل جدید با فلاش که مشکل نداره چن 7016 کفری کرده جندتا از دوستامو شناختی داری راجع بهش کارکردی باهاش تو مقاله تون را جع به برندای دیگه جیزی نوشتین راستی تو این مایه ها از برندای دیگه خبر داری کیفیتو مدلاشون یا در کل پاییونر و کننود بهترن البته الپایین که گرونه هیچی ( خیلی کار توپی میکنی میدونم زحمتشم زیاده خسته نباشی )
    دشمنت شرمنده
    پست ها رو در فروم نمیشه حذف کرد، فقط مدیر ها این اجازه رو دارن، ولی میتونستی ویرایشش کنی

7016 که خودم دارم، با فلش هم مشکل داره اساس، ولی دیگه خریدم کاریش نمیشه کرد، ضمنا کیفیتش واقعا عالیه. قیمت حدود 430 تا 440
    8019 مدل فیکس شده 8016 هست که خود 8016 مدل بلوتوث دار 7016 هست. ضمنا SD هم میخوره. نمیدونم واقعا مشکل فلشش رو حل کرده یا نه. قیمت حدود 530 تا 550
    آلپاین هم شنیدم بدون پروسسور نمیتونی از کیفیت اصلیش بهره ببری و هزینه ات دوبله میشه.
    پایونیر هم ظاهرا فقط مدلهای RS سرشون به تنشون میارزه! البنه 5450، 6450 و 7450 هم رو بورس هستن باید کیفیتشون تست بشه.
    JVC هم شناخت چندانی ندارم، فقط از قدیم به صدای خشک و مصنوعی معروفن

اون مقاله صرفنظر از برند خاصی بیشتر راهنمایی کرده که چه پخشی با چه آپشن هایی با توجه به نیازتون انتخاب کنین

موفق باشی

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام.یکی میتونه بگه محل USB کنوود 7016 کجاست؟دیدم نوشته REAR.منظور پشتشه؟USB عوض کردن سخته؟اگر میشه با عکس نشون بدین.
    با یه کابل که داخل جعبه اش هست میاد جلو و همینجوری ول هست و میتونین فلش رو بهش وصل کنین. از جهاتی بهتره چون فلش روی پخش ممکنه در اثر ضربه خوردن بهش به پخشتون آسیب برسونه. ولی اینجا این مشکل نیست.
    از جهاتی هم بده چون حدود نیم متر کابل هست و امکان افزایش نویز وجود داره.

3. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان براي درهاي جلوي پرشيا چه باندي بندازم خوبه؟
    يه چيزي معرفي كنين كه مستقيم به خوده ضبط وصل كنم و امپ نخواد.
    اخه حوصل ندارم از امپ براي يه جفت اسپيكر سيم بكشم.
    راستي s20 چطوره؟ اگه زيره شيشه وصل كنم مثه اسپيكر صدا ميده؟اگه بيخود تيس تيس ميكنه بيخيالش.
    استيج جلو هيچي ندارم ميخام يه چيزي ببندم كه صداش خوب باشه و كيفيت مناسبي هم داشته باشه.
    Last edited by A.IvI.I.N; 12-02-2013 at 12:09.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

با یه کابل که داخل جعبه اش هست میاد جلو و همینجوری ول هست و میتونین فلش رو بهش وصل کنین. از جهاتی بهتره چون فلش روی پخش ممکنه در اثر ضربه خوردن بهش به پخشتون آسیب برسونه. ولی اینجا این مشکل نیست.
    نویز؟!
    اونم به خاطر کابل usb ؟!
    فکر نمیکنم.. حالا اگه اطلاعات دقیقی داره بده..
    در هر حال من شخصا usb از پشتو کاملا ترجیح میدم

6. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نویز؟!
    اونم به خاطر کابل usb ؟!
    فکر نمیکنم.. حالا اگه اطلاعات دقیقی داره بده..
    در هر حال من شخصا usb از پشتو کاملا ترجیح میدم
    ممنون.
    یه سوال دیگه هم داشتم.ماشینم سمند هست و روش پخش نبود.الان دو دسته سیم اونجاست که سرشون سوکت داره.7016 رو خودم میتونم به اینا وصل کنم بیخود هزینه نصب ندم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ممنون.
    یه سوال دیگه هم داشتم.ماشینم سمند هست و روش پخش نبود.الان دو دسته سیم اونجاست که سرشون سوکت داره.7016 رو خودم میتونم به اینا وصل کنم بیخود هزینه نصب ندم؟
    بله خودتون میتونید وصل کنید فقط باید یه سوکت فابریک پخش کنوود برای سمند بخرین قبلا 2 تا 3 تومن بود ولی الان باید گرون تر شده باشه
    این سوکت یه رابطه بین پخش و همون دسته سیمی که میگین

دوستان براي درهاي جلوي پرشيا چه باندي بندازم خوبه؟
    يه چيزي معرفي كنين كه مستقيم به خوده ضبط وصل كنم و امپ نخواد.
    اخه حوصل ندارم از امپ براي يه جفت اسپيكر سيم بكشم.
    راستي s20 چطوره؟ اگه زيره شيشه وصل كنم مثه اسپيكر صدا ميده؟اگه بيخود تيس تيس ميكنه بيخيالش.
    استيج جلو هيچي ندارم ميخام يه چيزي ببندم كه صداش خوب باشه و كيفيت مناسبي هم داشته باشه.
    نمیدونم تو پرشیا در جلو باند چند سانتی جا میشه بگرد تو برندها درست حسابی یه چیز خوب پیدا کن که وات پایین باشه من خودم یه کواکسال گرد از dls تو کمد دارم که 40.50 واته
    قید s20 کلا بزن باور کن اگه یه پولی دسی بم بدن که s20 ببندم تو ماشین این کارو نمیکنم همین تیوتره اکثر کواک ها به اندازه کافی گوش خراش هستن دیگه واسه خودت سردر درست نکن
    Last edited by Amir..H; 12-02-2013 at 15:01.

9. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله خودتون میتونید وصل کنید فقط باید یه سوکت فابریک پخش کنوود برای سمند بخرین قبلا 2 تا 3 تومن بود ولی الان باید گرون تر شده باشه
    این سوکت یه رابطه بین پخش و همون دسته سیمی که میگین

نمیدونم تو پرشیا در جلو باند چند سانتی جا میشه بگرد تو برندها درست حسابی یه چیز خوب پیدا کن که وات پایین باشه من خودم یه کواکسال گرد از dls تو کمد دارم که 40.50 واته
    قید s20 کلا بزن باور کن اگه یه پولی دسی بم بدن که s20 ببندم تو ماشین این کارو نمیکنم همین تیوتره اکثر کواک ها به اندازه کافی گوش خراش هستن دیگه واسه خودت سردر درست نکن
    s20 خوبيش اينه كه ارزونه ولي كيفيتش رو نميدونم.

باند فابريك حدودا 15 سانتي هست.
    نميدونم زيره 100 تومن چيزه خوب گيرم مياد يا نه !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

اخه s20 تیوتره فقط فرکانسهای بالا رو میتونه پخش کنه فرکانسهای بالا هم اگر اون اسپیکر توانیی درستی توی پخش کردنش نداشته باشه میشه فاجعه.. شما نگاه کن مثلا 6975 که تموم سیستم بازا(نه مغازه دارا)
    قبولش ندارن با اینکه تقریبا از فرکانس 50.60 میتونه پخش کنه و بیس خوبی هم داره بازم تیوترش ازار دهندس حالا فقط تیوتر
    به خدا از قیمتا بی خبرم ببین تو برندایی مثه mtx dls infinity jbl rockford .... اسپیکر ارزون پیدا میکنی.. بازم تاکیید میکنم چون میخوای به پخش وصل کنی اسپیکر وات پایین بخر
    اونی که من دارم اینه قبلا که زیر 100 بود !! 16 سانتیه و به 405 میخوره پرشیا رو نمیدونم اگر چیزی گیر نیوردی میتونم اینو بت بندازم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربون دستت
    حالا چند ميندازي!؟

