سلام اقاحمید و محمد جان

لطفا منو راهنمایی کنید بد دو راهیی گیر کردم

یککم تحقیق کردم بودجمو تا 550 بالا بردم یه پخش خوب میخوام از مارکای پاییونر کنوود و جی وی سی یا سونی باکیفیت واصلی باشه ( راستش از 7016 کنوود راضیی نیستم جون واقعا با فلاشا ی مختلف سازگاری خوبی نداره ) ترجیحا از پاییونر باشه ولی خودت کیفیتشو دیده باشی یا تضمین کنی بعدا واسه من حتما( دیویدی صوتی رادیو ای ام و اف ام فلاش خور داشته باشه ) چون میخام خورد خورد سیستمو جم کنم در ایینده به اینم توجه کن لطفا از برندای مختلف بهم معرفی کن و حدودییم قیمت بده حتما از بازار چون اینجا هرکی عشقی قیمت میده ( این مدلای پاییونر جطورییه 7450 و 6450 بلوتوسم داره فک کنم البته بلوتوسم داشته باشه خوبتره ولی اگه مدلی مد نظر داری که بهتره بلوتوسم نداشته باشه مهم نیس و 5450 و یه مدل 1469 هم هس که 4 تا باندم همراهشه (به نظرتون بانداش با کیفیتن یا فعلا یه پخش خوب بردارم بعدا بقیهه سیستمو جم کنم ) ودر مقایسه- با 7016 کنوود یا مارکای سونی و..... کدوم بهترن چرا $ راستی این سایت پاییونر شاپ قیمتایی که زده میشه باهمون مبلغ ازشون خرید کرد واینکه من تهران نیستم ایا پخشی ر که میفرستن اصلی یا های کپی ان در کل سایت مطمئنیی هست و باقیمتای بازار فرق داره$ بعد قابلیت نصب کنترل سیمی (اینترفیس) و aux و CAR DJ و 3RCA Pre out و MIXTRAX و تو پاییونرا بعضی مدلا اخرشون BT وبعضی مدلای دیگه SD و بعضیام PRS اینا همه معنی شون چیه

$( از این پسوندا به ترتیب کدوم بهترن) --- ( بین این دوتا مدل کدوم بهتره 5450 و 6450 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) ( از بین اینا کدوم با توجه به مباحث بالا 6450 و 7016 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) و در کل مدلای پیشنهادیتون چیا هستن جون فعلا نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا هردو شما بزرگواران همینجا کامل ودقیق راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد

راستش من اصلا سر در نمیارم از وسایل صوتی ماشین ممنونم