بدبختي انقد جنس تقلبي زياد شده ادم گيج ميشه
    بايد بگردم يه چيزي زيره 50 وات گير بيارم اگه نشد ميام پيشه خودت
    Last edited by A.IvI.I.N; 12-02-2013 at 15:51.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقاحمید و محمد جان لطفا منو راهنمایی کنید بد دو راهیی گیر کردم یککم تحقیق کردم بودجمو تا 550 بالا بردم یه پخش خوب میخوام از مارکای پاییونر کنوود و جی وی سی یا سونی باکیفیت واصلی باشه ( راستش از 7016 کنوود راضیی نیستم جون واقعا با فلاشا ی مختلف سازگاری خوبی نداره ) ترجیحا از پاییونر باشه ولی خودت کیفیتشو دیده باشی یا تضمین کنی بعدا واسه من حتما( دیویدی صوتی رادیو ای ام و اف ام فلاش خور داشته باشه ) چون میخام خورد خورد سیستمو جم کنم در ایینده به اینم توجه کن لطفا از برندای مختلف بهم معرفی کن و حدودییم قیمت بده حتما از بازار چون اینجا هرکی عشقی قیمت میده ( این مدلای پاییونر جطورییه 7450 و 6450 بلوتوسم داره فک کنم البته بلوتوسم داشته باشه خوبتره ولی اگه مدلی مد نظر داری که بهتره بلوتوسم نداشته باشه مهم نیس و 5450 و یه مدل 1469 هم هس که 4 تا باندم همراهشه (به نظرتون بانداش با کیفیتن یا فعلا یه پخش خوب بردارم بعدا بقیهه سیستمو جم کنم ) ودر مقایسه- با 7016 کنوود یا مارکای سونی و..... کدوم بهترن چرا $ راستی این سایت پاییونر شاپ قیمتایی که زده میشه باهمون مبلغ ازشون خرید کرد واینکه من تهران نیستم ایا پخشی ر که میفرستن اصلی یا های کپی ان در کل سایت مطمئنیی هست و باقیمتای بازار فرق داره$ بعد قابلیت نصب کنترل سیمی (اینترفیس) و aux و CAR DJ و 3RCA Pre out و MIXTRAX و تو پاییونرا بعضی مدلا اخرشون BT وبعضی مدلای دیگه SD و بعضیام PRS اینا همه معنی شون چیه $( از این پسوندا به ترتیب کدوم بهترن) --- ( بین این دوتا مدل کدوم بهتره 5450 و 6450 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) ( از بین اینا کدوم با توجه به مباحث بالا 6450 و 7016 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) و در کل مدلای پیشنهادیتون چیا هستن جون فعلا نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا هردو شما بزرگواران همینجا کامل ودقیق راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد راستش من اصلا سر در نمیارم از وسایل صوتی ماشین ممنونم
    سلام
    به نظر من پخشهای پایونیر غیر از سری prs هیچکدام کیفیت صداش به 7016 نمیرسه.ولی اگر نمیپسندی (اون مشکل فلش حل شدنیه) به نظر من سری 7 پایونیر رو بگیر.اگه میتونی 8019 بگیری که چه بهتر.به قول فرمایش جناب مهدی عزیز،پخش جدید با اصلاحات در مدلهای قبلی هست.در مورد قیمت من نتونستم قیمت بگیرم.
    پخشهائی که آخر مدلشون کلمه SD هست یعنی محل قرار گیری کارت حافظه SD درشون تعبیع شده و قابلیت پخش موزیک از روی آن را دارند.
    در پخشهائی که BT نوشته شده،مخفف بلوتوث هست.
    PRS مخفف Pioneer Reference Seriesهستش.این سری از محصولات پایونیر جزو سری های اند محسوب میگردند.دارای کیفیت صدای عالی،قابلیتهای بسیار بالا،(در پخشها،دارای 16-32 اکولایزر پارامتریک،S/N 105dB، خروجیهای 5 ولت واقعی)،آمپلیفایرهای بسیار قدرتمند با متریال مصرفی بسیار مرغوب و با کیفیت و خلاصه همه چیز در این سری بهترین هست و 100 البته گران قیمت تر.
    اگر باز سوال داشتید خوشحال میشم تماس بگیری (چون نمیتونی pmبدید) شاید بتونم بیشتر راهنمائیتون نمایم.
    09122270982

15. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •